5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

emretwoolf

emretwoolf

Üye
bak bende bilmiyordum biri yazmıştı bekliceksin. beklicek ve azcık uzun basicaksin 3sn filan.

hiltijr

Üye
biçok yerde aradım ama düzgün bi sonuç bulamadım... w7 ultimate kullanıyorum ve JAF ı açınca
P- dongle not detected. Please insert activated dongle.
hatası alıyorum. uyumluluk sorun giderme yaptım işe yaramadı. yardımcı olursanız sevinirim..

Godfather

Godfather

Üye
Elinr sağlık gerçekten çok güzelmiş :oke:

detcal

detcal

Üye
navigasyonu acınca telefon kilitleniyor...ne yapmam lazım..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
pc suite yuklumu ?
onunlada alakası olabılır.
Söyledim Pc yede tanıttırdım ama olmadı dedi.
biçok yerde aradım ama düzgün bi sonuç bulamadım... w7 ultimate kullanıyorum ve JAF ı açınca
hatası alıyorum. uyumluluk sorun giderme yaptım işe yaramadı. yardımcı olursanız sevinirim..
Jaf'a sağ tıkla uyumluluk modundan sp2-sp3'ü seç ve yeniden dene.
Elinr sağlık gerçekten çok güzelmiş :oke:
Teşekkürler,hayırlı kullanımlar.

berkan216

Üye
Teşekkür ederim emetwoolf fakat bi yanlışın oldu sana yazdığım gibi mod için bazı dosyala vadır ve bu işi bilenler de o dosyaları kullanır.Bu cümleler gayet iyi anlatıyor.

Special Mod'mu kullanıyosun sence Professioanal Mod'a geçme zamanı gelmedimi ?:oke:

Dene bakalım.Sağolasın:evet:

KARDESIM ELINE KOLUNA SAGLIK COK IYI OLMUS :oke:
HERKES PROFESSİONAL MOD' A ARTIK GO GO GO....:naughty:

gtals

gtals

Üye
ovi yi devre dışı bıraktım demişsin ovi yi benim işime yarıyor nasıl kullanabilirim?????

dreamover

dreamover

Üye
bende Can't detect flashing server! böyle bir hata veriyor 3 4 saattir deniyorum ama olmuyor yardım edermsin kardeşim :S bir türlü çözümünü bulamadım forumlarda dediklerini de harfi harfine uyguluyorum .s

yubi90

Üye
teşekkür ederim yaptım fakat font güzel de boyutu biraz küçük emeğine sağlık

emretwoolf

emretwoolf

Üye
birdahaki için bi öneri: navigasyondan yerde konumlama ayarlarında wifi ile bağlan seçeneği vardı. onu ekleyebilirsin ki bu çok büyük bi kolaylık sağlıyor. normal bağlanma süresi şu an 5dk. wifi ile 5sn ydi.

--------------- Ekleme ---------------

ovi yi devre dışı bıraktım demişsin ovi yi benim işime yarıyor nasıl kullanabilirim?????

oviyi kullanmak istiyorsan indir yükle çalışır:P

dreamover

dreamover

Üye
kardeşim bana yardımcı olabilirmisin ? Bu anlattıgın işlemleri harfi harfine yapıyorum ama bir türlü J.a.F programını başaramadım nerde hata yapıyorum anlamadım bı oncekı mesajımda aldıgım hatayı soyledım :(:(:(

emretwoolf

emretwoolf

Üye
yaw tam diyorum bitti herşey teldeki ana ekran hata verdi gibi bişi. dondu kenarlar kayboldu.
sonra dedim telin sarjını çıkartıp takayım yeniden başlatırım.
5800 açılmıyor şuan.power tuşuna basınca tık yok.sarjı fulldu.
harfızı kartını,sarjını çıkarıp denedim gene açılmıyor.
fwle alakası oldugunu düşünmüyorum ama bişey önerirmisin? (sap gibi kaldım yeni bitti derkenS:)

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ARKADAŞLAR HERŞEY SUPER İŞİ BİLEN İCİN SADECE 2 DAKKA SURUYOR SES COK GUZEL VODOFONE EVE EKRANI SUPER SISTEM HIZLI SORUN YOK DAHA NE OLSUN BU ARADA @n!wa+*R COK COK TESEKKURLAR

SORUN YASAYAN ARAKASLAR DIKKATLI YAPIN İŞLEMLERINIZI BIRDE BAKIYOM OKUYOM SORULARI HEP AYNI SORUNLAR HEP AYNI SORULAR OKADAR COK BU SORULAR CEVAPLANDIKI ARTIKKK YİTER YAAA BU NEYAAA :d:

mustafa

mustafa

Üye
dostum bu dokunmatik ekran sesi var ya onu değiştirme şansımız var mı var mı bi bilgin??

tlp

tlp

Üye

bende ultimate kullanıyorum.ilk etaplarda bende hata alıyodum
ilk once jaf programını kuruyosun , daha sonra jaf emulatorunu sag tıklayarak uyumluluk modunda acıyosun calısıyor.
dıkkat et jaf programı ve emulator ayrı seyler

emretwoolf

emretwoolf

Üye
yaw tam diyorum bitti herşey teldeki ana ekran hata verdi gibi bişi. dondu kenarlar kayboldu.
fwle alakası oldugunu düşünmüyorum ama bişey önerirmisin? (sap gibi kaldım yeni bitti derkenS:)

:(...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Düşünmemen tam yerinde olmuş..

Tekrar Flash atmak çare ne yaptıysan afallamış sistem.

ARKADAŞLAR HERŞEY SUPER İŞİ BİLEN İCİN SADECE 2 DAKKA SURUYOR SES COK GUZEL VODOFONE EVE EKRANI SUPER SISTEM HIZLI SORUN YOK DAHA NE OLSUN BU ARADA @n!wa+*R COK COK TESEKKURLAR

SORUN YASAYAN ARAKASLAR DIKKATLI YAPIN İŞLEMLERINIZI BIRDE BAKIYOM OKUYOM SORULARI HEP AYNI SORUNLAR HEP AYNI SORULAR OKADAR COK BU SORULAR CEVAPLANDIKI ARTIKKK YİTER YAAA BU NEYAAA :d:

Sağol baba beğendiğine sevindim:oke:
dostum bu dokunmatik ekran sesi var ya onu değiştirme şansımız var mı var mı bi bilgin??
O sesler başka Rofs dosyasında ve o dosyaya pc ile bile müdahele yapılamıyor..

dreamover

dreamover

Üye
bide benim soruma cevap versen :(

Üst Alt