kardeşim önce adam gibi konuşmayı öğren sonra yardım iste bak kendi ağzınla söylüyorsun gözden kaçmış diyorsun sonra insanları suçlama olurmu senin gibi elli kişiye ben bir günde yardım ettim bu v 40 çıktığında msn sayfam tanımadığım insanlarla doldu taştı bilip bilmeden konuşma oraya msn adresimi verdim ekle yardım edeyim dedim inşallah anlamışsındır hadi kendine iyi bak
olabilir unutmusum görmemişim senden yardım istedim ben agresif cevap vermeni deil
neyse bosver kapatalım gitsin konuyu sende kendine ii bak..
Sağol dostum,hallederiz senin telideaga yine süper güncellemeler yapmışssın teşşekürler!(pazartesiyi iple çekiyorum xD)
Dostum haritalar gayet iyi çalışmakta bağlantını kontrol et tekrar dene ben girdim biraz önce..arkadaslar haritalar bende yine çalışmıyo
ne yapmamıs lazım anlamadım ya..
:S:S:S:S
Çıkmaz merak etme,en iyi sürüm bu zaten@n!wa+*R™ aekadaşım ellerine sağlık şu an en son senin kini yükledim inşalah sorun cıkmayacaktır tekrar saolasın
Dostum inş. Flash'ladıktan sonra Hard format atmıyorsundur çünkü zaten Flash'lamak demek Hard format demek@n!wa+*R™
En son fw nide yükledim inceleyip görüşlerimi yazacağım. Hard format atınca bir problem çıkmaz demi. Romlara falan bişey olmaz demi cevabını bekliyorum.

Dostum inş. Flash'ladıktan sonra Hard format atmıyorsundur çünkü zaten Flash'lamak demek Hard format demek
Hafıza K, Sİm K. çıkar teldeki herşey silinecek.
YOk kardeşim yeniden Flash atmana gerek,ama flash'dan sonra Hard Format atmana hiç gerek yok unutma da![]()

[email protected] ekle kardeşim online'ın Msn üzerinden atayım snaSevgili animator emeğine teşekkürler rica etsem hotfiledaki dosyayı uploaded,x7 veya duckload gibi bi siteye atabilirmisin öncelikle (Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) işyerindeyim hotfileda yasaklı proksi ile bile indiremedim orijinal dosyalar herşey hazır. tekrar teşekkürler

Aslında onunla alakalı değil dostum sen Patches klasörü olan yamaları atmamşsındır hafıza kartınaArkadaşlar demin farkettim flaştan sonra telefona hard format atınca rom patcher açılmıyor. Şimdi tekrar flaşladım ve (hard format atmadım) sorun yok rom patcher çalışıyor.