5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet3207

Üye
selam arkadaslar ben 5800 da sürüm yükselttim s60v3 den s60v5 yaptım ama nasıl geri dönebilirim fabrika ayarlarına geri döndüm olmadı yeşil beyaz kırmızı kamera tusu ve acma tusu basarak format attım yine olmadı telefon herseyi eskiye dönüyor sürüm dönmüyor acil yardım lütfen

harita02

harita02

Üye
Flash işlemi yaptıktan sonra rom pahç dosyaları hafıza kartına yüklenmiyor.hafıza kartlı ve hafıza kartsız flash yaptım her iki seferde de rom pahc çalışmıyor programı açıyorum ok dedikten sonra atıyor

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Font olarak Bilgisayarımdaki comic sans ' ı kullanıyorum süper oluyor :) :)

--------------- Ekleme ---------------

Açılış ve kapanış fotolarıyla ilgili güzel şeyler buldum
Ancak .mif olmalı demişsiniz
Foto nun formatını .mif e nasıl dönüştürücez ?
Genellikle diğer tür fotmatlara dönüştürme biliyorum
.mif bilmiyorum nasıl yapıcaz ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaslar ben 5800 da sürüm yükselttim s60v3 den s60v5 yaptım ama nasıl geri dönebilirim fabrika ayarlarına geri döndüm olmadı yeşil beyaz kırmızı kamera tusu ve acma tusu basarak format attım yine olmadı telefon herseyi eskiye dönüyor sürüm dönmüyor acil yardım lütfen
Arkadaşım şaka mı yapıorsun..?

s60v3 den s60v5'e yükselttim diyorsun bu kadar saçma bişey şu an duyuyorum..:allalla:

Flash işlemi yaptıktan sonra rom pahç dosyaları hafıza kartına yüklenmiyor.hafıza kartlı ve hafıza kartsız flash yaptım her iki seferde de rom pahc çalışmıyor programı açıyorum ok dedikten sonra atıyor
Zipten çıkan PATCHES klasörünü direk hafıza kartına atacaksınız e isim değiştirerek nede başka bi klasöre direk ana menüye atılacak klasör.Rom Patcher'ın açılmama sebebi bu klasör zaten.
Font olarak Bilgisayarımdaki comic sans ' ı kullanıyorum süper oluyor :) :)

Açılış ve kapanış fotolarıyla ilgili güzel şeyler buldum
Ancak .mif olmalı demişsiniz
Foto nun formatını .mif e nasıl dönüştürücez ?
Genellikle diğer tür fotmatlara dönüştürme biliyorum
.mif bilmiyorum nasıl yapıcaz ?
O tür bir proğram bende bulamadım arkadışm mağalesef..Netten çok araştırmam sonucu bu .mif'lere ulaştım.
arkadaşlar buradan da istediğiniz font u yükleyebilirsiniz http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...800-xpressmusic-n97-java-uygulama-198063.html

iyi olmayan yanı müzikplayer de arama yok ve navigasyon verimli kullanılamıyor :hmmm
:kop:Müzikçalarda arama olmayışı zaten Nokia'nın çıkardığı V50 sürümün orjinalinde yok..
Navi verimli kullanılmıyor demişsin yine bir ilksin:hmmm
Nedenmiş acaba verimli olmayışı bende olmayan sorun neymiş yazda öğrenelim?

Evet navigasyon'da bazı sorunlar var ama genel olarak güzel :)
Nedenmiş acaba verimli olmayışı bende olmayan sorun neymiş yazda öğrenelim?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Offf o .mif formatına çevirme programı lazım valla :S

Font ' u değiştirdim bilgisayarımdaki comic sans yaptım ..
Fakat bu bütün telefon içinde olmadı yani içerikleri falan halen kurulu olan font
Fakat farklı yerler falan comic sans ..
Yani yarısı bu fw nin font ' u yarısı comic sans şu anda
Bunu düzeltemezmiyiz ? Bi yolu yordamı yokmu ?
heryeri comic sans olmalı ....

lerolande

lerolande

Üye
bn kurmayı beceremedm ya. anlamadım hiçbişe :S

oktay2617

Üye
telefonun kendi broswerından girince 3g internet çalışmıyor,opera ile girince çalışıyor ama şöyle bi problem var,güvenlik gerektiren sitelere girmeye çalışınca donup kalıyor telf! güvenlik gerektiren siteden kasıtım ders notlarıma bakmak için kullandığım site,sonra hotmail,bi kaçtane daha var ama unuttum :) acaba bu durum neyden kaynaklanıyor????

