5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
@n!wa+*R senin 5800ın rengi ne? acaba bizdeki problemlerin sende olmamasının nedeni bu renk ile alakası olabillir mi? ne bilim,ben dahil çoğu kişi bazı ufak tefek ama can sıkıcı sorunlar yaşıyo,sana soruyoruz yok öyle birşey diyorsun? bu sorunları yaşamamızın bir nedeni olmalı demi? hayır yapmış olduğun fw yi beğenmesem orjinale dönücem ama kahretsinki çok beğendim :):):)
ne gibi bir sorun varki _?

--------------- Ekleme ---------------

O tür bir proğram bende bulamadım arkadışm mağalesef..Netten çok araştırmam sonucu bu .mif'lere ulaştım.

:kop:Müzikçalarda arama olmayışı zaten Nokia'nın çıkardığı V50 sürümün orjinalinde yok..
Navi verimli kullanılmıyor demişsin yine bir ilksin:hmmm
Nedenmiş acaba verimli olmayışı bende olmayan sorun neymiş yazda öğrenelim?

Nedenmiş acaba verimli olmayışı bende olmayan sorun neymiş yazda öğrenelim?
sorunun sebebini bulabilsem emin ol senden daha ii halledebilirim :oke:

aynı zamanda biraz dikkatli olarak herkesin yorumlara bakmadan direk size ilettiği sorunları yorumları kontrol edin demek yerine konuyu düzenleyerek dosya dizinini düzenleyin
C/Proğram Files/Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM-356 ve C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356

kırmızı ile yazdığım dosya adı konunda Products olarak geçiyor
bunları düzenle ben sorunumu bulup hallederim dostum yinede yararlı paylaşımın için teşekkür ederim :oke:

cnrzen

Üye
Arkadaşım bulduğun noktalar tamamı ile saçma..

Ben FW de eksik olsa Profesyonel gibi bi ad takmazdım..Hata bulan arkadaşlar tabiikide Profesyonel tel kurcalıyıcıları değil,öyle biri arıyrsan FW yi yapan kişi olmakla bir sorun olmadığını her ne kadar yazsamda bana ısrarla söylettiriyorsunuz:ah
Bulduğun hatalar ben konu içerisinde güncelleme yaparım senin o dediğin hatalar bilmem kaçıncı güncelleme idi..:box
Korkarak iş yapacaksan hiç yapma kardeşim sen böyle yorum sayfaları ile iş yapmaya kalkacaksan işin zor haberin ola.
[/QUOTE]

korkarak is yapmak degil o isi boka sarmamak. neyse cevap icin sagol.

anyy_ra

Üye
kullanmış oldugun en problemli FW malesef bu bir türlü tat alamadım. telefon ya donuyor. ovi harita acmıyor. mağza zaten dillere destan.denildiği kadar hız yok. malesef kaldırıyorum.

werarce

werarce

Üye
arkadaşım yükledim herşeyi ama dil otomatik türkçe olmuyor bide yazı tipi değişti eskisine nasıl çeviririm

Rich4arD

Rich4arD

Üye
arkadaşım yükledim herşeyi ama dil otomatik türkçe olmuyor bide yazı tipi değişti eskisine nasıl çeviririm

Evet yaa şu yazı tipi hiç hoşuma gitmedi ...
küçük ı ları falan değişik i leri değişik büyük ı falan değişik ... G ler değişik ...
Bende font ' u ( yazı şeklini ) değiştirmeye karar verdim ..
Pc deki comic sans yaptım (: çokta güzel oldu fakat
Yarı yarıya oldu beee hala şu fw üzerinden yapılan şekil duruyor :S
Nasıl kurtulabilirim bundan ? bi haberi bi bildiği olan yokmu ?
Xplore ' den falan silme falan ?
Zaten tr karakter yapılmış dye öyle ı lar falan değişik g ler değişik :S
YARDIM....

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi bir sorun varki _?

sorunun sebebini bulabilsem emin ol senden daha ii halledebilirim :oke:

aynı zamanda biraz dikkatli olarak herkesin yorumlara bakmadan direk size ilettiği sorunları yorumları kontrol edin demek yerine konuyu düzenleyerek dosya dizinini düzenleyin
C/Proğram Files/Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM-356 ve C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356

kırmızı ile yazdığım dosya adı konunda Products olarak geçiyor
bunları düzenle ben sorunumu bulup hallederim dostum yinede yararlı paylaşımın için teşekkür ederim :oke:
Sebebi bulsam değil işte dostum eğer daha iyi yapacağını iddia ediyorsun hadi bakalım bul yap!(oda olup olmadığı bile belli olmayan bir sorun)

Daha V50 orjinal güncellemedeki kaldırma ve eklemelerden haberin yok bana ne diyorsun..

Hey allahım..:pro:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Peki arkadaşım şu fw ile birlikte gelen yazı şekillerini için ne yapabiliriz ?

Chatlack007

Chatlack007

Üye
kullanmış oldugun en problemli FW malesef bu bir türlü tat alamadım. telefon ya donuyor. ovi harita acmıyor. mağza zaten dillere destan.denildiği kadar hız yok. malesef kaldırıyorum.

