5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bir sürü var dostum gerekli yere bak ister Slick,ister Windows Live M. var bir sürü hemde wireless destekler hepsi:oke:

dekpaj

Üye
Aslında ilk hazırladığınız modifiyede "WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır" lnkindeki msn i kurdum çok da iyi çalışıyordu, ancak son modifiyeyi yükledikten sonra (hafıza kartınıda formatladım) bir türlü çalışmadı "oturum aç" dedikten sonra "baglantı kuruluyor, lütfen bekleyin" diyor ve sonuç yok.. bende biraz hırs yaptım telefonu defalarca flashladım ama bana mısın demedi..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Aslında ilk hazırladığınız modifiyede "WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır" lnkindeki msn i kurdum çok da iyi çalışıyordu, ancak son modifiyeyi yükledikten sonra (hafıza kartınıda formatladım) bir türlü çalışmadı "oturum aç" dedikten sonra "baglantı kuruluyor, lütfen bekleyin" diyor ve sonuç yok.. bende biraz hırs yaptım telefonu defalarca flashladım ama bana mısın demedi..
Hımm..Ben de çalışıyor..

etherkes

etherkes

Üye
şu ana kadr kullandıım en kaliteli firmaware sağol onlywar ama ben yedeği yükledikten sonra menüde games faln gitti onları nası menüye geri getireblrm? yardımcı olun lütfen çok süper gözüküyo çünkü o menü...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
şu ana kadr kullandıım en kaliteli firmaware sağol onlywar ama ben yedeği yükledikten sonra menüde games faln gitti onları nası menüye geri getireblrm? yardımcı olun lütfen çok süper gözüküyo çünkü o menü...
Teşekkürler,nick=@n!wa+*R olacak.
Dostum yedek yapmadan tekrar Flash'la.

dekpaj

Üye
sanırım benim cihazdan kaynaklanıyor, yine flasladım yine aynı sanırım yapacak birşey yok, teşekkürler

loverblue

Üye
rom patcher acılırken kapanıyo üstelik dedigin gibide yaptım sorun nedir acaba

mathman20

Üye
@n!wa+*R kardeş firmwareye bir tane dosya yöneticisi eklersen süper olacak.Ne bileyim phone torch yerine bir dosya yöneticisi daha çok işe yarayacaktır gibi geliyor bana.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
X-plore koymayıı denedim fakat hata verdi zaten iyiki de hata verdi devamlıı güncellenen bir şey koymak anlamsıız.Fexplorer desen hiç kullanıılmayan bir pro.

tlp

tlp

Üye
merhaba arkadaslar ..
ya kurulum yapmaya calıstım ama bı eksık var sanırım
acılan kucuk pencereden "rm-356 5800D1" secıyorum fakan yesıl ısıklar yanmıyo !! neden olabılır

yilen

Üye
yahu ben bi turlu flash islemini yapamadim dogru yerlerede kopyalaidm dosyalari, herseyi soylenildigi gibi yaptim ama telefon modelini secince jaf programindaki yukarida acik yesil olmasi gerekn isiklar bir turlu acik yesil olmuyor yani flash dosyalari bir turlu gormuyor neden boyle oluyor :( yardim edebilir misiniz :/

tecman

Üye
ya arkadaşlar ben bu FW yi yükleyince ki enson yayınlananı kurdum ovi ve işcep uygulaması bağlanamıyor sorun hala devam ediyor sevgili animatör arkadaşımız bende bir sorun yok desede diğer bu sitede yayınlanan FW lerde öyle bir sorun yok ovi ve diğer internet tabanlı programlar çok güzel bağlanıyor.Şimdi diyeceksiniz git onu yükle ama bu FW deki çoğu özellikler diğerlerin yok.
Yani kısacası sevgili Animatör kardeş senin telefonda çalışıyor diyorsun ama ben ve eminim bir çok arkadaşımızda bu sorunlar var.Lütfen bu FW yi yükleyen diğer arkadaşlar OVİ uygulamasını denesinler sorunu olanlar yazsınlar ki gerçekten güzel olan bu FW daha güzel olsun emeği geçen arkadaşa bir kez daha teşekkür ediyorum.

