5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:) :)

okn85

Üye
kardeşim önce adam gibi konuşmayı öğren sonra yardım iste bak kendi ağzınla söylüyorsun gözden kaçmış diyorsun sonra insanları suçlama olurmu senin gibi elli kişiye ben bir günde yardım ettim bu v 40 çıktığında msn sayfam tanımadığım insanlarla doldu taştı bilip bilmeden konuşma oraya msn adresimi verdim ekle yardım edeyim dedim inşallah anlamışsındır hadi kendine iyi bak

eyvallah kardeşim senin emegini inkar etmiyorum zaten tabiki yardım etmişsindir fakat yardım isteyen birilerine beleşci diyerek hitap etmen sana yakısıyormu :evet:olabilir unutmusum görmemişim senden yardım istedim ben agresif cevap vermeni deil:bye2:neyse bosver kapatalım gitsin konuyu sende kendine ii bak..:oke:

ByOrkO

ByOrkO

Üye
jaf pkey emu win 7 de donup kalıyor???

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
aga yine süper güncellemeler yapmışssın teşşekürler!(pazartesiyi iple çekiyorum xD)

meymenetli

Üye
arkadaslar haritalar bende yine çalışmıyo
ne yapmamıs lazım anlamadım ya..
:S:S:S:S

rhketum

Üye
@n!wa+*R™ aekadaşım ellerine sağlık şu an en son senin kini yükledim inşalah sorun cıkmayacaktır tekrar saolasın

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
aga yine süper güncellemeler yapmışssın teşşekürler!(pazartesiyi iple çekiyorum xD)
Sağol dostum,hallederiz senin telide ;)
arkadaslar haritalar bende yine çalışmıyo
ne yapmamıs lazım anlamadım ya..
:S:S:S:S
Dostum haritalar gayet iyi çalışmakta bağlantını kontrol et tekrar dene ben girdim biraz önce..
@n!wa+*R™ aekadaşım ellerine sağlık şu an en son senin kini yükledim inşalah sorun cıkmayacaktır tekrar saolasın
Çıkmaz merak etme,en iyi sürüm bu zaten ;)

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
@n!wa+*R™

En son fw nide yükledim inceleyip görüşlerimi yazacağım. Hard format atınca bir problem çıkmaz demi. Romlara falan bişey olmaz demi cevabını bekliyorum.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™

En son fw nide yükledim inceleyip görüşlerimi yazacağım. Hard format atınca bir problem çıkmaz demi. Romlara falan bişey olmaz demi cevabını bekliyorum.
Dostum inş. Flash'ladıktan sonra Hard format atmıyorsundur çünkü zaten Flash'lamak demek Hard format demek :)

Hafıza K, Sİm K. çıkar teldeki herşey silinecek.

fatih82

fatih82

Üye
sayın binbaşım ben tele hard format atarken ne sim kart cıkarırım nede hfıza kartı ve şimdiye kadarda hiç başıma eri kaybıda gelmedi

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir kardeşim ama ne demişler,"eşşeği sağlam kazığa bağlayacaksın" :D

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Dostum inş. Flash'ladıktan sonra Hard format atmıyorsundur çünkü zaten Flash'lamak demek Hard format demek :)

Hafıza K, Sİm K. çıkar teldeki herşey silinecek.

Ben yine böyle modifiyeli sistemlerin birinde ya öyle okudum formatlayın diye yada ben öyle zannettim aynen flaştan sonra birde hard format atıyorum. Şimdi bir zararı olurmu acaba attım bikere yeniden flaşlamam gerekirmi üstadım.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
YOk kardeşim yeniden Flash atmana gerek,ama flash'dan sonra Hard Format atmana hiç gerek yok unutma da :)

fatih82

fatih82

Üye
haklısın binbaşım eşşeği sağlam kazığa bağlayalım

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:sarıl:

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Arkadaşlar demin farkettim flaştan sonra telefona hard format atınca rom patcher açılmıyor. Şimdi tekrar flaşladım ve (hard format atmadım :islik) sorun yok rom patcher çalışıyor.

mehce

mehce

Üye
Sevgili animator emeğine teşekkürler rica etsem hotfiledaki dosyayı uploaded,x7 veya duckload gibi bi siteye atabilirmisin öncelikle ( ) işyerindeyim hotfileda yasaklı proksi ile bile indiremedim orijinal dosyalar herşey hazır. tekrar teşekkürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili animator emeğine teşekkürler rica etsem hotfiledaki dosyayı uploaded,x7 veya duckload gibi bi siteye atabilirmisin öncelikle ( ) işyerindeyim hotfileda yasaklı proksi ile bile indiremedim orijinal dosyalar herşey hazır. tekrar teşekkürler
[email protected] ekle kardeşim online'ın Msn üzerinden atayım sna :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar demin farkettim flaştan sonra telefona hard format atınca rom patcher açılmıyor. Şimdi tekrar flaşladım ve (hard format atmadım :islik) sorun yok rom patcher çalışıyor.
Aslında onunla alakalı değil dostum sen Patches klasörü olan yamaları atmamşsındır hafıza kartına :)

clawiss

clawiss

Üye
Tuğrul Beye teşekkürü borc bilirim:)10 gündür yapamadıqım hacki 10 dakkada yaptı saolsun eminim bnden baska bi çok kişiyede yardım etmştirr tekrar tekrarr teşekkürr ederimm...

Üst Alt