Evet bendede var o hata ovi magaza acılmıyor.Telefonda cok sayıda olmada bendede donma mevcut.Ovi haritalara giriyorum telefon kendini resetlıyor işlem sırasında donuyor.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R senin 5800ın rengi ne? acaba bizdeki problemlerin sende olmamasının nedeni bu renk ile alakası olabillir mi? ne bilim,ben dahil çoğu kişi bazı ufak tefek ama can sıkıcı sorunlar yaşıyo,sana soruyoruz yok öyle birşey diyorsun? bu sorunları yaşamamızın bir nedeni olmalı demi? hayır yapmış olduğun fw yi beğenmesem orjinale dönücem ama kahretsinki çok beğendim :):):)
Rengi kırmızı devamlı tutturulan bir hatadır ki yok siz ısrar ettikçe bende hata yok da ısrar etmeye devam edicem:bann:

Evet bendede var o hata ovi magaza acılmıyor.Telefonda cok sayıda olmada bendede donma mevcut.
Gülesim geliyor diyorum başka da bir şey demiyorum...:evet:

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-s60v5-symbianos9-4-signed-guncel-336254.html bunu dene senin dediğin hatada saçma öyle bir karışıklık olamaz ama dene bu proğramı.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-s60v5-symbianos9-4-signed-guncel-336254.html bunu dene senin dediğin hatada saçma öyle bir karışıklık olamaz ama dene bu proğramı.

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
Sebebi bulsam değil işte dostum eğer daha iyi yapacağını iddia ediyorsun hadi bakalım bul yap!(oda olup olmadığı bile belli olmayan bir sorun)

Daha V50 orjinal güncellemedeki kaldırma ve eklemelerden haberin yok bana ne diyorsun..

Hey allahım..:pro:
:pro:kendi konunu toparla önce sen biraz bilgi ezberleyip bana bu bilgilerle babal okuma yorumları okudum baştan son yarısından fazlası isyan ben insanlığımı yaptım sana tekrar teşekkür ettim sen anlamadın neyse daha iyisi konusunda da hiç şüphen olmasın derslerden vakit bulursam halletcem ama önce kendi konunu düzenle sen:oke: :bye2:

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Ama öyle bi hata var arkadaşım buraya en kısa zamanda fotoğrafını eklicem !!!
O zaman tam olarak herkesin sorunu anlaşılmış olur (: Hatta istenirse 1 den fazla fotoğraf eklicem sorunumla ilgili kendi telefonumdan !!

Programı denedik program fontları değiştirmiyor :hmmm

Ayrıca evet arkadaşa katılıyorum .. Beraber konuşuyorduk bunu bulduk ve denedik ..
Fakat font ' ları değiştirmedi ...
Herşeyide yolunda yordamında yaptık zaten ..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:pro:kendi konunu toparla önce sen biraz bilgi ezberleyip bana bu bilgilerle babal okuma yorumları okudum baştan son yarısından fazlası isyan ben insanlığımı yaptım sana tekrar teşekkür ettim sen anlamadın neyse daha iyisi konusunda da hiç şüphen olmasın derslerden vakit bulursam halletcem ama önce kendi konunu düzenle sen:oke: :bye2:[/QUOTE]
Tartışmaya girme niyetinde hiç değilim,o kadar yorum okuduysan o o kadr yorum sayfalarında benim cevaplarımda var ;)

Böyle bir konuya çirkef atacağına kullanmıyorum beğenmedim insanlık bu şekilde olur sesin gibi karşıdaki kişiyi daha hiç tanımadan bilgisini sorgulayarak değil.

Bi konu açmışın bu bölümde ben böyle gereksizlik görmedim sadece video var o zman onun yeri Yararlı bilgiler orada olmalı konu bazı proğramlar için bile benim konu linki verilmiş daha ne diyeyim:ban:

Kutluk_Han

Üye
Hata varsa muhakkak sizden kaynaklıdır, ben kullanıyorum ve acayip şekil oldu, kesinlikle büyük teşekkürler sayın animatör arkadaşa :oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Hata varsa muhakkak sizden kaynaklıdır, ben kullanıyorum ve acayip şekil oldu, kesinlikle büyük teşekkürler sayın animatör arkadaşa :oke:
Eyw kardeşim bu yorumu çok nadir çıkan 3-4 aradaş bir düşünmeliler aslında..:anlas:

Kutluk_Han

Üye
Eyw kardeşim bu yorumu çok nadir çıkan 3-4 aradaş bir düşünmeliler aslında..:anlas:
Ne demek kardeş, burada alnının teriyle bir hizmet hazırlamaya çalışmışsın, üstelik 50 küsür sayfa olduğu halde hala sorunu olanlarla ilgileniyorsun, hala beceremeyip bir de seninle tartışmaya girenler var. Vallahi tebrik ederim :anlas:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Benim söylediğim şeyle ilgili - sorunla ilgili dediğim fotoğrafları buraya atsammı ? yoksa yeni konu açıp öyle mi belirtsem derdimi ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Ne derdi?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Valla istersen konu aç yardıım geleceğini sanmııyorum aldıığğıın hata bile ilk defa duyoyorum..

Üst Alt