tlp

tlp

Üye
hack durumunu yapmaya calıstımda eksık bısıler var sanırım.durumu soyle ızah edeyım (ilk defa yapıyorum kusura bakma )

Navifirm programıyla dosyaları ındırdım.daha sonra ;

1-verdıgın hack dosyalarını ındırıp her ıkısınıde .../products ve .../phoenix ıcerısıne kopyaladım.
2-jaf programını actım ve go tusuna bastım
3-BB5 sekmesıne gelerek Manual Flash , Dead USB ve Manual INI sekmelerını sectım
4-acılan kucuk pencereden rm-356 5800D-1 modelını sectım ve ok dedım
5- ıste bu yok !!!

anlatımlarda bunları yapınca sekmedekı MCU PPM CNT sekmelerı yesıl yanması gerekıyor ve flash a basmamız gerekıyor.ama olmuyor.yesıl ısıklar yanmıyor..

neyı eksık yapmıs olabılırım.yardımcı olabılırmısın kardesım sana zahmet
sımdıden tesekkur ettım.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben bu FW yi yükleyince ki enson yayınlananı kurdum ovi ve işcep uygulaması bağlanamıyor sorun hala devam ediyor sevgili animatör arkadaşımız bende bir sorun yok desede diğer bu sitede yayınlanan FW lerde öyle bir sorun yok ovi ve diğer internet tabanlı programlar çok güzel bağlanıyor.Şimdi diyeceksiniz git onu yükle ama bu FW deki çoğu özellikler diğerlerin yok.
Yani kısacası sevgili Animatör kardeş senin telefonda çalışıyor diyorsun ama ben ve eminim bir çok arkadaşımızda bu sorunlar var.Lütfen bu FW yi yükleyen diğer arkadaşlar OVİ uygulamasını denesinler sorunu olanlar yazsınlar ki gerçekten güzel olan bu FW daha güzel olsun emeği geçen arkadaşa bir kez daha teşekkür ediyorum.
bknz: (anasayfa)Not:Nokia Ovi'yi tetikleyen dosya silinmiştir,Ovi açılır bağlantı sorar yalnız Ovi'yi açması çok uzun sürmektedir..O yüzden Ovi hatalı gbi saçma bir yorum kullanmayınız bilginize.

--------------- Ekleme ---------------

hack durumunu yapmaya calıstımda eksık bısıler var sanırım.durumu soyle ızah edeyım (ilk defa yapıyorum kusura bakma )

Navifirm programıyla dosyaları ındırdım.daha sonra ;

1-verdıgın hack dosyalarını ındırıp her ıkısınıde .../products ve .../phoenix ıcerısıne kopyaladım.
2-jaf programını actım ve go tusuna bastım
3-BB5 sekmesıne gelerek Manual Flash , Dead USB ve Manual INI sekmelerını sectım
4-acılan kucuk pencereden rm-356 5800D-1 modelını sectım ve ok dedım
5- ıste bu yok !!!

anlatımlarda bunları yapınca sekmedekı MCU PPM CNT sekmelerı yesıl yanması gerekıyor ve flash a basmamız gerekıyor.ama olmuyor.yesıl ısıklar yanmıyor..

neyı eksık yapmıs olabılırım.yardımcı olabılırmısın kardesım sana zahmet
sımdıden tesekkur ettım.

yahu ben bi turlu flash islemini yapamadim dogru yerlerede kopyalaidm dosyalari, herseyi soylenildigi gibi yaptim ama telefon modelini secince jaf programindaki yukarida acik yesil olmasi gerekn isiklar bir turlu acik yesil olmuyor yani flash dosyalari bir turlu gormuyor neden boyle oluyor :( yardim edebilir misiniz :/

merhaba arkadaslar ..
ya kurulum yapmaya calıstım ama bı eksık var sanırım
acılan kucuk pencereden "rm-356 5800D1" secıyorum fakan yesıl ısıklar yanmıyo !! neden olabılır
NAvifirmden indirdiğiniz FW dosyalarını gerekse indirim,gerekse belirtilen klasörlere atma konusunda daha dikkatli olmazını önerebilirm sadece.(ayıca 40 küsür sayfada kaç kere anlatıldı.:locked:)

tlp

tlp

Üye
NAvifirmden indirdiğiniz FW dosyalarını gerekse indirim,gerekse belirtilen klasörlere atma konusunda daha dikkatli olmazını önerebilirm sadece.(ayıca 40 küsür sayfada kaç kere anlatıldı.)

