5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

mcs003

Üye
[QUOTE

Kardeşim zaten o senin dediğin sorunlar da yok sen yapamamışsın daha dikkatli oku ve sitede araştır(Zaten FW red Firmwaresi!)[/QUOTE]

ben bastakını kurtum navi geldi yeni fw hangisi link koyarmısın bide yanlis yapsam rom pacther ve prolar tema efekti falan gelmezdi heralde ? off ya bana msnını pm atarmısn yada benim profilden ekle kac telefon hacledım 5800 olmuyo elektironik muhendisi isi gucu pc olan bi adam 5800 hacleyemezmi ya gunde altı kere flas atıyom tam olmuyo ama bi yardim edersen sevinirimsimdiden tesekur ederim

eline emeğine sağlık dostum önceleri soğuk bakıyodum modifiye fw olayına ama bende denicem bi hele şu anlatılanları iyice bir okuyayım da bende daha önce hiç flash atmadım telefona ve hiç bi flashlama programı hakkında bilgim yok öncelikle C/Proğram Files/Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM- 356 ve C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Produtcs/RM-356 klasörlerini biz mi oluşturuyoruz , pc ye phoenix programını da kurmak gerekiyo mu yoksa sadece JAF kurmak yeterli mi kusura bakmayın daha önce flash atmadığım için hangi programların kullanılacağını bilmiyorum onun dışında anlatımın oldukça anlaşılır iyi emek vermişssin çok teşekkür ederiz fakat biraz daha bekliycem sanırım modifiye fw yi kurmak için çünkü bazı arkadaşlar ufak tefek sorunlar yaşamışlar fw nin sorunsuz olduğundan emin olana kadar beklemeyi düşünüyorum

Bu saatte sana cevap veren ben olayım ...

C/Proğram Files/Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM- 356

yukarıda nokia'ya kadar olan kısım zaten bilgisayarda var
"Data Package/Produtch/RM- 356" bunu sen oluşturuyorsun.

C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Produtcs/RM-356

Bunda ise yine "Nokia" ya kadar var
Phoenix/Produtcs/RM-356 bunlarıda yine kendimiz oluşturmamız gerekiyor.

kuruluma gelince ; önce JAF.1.98.62 bunu kuruyorsun akabinde PKEY emulator ile JAF'ı çalıştırıyorsun bukadar.

Bekleme konusuna gelince sana katılıyorum az daha beklemekte fayda var.

Öncelikle iyi bir çalışma olmuş. benim gibi c2z hatası alan arkadaşlarım c2z maker programını telefonlarına kursunlar ve o program sayesinde kendi cz2 dosyanızı oluşturup ilgili klasöre kopyalayınız.

Şimdi bu modifiye ile telefonun hızlandığını söyleyebilirim. Sade ama harika bir tema eklenmiş, Font süper olmuş, rom pacher harika çalışıyor. Benzer programlar ilgili klasörlerde toplanmış.

* Öncelikle galeri'de yine başka klasörlerdeki resimleri görüyorum.
* Modifiyeyi sanırım ingilizce versiyondan yaptın, çünkü bazı menü isimleri ingilizce.
* Nokia'nın bounce ve Rt Gr'sini keşke silseydin.

regasoft

Üye
mrb sayın @n!wa+*R™ ben teli sizin bu süperr yönteminizle hacledim 5800 mı ama sormak istediğim bi kaç şey yardımcı olursanız çok sevinirim? şimdi vermiş olduğunuz patches dosyasını e kök dizinine attım ve rom+ daan c2z(1.1) çalıştırmak istediğimde tel restrat atıyo hep kendine bunun nedeni nedir acaba?

çok teşekkür ettim kardeşim bu modifiye fw yi yapan arkadaş sanırım gelen sorun ve şikayetler üzerine fw nin profesyonel olması için fw üzerinde daha da iyileştirmeler yapacaktır bunun için biraz daha beklemek gerekebilir

--------------- Ekleme ---------------

bi de bir sorum daha var Produtch yada Produtcs şeklinde mi oluşturuyoruz o klasörleri yoksa ingilizce doğrusu olan Products şeklinde mi

GPS bağlantısını bir turlu kurmuyor. ve nokia ovi uygulamasını açınca sistem kilitleniyor. bununla ilgili yapılacak bişey varmı acaba..

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Profesyonel bir sürüm yani ben güncelliyorsam extra özellik eklediğim için
Onlar diğer Rofs dosyasında ve en büyük boyutlu FW dosyasıdır ayrıca ona Pc'den bile müdahele edmiyoruz..

HAyır İng. versiyondan yamadım menüye extra klasör eklemek için attığım dosya İNg. dil kodlu olduğu için öyle..

O yama ev ekranı teması ile çakışıyor onu kullanma
Zaten Profesyonel bir sürüm yani ben güncelliyorsam extra özellik eklediğim için
GPS bağlantısını bir turlu kurmuyor. ve nokia ovi uygulamasını açınca sistem kilitleniyor. bununla ilgili yapılacak bişey varmı acaba..
O tür sorunlar yok FW'de ayıca güncellendi de!

regasoft

Üye
tmm tşkrl...

--------------- Ekleme ---------------

mrb kardeşim biliyorum seni rahatsız ediyorum sık sık ama benm bu telde bisorun var ben çözemedim yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum? Sorun teli nezaman kapatıp açsam sistem hatası veriyo ki c2z yi sildim patchden ama hala aynı sorun var yardımını bekliyorum.
Şimdi den çok teşekkürler...

necmi25

Üye
gördüğüm 3 eksik var 1. edge ile bağlandığında e işareti piyasada yok
2. joikuspot programı bu modifiyede çalışmıyor
3 telefonun açılışında mesajlar saat işlem kaydı yine kendiliğinden açılıyor

bunların dışında çok güzel olmuş

arkadaslar gpsi deneyipte bana konu hakkındaki durumu bildirirmisiniz. kafayı yicem sadece bendemi var bu sorun diee...

Ben kurdum hız performans vs bakımından çok güzel ama şu klasörlerin değişmesi falan göze çarpıcı gelmedi..

sadep12

Üye
Gördüğüm sorunlar:
Yükledikten sonra mesaj yazma kısmında boşluk tuşuna geç basması gibi bir olay yada bastığımda daha hızlı basıyor çözemedim tam.
Yazı yazarken silme tuşuna bastığında veya oto olarak kendisi durmadan siliyor mesajı ancak silme tuşuna 1 kez daha basınca duruyor.

Bunlar bendemi var sadece yoksa denk gelen arkadaşlar varmı ?

bi de bir sorum daha var Produtch yada Produtcs şeklinde mi oluşturuyoruz o klasörleri yoksa ingilizce doğrusu olan Products şeklinde mi

tamamdır tşk ettim kardeşim tekrardan eline sağlık baya uğraşmıssın

Yeni güncellemeni bekliyoruz. İlk sayfada yazdıklarını Windows7 de sorunsuzca yapabilirmiyim. Birde v5 için hackli en iyi güncelleştirme bumu?

Teşekkürler..

MuTLaK3

Üye
bu işlemler yapılırken telefon kapalımı olcak bide hafıza kartını çıkaralımmı? napalım.