5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline sağlık güzel olmuş yalnız sadece rom patcher e giremiyorum kapanıyo rom patcherın hangi sürümünü kullandın onu payaşırsan sorun çözülür gibi geliyo?

selam öncelikle sunum için teşekkürler arkadaşım.Ama dosyalarını flashladım ama hiç de anlattıgın gıbı bırsey cıkmadı içinde sistemde sadece ev ekranı temaları haricinde bir şey değişmedi acaba ben mi yanlış bir şey yaptım yardımcı olurmusun msn üzerinden görüşebilirsek iyi olur saygılar...
Yardımlarını bekliyorum.

yükledim ama görünen özellikler gelmedi bi sorun olmalı bu partlar halinde neden verdiniz ki 1. partı indiriorum klasöre çıkarıyorum 2.yi indiriyorum klasöre çıklarıyorum sonra bana aynı dosyadan var diyor yaptınız gereksiz

--------------- Ekleme ---------------

eet hiç birşey çıkmadı :S
Cevaplar Sıkça sorulan sorular bölümünde yer almaktadır..

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...2010-5800-rm-356-pro-mod-editions-345129.html

canavar_gs

Üye
kardeşim tmm ben rof 2 rof 3 hepsini indirdim kurdum ama yok sanki orj sürüm sadece tema efecti değişmiş siz neden böyle yaptınız ki tek bi rar içinde verirn rof 3 rof 2 yi bizde direk yapalım flashımızı

zayimoglu37

Üye
arkd cok guzel bir seyeye benziyo ama benim pc win 7 ve jaf win 7 de hata veriyo kuruluyo ve hata veriyo uyumluluk sorunu veriyo ne yaptiysam olmadi bunu phoenix ile yukleyemezmiyiz resimli anlatabilirmisini cok arkd sorun yasiyo belli resimli anlatirmisiniz tskl

mkafilm

Üye
nasıl kuruluyor bu rom lutfen acıklayın

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim tmm ben rof 2 rof 3 hepsini indirdim kurdum ama yok sanki orj sürüm sadece tema efecti değişmiş siz neden böyle yaptınız ki tek bi rar içinde verirn rof 3 rof 2 yi bizde direk yapalım flashımızı
Sadece rofs2 zaten 24 mb site en fazla 9 mb eklenti kabul ediyor rofs3 ilede 40 mb'a yakın bir boyut orataya çıkıyor şimdi anladın mı neden yaptığımı

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
Yeni sürümü yükledim öğlen saatlerinde. Süper yani kullanmış olduğum en iyi modifiyeli yazılım budur. Yalnız ekranı yana yatırdığımda takılıyor öyle kalıyor 3 kere oldu bu olay. Bunun dışında kusursuz :oke:Tebrik ederim.

tlp

tlp

Üye

rof3 u jaf programı ısmınden dolayı gormuyor ondan...

Kod:
[I]@n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 [COLOR=royalblue]"RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3"[/COLOR] ısmınde[/I]
[I]navifirmden indirdiğimiz ise [COLOR=royalblue]"RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3"[/COLOR] ısmınde..[/I]

[I]yapmanız gereken @n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 dosyasının ısmını navifirmden indirdiğiniz dosya ismile değiştirmek...[/I]

[I]yani:[/I]

[I]"RM-356_50.0.005_[COLOR=seagreen]C01[/COLOR]_prd.rofs3"[/I]
[I]"RM-356_50.0.005_[COLOR=red]C02[/COLOR]_prd.rofs3" [/I]

[I]yeşil ile kırmızı yer değiştirecek.bunu yapıp flash atarsanız saglıklı bır sekılde hepsı oluyo..[/I]

[I]İsterseniz aşağıdaki linkten indirip dosyaları direk dizine atabilirsiniz...[/I]
[URL="http://rapidshare.com/files/396993550/5800_fw.rar.html"][COLOR=#4f4a4a]http://rapidshare.com/files/396993550/5800_fw.rar.html[/COLOR][/URL]

yukarıdaki işlemleri yaparsan olucaktır ;)

istersen tek parca

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürümü yükledim öğlen saatlerinde. Süper yani kullanmış olduğum en iyi modifiyeli yazılım budur. Yalnız ekranı yana yatırdığımda takılıyor öyle kalıyor 3 kere oldu bu olay. Bunun dışında kusursuz :oke:Tebrik ederim.
Takılma gibi ufak şeylerin sistem ile alakası yoktur aksine sensör iyileştirildi.
Teşekkürler..
rof3 u jaf programı ısmınden dolayı gormuyor ondan...

