5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
aga kesin gözden kaçırmışımdır ama bütün hepsini tekrar indirdim ama c0r uzantılı bişi bulamadım ve bide sadece 5800 RM-356 V50 Professional Modification Editions rar dakini C/Proğram Files/Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM- 356 ve C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Produtcs/RM-356 buralara attım 5800 RM-356 V50 Hack FW rar dakileri napacam ya binbaşımmı diyiyim abi mi diyeyim bilmiyorum ama senin başının etini çok yiyorum ama bilmiyorum işte özür dilerim şu iş bi hallolsa çok memnun olcam
bide rom yamaları telefon hacklendikten sonra kurulcak dime heralde sis uzatıları gibi kurulur
son olarak saçma bir soru ama aklıma takılmasın vs50 hacki v31 telefonda sorun çıkarmaz demi xD

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
aga kesin gözden kaçırmışımdır ama bütün hepsini tekrar indirdim ama c0r uzantılı bişi bulamadım ve bide sadece 5800 RM-356 V50 Professional Modification Editions rar dakini C/Proğram Files/Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM- 356 ve C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Produtcs/RM-356 buralara attım 5800 RM-356 V50 Hack FW rar dakileri napacam ya binbaşımmı diyiyim abi mi diyeyim bilmiyorum ama senin başının etini çok yiyorum ama bilmiyorum işte özür dilerim şu iş bi hallolsa çok memnun olcam
bide rom yamaları telefon hacklendikten sonra kurulcak dime heralde sis uzatıları gibi kurulur
son olarak saçma bir soru ama aklıma takılmasın vs50 hacki v31 telefonda sorun çıkarmaz demi xD
Batısta de :D

Kardeşim az bekle yani FW yayınlacam yeni özellikler ile onu yüklerisn anlatırım sana nasıl yapacağını merak etme ;)

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
Tamam batısta xD sağol gece gece senide yoruyom ama kolay gele sana

volkanvlkn

Üye
cok tşk ederim dostum saol on numara olmuş yapamayan arkadaşlar lütfen karalama yerine yardım isteyinyüzde yüz söylenenlerin hepsi calışıyo

tecman

Üye
Binbaşım bekliyorum yeni FW'nizi usb kablom bilgisayara takılı :)

emkgks

Üye
eline sağlık..fakat şu patches lerin ne işe yaradığını yazarsan sevinirim...ona göre atalım telefona

freestyler_07

Üye
hocam kızma ama senin v40 hack dosyan daha bi güzeldi sanki bunun havasından mıdır suyundan mıdır alışamadım bir türlü :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Tamam batısta xD sağol gece gece senide yoruyom ama kolay gele sana
Yok olurmu,ekledim zaten yeni güncellemeyi resimler ile:oke:
cok tşk ederim dostum saol on numara olmuş yapamayan arkadaşlar lütfen karalama yerine yardım isteyinyüzde yüz söylenenlerin hepsi calışıyo
Yeni ve resimler ile güncelleme eklendi:oke:
Sağolasın.

Binbaşım bekliyorum yeni FW'nizi usb kablom bilgisayara takılı :)
Bitti kardeşim,reimleri ile herşeyi konuda:oke::oke:
eline sağlık..fakat şu patches lerin ne işe yaradığını yazarsan sevinirim...ona göre atalım telefona
Unisigned uyg. yüklemek ve telefonda sisteme müdahele etmek için.

Sağolasın..

hocam kızma ama senin v40 hack dosyan daha bi güzeldi sanki bunun havasından mıdır suyundan mıdır alışamadım bir türlü :)
Yeni Firmware'yi dene birde :evet:

Blacksea17

Üye
gercekten teşekkür ederim az önce yukledim inanılmaz güzel ve sade en hoşuma giden kısmı da güncellemeden sonra nokia ya giden oto msj kalkmıs suan ıcın tek kelıme ıle super sorunlarım ya da ısteklerım olursa yazacagım cok saolun arkadaslar

majorx

Üye
usta benim bi sorunum var =/ tl i hackledim müzik çalara girince hiçbirmüziği görmüyor=( daha önceden gene aynnı olmuctu e/music klasörüne ses dosyalaının içerisine atıp sorunu düzeltmiştim ama şimdiobile fayda görmüyor

evet senin fw yi yükledikten sonra oldu v40 tada aynısı olmuştu

mehce

mehce

Üye
Sayın Animator v40 pro mod kullanmaktayım Onda da kullanmadım bunda da kullanamıcam Açık açık bu başlıkta veya başka bir başlıkta şu rompatches ler hangi prolarda ne işe yarar bi anlatsan nereleri araştırdım bulamadım açıklama. örnek c deki dosyaları z ye taşıyor ama neden?

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
WAYYYYYYYY CANINA! xD ii ki akşam seni oyalamayı bırakmışım vay be xD Helal Batiska!