40 kusur sayfa gezdım ama net bısı bulamadım.
senden ufak bı yardım ıstedık , bumuydu cevabı ?
yapmamız gerekenız soylemen yeterlı olurdu aslında be guzel kardesım.

tekrar dıyorum.
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\rm-356
C:\Program Files\Common Files\Nokia\Phoenix\Products\rm-356

bu ıkı klasorun ıcerısıne ındırdıgım dosyaları ve senın vermıs oldugun dosyaları attım.
ne yapmam gerekıyorkı burda , uzantımı degısıtıreyım ? ısımmı degıstıreyım ?
yada ben bu olayı yapmıyayım...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
40 kusur sayfa gezdım ama net bısı bulamadım.
senden ufak bı yardım ıstedık , bumuydu cevabı ?
yapmamız gerekenız soylemen yeterlı olurdu aslında be guzel kardesım.

tekrar dıyorum.
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\rm-356
C:\Program Files\Common Files\Nokia\Phoenix\Products\rm-356

bu ıkı klasorun ıcerısıne ındırdıgım dosyaları ve senın vermıs oldugun dosyaları attım.
ne yapmam gerekıyorkı burda , uzantımı degısıtıreyım ? ısımmı degıstıreyım ?
yada ben bu olayı yapmıyayım...
Kaç kişiyi gördük böyle sayfa gezdim diyipte,hatta yapmamız gerekeni söleseydin ya bunun yerine gibi cümleleri ve ne yazıkki hepsi yanlışı kendilerinde buldular..

Benim yardımım sadece bura ile kısıtlansa yine iyi Msn hesabı ayrı bi olay..

Ve ne yazıkki sende o dikkatli olmayayıp sorunun daha kendinde olduğunu görmeyen arkadaşlarımızdansın:ah

Bak bakalım ben ne yazmışım dosya isimlerini

C/Proğram Files/Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM- 356 ve C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Produtcs/RM-356
yani senin 2. klasörde C:/Proğram Files/Common Files olarak değil Nokia/Phoenix/Products/RM-356 olarak yapacaksın..

:pro:

tlp

tlp

Üye
guzel kardesım , haybeye konu uzayıp munakasa edıyoruz.
sende benım yazdıklarıma bır bak bakalım sende suc varmı dedım veya bende hata yokmu dedım?
ozellıkle eksık bıseymı yaptım dıyede ustune basa basa sordum.?

zahmet verdık sana 2 kelam bısı yazdın dıye...

yınede tsk ler o kadar emek vermıssın

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
guzel kardesım , haybeye konu uzayıp munakasa edıyoruz.
sende benım yazdıklarıma bır bak bakalım sende suc varmı dedım veya bende hata yokmu dedım?
ozellıkle eksık bıseymı yaptım dıyede ustune basa basa sordum.?

zahmet verdık sana 2 kelam bısı yazdın dıye...

yınede tsk ler o kadar emek vermıssın
Uzatmak..

ayrıca kinayeli konuşma yapmassak sevinirim yani cevap da verdiğimiz halde..:bann:
Emek veriyoruz değerini bilene..:nono:

tlp

tlp

Üye
Uzatmak..

ayrıca kinayeli konuşma yapmassak sevinirim yani cevap da verdiğimiz halde..:bann:
Emek veriyoruz değerini bilene..:nono:

estafurullah kardesım.ilk defa forumda yazmıyorum ;)
neyse kurulumu yaptım.denedım suanlık guzel calısıyor.cokta begendım.
tekrardan tesekkurler,sagol (emek verıyoruz degerını bılene dıyosun ya , bak yıne bılıyorum )

Üst Alt