Kod:
[I]@n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 [COLOR=royalblue]"RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3"[/COLOR] ısmınde[/I]
[I]navifirmden indirdiğimiz ise [COLOR=royalblue]"RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3"[/COLOR] ısmınde..[/I]

[I]yapmanız gereken @n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 dosyasının ısmını navifirmden indirdiğiniz dosya ismile değiştirmek...[/I]

[I]yani:[/I]

[I]"RM-356_50.0.005_[COLOR=seagreen]C01[/COLOR]_prd.rofs3"[/I]
[I]"RM-356_50.0.005_[COLOR=red]C02[/COLOR]_prd.rofs3" [/I]

[I]yeşil ile kırmızı yer değiştirecek.bunu yapıp flash atarsanız saglıklı bır sekılde hepsı oluyo..[/I]

[I]İsterseniz aşağıdaki linkten indirip dosyaları direk dizine atabilirsiniz...[/I]
[URL="http://rapidshare.com/files/396993550/5800_fw.rar.html"][COLOR=#4f4a4a]http://rapidshare.com/files/396993550/5800_fw.rar.html[/COLOR][/URL]
yukarıdaki işlemleri yaparsan olucaktır ;)

istersen tek parca
Yardım için teşekürler kodu ana sayfaya ekledim.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Bu sürüm sayende süper olmus hocam.helal olsun dedirttirdin bana :) fakat herşeyi indirmeme rağmen olmadı firmware :S indirmediğim sadece orjinal fontlu 2 partı indirmedm.diğerlerinin hepsini indirdim yaptm flashladım ve acılısta birleşen eller geldi.tarh saat ayarlarından rakamların yerleri boş(1-2 tne rakam vardı)anlamadım gitti nerde hata yapıyorum acaba :s ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bu sürüm sayende süper olmus hocam.helal olsun dedirttirdin bana :) fakat herşeyi indirmeme rağmen olmadı firmware :S indirmediğim sadece orjinal fontlu 2 partı indirmedm.diğerlerinin hepsini indirdim yaptm flashladım ve acılısta birleşen eller geldi.tarh saat ayarlarından rakamların yerleri boş(1-2 tne rakam vardı)anlamadım gitti nerde hata yapıyorum acaba :s ?
Kardeşim al bu linki indir içindeki bütün Rofs dosyalarını direk at o klasörlere önceden attığın herşeyi sil bu rar'ın içindeki 7 dosyayı direk at Flash'la tamamen hallolmuştur:oke:

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Kardeşim al bu linki indir içindeki bütün Rofs dosyalarını direk at o klasörlere önceden attığın herşeyi sil bu rar'ın içindeki 7 dosyayı direk at Flash'la tamamen hallolmuştur:oke:
ayıptr sorması link nerde :evet:

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Kusura bakma kardeşim;

ö.değil usta o kdr sey yaptın bu gözardı edlir birşey de fakat rapid çalımıor ve benim teli bugun bu işi yapmam gerekli 1 saat içinde tel arkadaşımın yapıp vermem gereklide.başka bir siteye upload edebilirmisin.? çok uğraştırıyorum galiba ama affola..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Evet rapid çalışmıyor yine ne olduysan anlamdım ama link boyutu neredeyse 100 mb upload etmeye kalksak bayağı sürecek

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Evet rapid çalışmıyor yine ne olduysan anlamdım ama link boyutu neredeyse 100 mb upload etmeye kalksak bayağı sürecek
birşey olmaz sen upload et.ben indireyim arkadası oyalarım ben..bu arada teşekkür ederim yaptıklarını başkası yapmaz :)

cix_man

Üye
Arkadaşım telefonu hacklemek istemiyorum ama bu parmak kullanımı ev ekranı hoşuma gidiyor onu tek olarak indirebileceğim bir yer var mı acaba?

sekil_27

sekil_27

Üye
kardeş gerçekten emek sarfetmişşin ama ben yükledim su an tekrar eski modifiyeme dönüyorum.çünkü gerçekten eksikler ve hataları cok inan.emegine harcadıgın vakte söylenecek bir şey yok gercekten ama geliştirmeyi denemeye devam et bence.ok.şimdiden çalışmalarında sana başarılar.bu arada bu forumdaki bir başka modifiyeyi kullanıyordum ve gerçekten güzell.seninkinden farklı olarak(ses artışı yok-diller ve gereksiz programlar duruyo-temalar seninki gibi diil.v.b)

kutukak

kutukak

Üye
Dün yükleme yaptım sürekli sorun alıyorum. Bazı programları yüklerken dahili bileşen hatası alıyorum. Önceden sizin professional edition versiyonunu yüklemiştim. Skyfire kolaylıkla yükleniyordu fakat bu versiyonda skyfire yüklemek istiyorum dahili bileşen diyip duruyor.

Hack1 ve hack2 çalıştırılmış vaziyette gene olmuyor...

Çıldırmak üzereyim kullandığım bazı programlarda böyle diyor ne yapmam gerekiyor???

mkafilm

Üye
arkadas hıc yapamayanlar ıcın hazırladıgın dosya sılınmıs sanırım

--------------- Ekleme ---------------

arkadas rıca etsem o kadar cok dosya varkı nasıl baslayacagım yuklemeye yazabılırmısın yada daha kısa yolu varmı tesekkurler beklıyorum sızden cevap :oke:

Newpronik

Üye
hocam iyi güzel süper olmuş ama ben hiçbirşey yükleyemiyorum yine eski hata oldu yüklenemiyor dahili bileşen diyor ama programların hiç biri yüklü değil

Üst Alt