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kendi broswerından girince 3g internet çalışmıyor,opera ile girince çalışıyor ama şöyle bi problem var,güvenlik gerektiren sitelere girmeye çalışınca donup kalıyor telf! güvenlik gerektiren siteden kasıtım ders notlarıma bakmak için kullandığım site,sonra hotmail,bi kaçtane daha var ama unuttum :) acaba bu durum neyden kaynaklanıyor????
Arkadaşlar anlamamakta direttiğiniz olay şu bu gibi ayrıntılara giriyorsunuz ama biraz mantıklı düşünseniz bu gibi olayların FW den kesinlikle kaynaklanmayacağını anlarsınız zaten.

Neden kaynaklandığınıda bilmiyorum..

lerolande

lerolande

Üye
keşke kurulum biraz daha ayrıntılı olsa :S :/

or_er

Üye
teşekürler

oktay2617

Üye
Arkadaşlar anlamamakta direttiğiniz olay şu bu gibi ayrıntılara giriyorsunuz ama biraz mantıklı düşünseniz bu gibi olayların FW den kesinlikle kaynaklanmayacağını anlarsınız zaten.

Neden kaynaklandığınıda bilmiyorum..

ama fw den kaynaklanıyor arkadaşım,orjinali yükleyince söylediğim problem olmuyor,senin yaptığın fw yi yükleyince oluyor,nasıl fw den kaynaklanmıyor diyebiliyorsun ki? yanlış anlama karalamak gibi niyetim yok,fw çok hoşuma gitti,ama problemlerini dile getiriyorum ki belki çözülebilir....

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ama fw den kaynaklanıyor arkadaşım,orjinali yükleyince söylediğim problem olmuyor,senin yaptığın fw yi yükleyince oluyor,nasıl fw den kaynaklanmıyor diyebiliyorsun ki? yanlış anlama karalamak gibi niyetim yok,fw çok hoşuma gitti,ama problemlerini dile getiriyorum ki belki çözülebilir....
Neyse sana orjinali kullan gibi bi rest çekesim yok fakat o tür gibi bi hata almadığım için bu kadr emin konşuyrm bende sizde ne varsa bnde de o var:oke:

lerolande

lerolande

Üye
arkadaşlar flash işlemindeyim. son adıma geldim. flasha basıyorum. resimde anlatılan gibi bir uyarı geliyor ve okeye basıp 2-3 sn içinde telefonun açma kapama düğmesine bi kere basıp çekiyorum ama telefonu bulamıyor. " not found " hatasını alıyorum. internetten araştırdım bi kaç dosya gerekliymiş. onları da hellettim ama yinede cihazı bulamıyor. ne yapmam gerek.? bi an önce helledip kullanmak istiyorum telefonumu :/
yalnız bu arada ufak bi bilgi vericem belki ordan çözebilirsiniz problemi. flasha basıp telefonun açma kapama düğmesine 1 kere basıp çektikten sonra elimi bilgisayar uyarı sesi veriyor. sanırım orda algılıyor cihazı. ama 2-3 sn geçmeden bir uyarı sesi daha geliyo. orda kapatıyor herhalde ben öyle düşünüyorum :S siz ne diyorsunuz bu duruma ? :/

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun şarjını kontrol edin ve Pc ye tel usb yolu ile tanıtıldı mı?Ona dikkat et..

lerolande

lerolande

Üye
Telefonun şarjını kontrol edin ve Pc ye tel usb yolu ile tanıtıldı mı?Ona dikkat et..

şarjı ve daha önceden pc suite programıyla bağlanıyodum cihaza. bağlantıda herhangi bir sıkıntı olmuyordu..

tamam hallettim =)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
şarjı ve daha önceden pc suite programıyla bağlanıyodum cihaza. bağlantıda herhangi bir sıkıntı olmuyordu..

tamam hallettim =)

Burada hallettiğiniz sorunlarınızın çözümlerini de anlatırsanız yapamayan veya aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar güçlük çekmeyecektir :oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Burada hallettiğiniz sorunlarınızın çözümlerini de anlatırsanız yapamayan veya aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar güçlük çekmeyecektir :oke:
Zaten çözüm dolu yorum sayfaları ama birşey değişmiyor yine direk sorun yazılıyor..Hiç okumadan.:ah

Üst Alt