mcs003
Üye
Bu saatte sana cevap veren ben olayım...
C/Proğram Files/Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM- 356
yukarıda nokia'ya kadar olan kısım zaten bilgisayarda var "Data Package/Produtch/RM- 356" bunu sen oluşturuyorsun.
C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Produtcs/RM-356
Bunda ise yine "Nokia" ya kadar var Phoenix/Produtcs/RM-356 bunlarıda yine kendimiz oluşturmamız gerekiyor.
kuruluma gelince ; önce JAF.1.98.62 bunu kuruyorsun akabinde PKEY emulator ile JAF'ı çalıştırıyorsun bukadar.
Bekleme konusuna gelince sana katılıyorum az daha beklemekte fayda var.
Zaten Profesyonel bir sürüm yani ben güncelliyorsam extra özellik eklediğim içinBu saatte sana cevap veren ben olayım...
C/Proğram Files/Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM- 356
yukarıda nokia'ya kadar olan kısım zaten bilgisayarda var "Data Package/Produtch/RM- 356" bunu sen oluşturuyorsun.
C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Produtcs/RM-356
Bunda ise yine "Nokia" ya kadar var Phoenix/Produtcs/RM-356 bunlarıda yine kendimiz oluşturmamız gerekiyor.
kuruluma gelince ; önce JAF.1.98.62 bunu kuruyorsun akabinde PKEY emulator ile JAF'ı çalıştırıyorsun bukadar.
Bekleme konusuna gelince sana katılıyorum az daha beklemekte fayda var.
Onlar diğer Rofs dosyasında ve en büyük boyutlu FW dosyasıdır ayrıca ona Pc'den bile müdahele edmiyoruz..Öncelikle iyi bir çalışma olmuş. benim gibi c2z hatası alan arkadaşlarım c2z maker programını telefonlarına kursunlar ve o program sayesinde kendi cz2 dosyanızı oluşturup ilgili klasöre kopyalayınız.
Şimdi bu modifiye ile telefonun hızlandığını söyleyebilirim. Sade ama harika bir tema eklenmiş, Font süper olmuş, rom pacher harika çalışıyor. Benzer programlar ilgili klasörlerde toplanmış.
* Öncelikle galeri'de yine başka klasörlerdeki resimleri görüyorum.
* Modifiyeyi sanırım ingilizce versiyondan yaptın, çünkü bazı menü isimleri ingilizce.
* Nokia'nın bounce ve Rt Gr'sini keşke silseydin.
O yama ev ekranı teması ile çakışıyor onu kullanmamrb sayın @n!wa+*R™ ben teli sizin bu süperr yönteminizle hacledim 5800 mı ama sormak istediğim bi kaç şey yardımcı olursanız çok sevinirim? şimdi vermiş olduğunuz patches dosyasını e kök dizinine attım ve rom+ daan c2z(1.1) çalıştırmak istediğimde tel restrat atıyo hep kendine bunun nedeni nedir acaba?
Zaten Profesyonel bir sürüm yani ben güncelliyorsam extra özellik eklediğim içinçok teşekkür ettim kardeşimbu modifiye fw yi yapan arkadaş sanırım gelen sorun ve şikayetler üzerine fw nin profesyonel olması için fw üzerinde daha da iyileştirmeler yapacaktır bunun için biraz daha beklemek gerekebilir
--------------- Ekleme ---------------
bi de bir sorum daha var Produtch yada Produtcs şeklinde mi oluşturuyoruz o klasörleri yoksa ingilizce doğrusu olan Products şeklinde mi
O tür sorunlar yok FW'de ayıca güncellendi de!GPS bağlantısını bir turlu kurmuyor. ve nokia ovi uygulamasını açınca sistem kilitleniyor. bununla ilgili yapılacak bişey varmı acaba..
Produtcs şeklinde.bi de bir sorum daha var Produtch yada Produtcs şeklinde mi oluşturuyoruz o klasörleri yoksa ingilizce doğrusu olan Products şeklinde mi
Bugün yeni güncelleme ekleyeceğim..tamamdır tşk ettim kardeşim tekrardan eline sağlık baya uğraşmıssın
Her şeyi çıkart,tel kapalı.bu işlemler yapılırken telefon kapalımı olcak bide hafıza kartını çıkaralımmı? napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?