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Animator v40 pro mod kullanmaktayım Onda da kullanmadım bunda da kullanamıcam Açık açık bu başlıkta veya başka bir başlıkta şu rompatches ler hangi prolarda ne işe yarar bi anlatsan nereleri araştırdım bulamadım açıklama. örnek c deki dosyaları z ye taşıyor ama neden?
Yazılmıştı zaten şöyle kardeşim;

En önemlisi Unisigned uygulamaları yüklemek

İçindekilere örnek verelim

mesala Lock GPRS=aktif yapınca GPRS'i kilitler ve tel nete bağlanmaz

Lock BlueTooth=BlueTooth'u kilitler
NoopenshowMenu=Seçeneklerdeki açık uygulamaları göster bölümü her zaman çıara ve böylece onu kaldırabiliyoruz..
Yani kardeşim bunlar gibi 42 tane yama var sen düşün neler yapabileceğini:oke:
Telefona yama yapıyoruz olmayan şeyi üzerine ekliyoruz;)

WAYYYYYYYY CANINA! xD ii ki akşam seni oyalamayı bırakmışım vay be xD Helal Batiska!
Sağolasın kardeşim:oke:

(Bu arada Batiska değil Batista:d:)

--------------- Ekleme ---------------

evet senin fw yi yükledikten sonra oldu v40 tada aynısı olmuştu
İster Sounds'ta bulundur ister kök dizine at her halikarda görecektir..:oke:

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
Batista saygısızlık etmek istemem ama mcu ppm cnt ve ape veriant ışıklarını yakmaya nezaman çalışsam bişi isstiyor 5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW.rar ve 5800 RM-356 V50 Hack FW.rar dan 2 tane dosya çıkıyor bunlarda RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02 ve RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx buraya kadar eksiğim varsa virüs tarayıcım yüzündendir özür diliyorum herşeyi kapatıp bida denicem ama bu 2 dosya 2 dosyaysa o ışıkları yakmak için 4 dosya istiyor hangi dosyaları tekrar kullancaz ve hangilerinin uzantısı değişecek?

bu arada ben seni denedim batiska mı batista mı diye :islik xD

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Batista saygısızlık etmek istemem ama mcu ppm cnt ve ape veriant ışıklarını yakmaya nezaman çalışsam bişi isstiyor 5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW.rar ve 5800 RM-356 V50 Hack FW.rar dan 2 tane dosya çıkıyor bunlarda RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02 ve RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx buraya kadar eksiğim varsa virüs tarayıcım yüzündendir özür diliyorum herşeyi kapatıp bida denicem ama bu 2 dosya 2 dosyaysa o ışıkları yakmak için 4 dosya istiyor hangi dosyaları tekrar kullancaz ve hangilerinin uzantısı değişecek?
Bak kardeşim;

Naivifirmden bütün FW dosyalrını indiriyosun bunlar zaten 7 tanedir

Sonra bir benim ekte verdiğim 5800 FW hack dosyası ile Linkteki Modifiye FW dosyasını gerekli dizine atıyorsun ve değiştirilsin mi sorusuna evet diyorsun sonra Flash'ı açınca zaten hepsi yanacaktır:oke:

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
tamam kardeş denedim o dediğini ama navifirmde benim teledonun kodu yok 0579270 sadece vs30 da var şimdi ben napam bana önere bilceğin bir şey varmı? mesela başka bir kodu indirsem sorun çıkarırmı?Türkey blue yu mesela.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada tşkler yardımın için çok sağol sanırım güncelleme yapılamıyor benim tel çünkü software updeter mıdır nedir onda da vs 30 en güncel hali diyor

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Valla o kadar ugrasıyom olmuyo olmuyo oncelıkle vırus dıyodu, antıvırusu kapattım. Simdide wındows uyumsuz dıyor wındows 7 kullanıyorum. Yanı bunu her adam yapamaz deneyımlı ınsanlar olması lazım. Yada anlatımlar eksık. 4 tane resım koymussun ama ınan bılmeyen ınsan varkı neredeyse 100 tane ıslem yapıyor. Vıdeolu anlatım yokmu acaba koysanız

by-hedir

by-hedir

Üye
ben bir şeyi anlayamadım.Bu modifiye 5800 xm red için mi ? black için mi ? yoksa blue için mi ?
Yardımcı olurmusunuz lütfen.saygılar.teşekkürler...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Valla o kadar ugrasıyom olmuyo olmuyo oncelıkle vırus dıyodu, antıvırusu kapattım. Simdide wındows uyumsuz dıyor wındows 7 kullanıyorum. Yanı bunu her adam yapamaz deneyımlı ınsanlar olması lazım. Yada anlatımlar eksık. 4 tane resım koymussun ama ınan bılmeyen ınsan varkı neredeyse 100 tane ıslem yapıyor. Vıdeolu anlatım yokmu acaba koysanız
JAf'ı uyumluluk modundan Sp2 veye Sp3 yap uygulandı de ve tekrar dene.
ben bir şeyi anlayamadım.Bu modifiye 5800 xm red için mi ? black için mi ? yoksa blue için mi ?
Yardımcı olurmusunuz lütfen.saygılar.teşekkürler...
Dostum bu Red ama bi fark olmuyor yani önceden tema farkı oluyordu ama ben bütün SoundWaves renklerinin temalarını koyduğum için artık öyle bir sorun da olmuyor:oke:

Üst Alt