90 kişinin teşekkür ettiği 60 sayfa yorum sayfasının olduğu 100 küsür kişinin kullanığı sırf sen yapamadın diye neden böyle bir konuya çamur atma eylemini gerçekleştiriyorsun anlamadım.Ben günde kendi telime 20 kere Flash atıyorum ama daha elimde kalamadı..
Madem işi bilmiyorsun e o zman konuşmada ne dersin?![]()

Tele Flash atma elinde kalır benden söylmesi gibi bir yorum nasıl anlaşılır?PARDON DA SANA CAMUR ATTIGIMI DUSUNMENI GEREKTIREN BIR YAZI YAZDIGIMI SANMIYORUM SEN GERGINSIN BIRAZ SANIRIM![]()
ARKADAS DAHA PART OLAYINI BILMIYOR TLF FLASH ATMAYA CALISIYOR BEN ONA YORUM YAPMISIM SEN NELER DIYORSUN
YAPTIGIN SEYE YORUM YAPAN YOK EMEGINE SAYGI VERIYORUM HER ZAMAN SAYGILAR![]()
SANA DEGIL O YORUM PART 1 PART 2 OLAYINI YAZMIS COCUK ALINTI YAPMISIM BI BKSAN ANLICAN ZATEN DOSTUM OK RAR DAN DOSYA CIKARMAYI BILMIYOR DAHA TLFNA FLASH ATACAK AKIL ISIMI SENCE YORUM ONATele Flash atma elinde kalır benden söylmesi gibi bir yorum nasıl anlaşılır?

Tamamdır,benim tarafımdan olumsuz anlaşılmıştı şu an düzeldi.![]()

ANLAYABILDIN BENI
Bitti,şu an resimler özellikler konuyu düzenlemedeyim.

Ne sallaması kardeşim keyfimden bekletmiyorum ben hiç kimseyi konuyu düzenliyoruz napi direk yükleyip bırakim mi?WAYY SUPERSIN BEKLIYORUM HEYECANLA
BI ARA MSN DE GORUSELIM 2 TANE DOSYA VAR BENDE COK HOS ONLARDAN BELKI BIRSEYLER CIKARABILIRSIN FW ICIN
--------------- Ekleme ---------------
daha atmamıssın kardesımm yaaa sallandın ıyıce
saka yapıorum alınma haa![]()
Ne sallaması kardeşim keyfimden bekletmiyorum ben hiç kimseyi konuyu düzenliyoruz napi direk yükleyip bırakim mi?

Hayır iyiyim ben yalnız böyle şeyler söylenecekse altına öyle not da düşülmez bunu unutma karşı taraf %80 olumsuz karşılayabilir.kardersım benım ozellıkle yazdım bak sakadan dıyorum dıye alınma dıye sen ıyı degılsın bugun mola ver bıraz kendıne dostumm![]()
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUNYeni sürümü ilk kullanan ve yorumlayan kişi umut sağoalsın baba yorumun için sen kurcala iyi bi onuŞimdi yükledim tek kelime mükemmel. Artık bu fw nin üzerine kimse birşey demesin arkadaşlar. Böyle bir fw yaptığın için tebrikler. Ayrıca benim için bu kadar uğraşman bambaşka birşey onun içinde minnettarım. Bu yüklediğim son fw artık bundan ilerisi donanımdır. Daha ileri bir yazılım çok zorHEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
Hazine sandığı o
Hazine sandığı kurcala kurcala yeni bişey keşfet bu FW'denEline beline diline sağlık kardeş kurup bakalım şu esere![]()