@n!wa+*R
Üye
kardeş eline sağlık güzel olmuş yalnız sadece rom patcher e giremiyorum kapanıyo rom patcherın hangi sürümünü kullandın onu payaşırsan sorun çözülür gibi geliyo?
selam öncelikle sunum için teşekkürler arkadaşım.Ama dosyalarını flashladım ama hiç de anlattıgın gıbı bırsey cıkmadı içinde sistemde sadece ev ekranı temaları haricinde bir şey değişmedi acaba ben mi yanlış bir şey yaptım yardımcı olurmusun msn üzerinden görüşebilirsek iyi olur saygılar...
Yardımlarını bekliyorum.
Cevaplar Sıkça sorulan sorular bölümünde yer almaktadır..yükledim ama görünen özellikler gelmedi bi sorun olmalı bu partlar halinde neden verdiniz ki 1. partı indiriorum klasöre çıkarıyorum 2.yi indiriyorum klasöre çıklarıyorum sonra bana aynı dosyadan var diyor yaptınız gereksiz
--------------- Ekleme ---------------
eet hiç birşey çıkmadı :S
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...2010-5800-rm-356-pro-mod-editions-345129.html
Tebrik ederim.
fakat herşeyi indirmeme rağmen olmadı firmware :S indirmediğim sadece orjinal fontlu 2 partı indirmedm.diğerlerinin hepsini indirdim yaptm flashladım ve acılısta birleşen eller geldi.tarh saat ayarlarından rakamların yerleri boş(1-2 tne rakam vardı)anlamadım gitti nerde hata yapıyorum acaba
?