sekil_27
Üye
Navide en ufak bir sorun bulunmamaktadır.
Kayıt kodu için 12345 girin kullabilirsiniz her soruşunda tekrarlayın.
Teşekkürler..
kayıt kodunu 12345 girdim program 3 - 4 sn. sonra kendiliğinden kapanıyor. başka bir kod gerekiyor. programı kaldırıp cracklisini kurayım dedim ama gömülü olduğu için kaldırılmıyor. crackli olanı da yüklenmiyor.
Kullanmasını bilene ne diyeyim bu saatten sonra..Arkadaşlar bu FW görsellikten başka bir şey dolu değil.
Bir çok programla uyumsuz olduğu gibi Ovi Navigasyon hatalı çıkış yapmıyor yapsada Edge 3g bağlantısı açık kalıyor.
Şu anda Pirates V5 kullanıyorum üstünede SPB Mobile shell 3.5 349.
Performans olarak bu arkadaşın hazırladığı 10 üzerinde 8 alsa Pirates 7 alır ama en azından uyumluluk tam.
Gel yanıma kendi telefonumda göstereyim de ağzın açık kalsın kaba tabir ile.Kardeş artık yeter kabul et ben senin fw nide kurdum digerlerinide.objektıf olarak degerlendiriyorum.navi aynı yerde cekmiyor.bu olayı kabul et ve birol arkadasın modifiyesindeki ni bir incele yada haydar arkadasınkini.ben haydar kardesin 27/ 04 /2010 undaki modifiyesini ve birol arkadasın modifiyesindeki 2.dosyosını yani signature dosyasınıda ekleyip modifiyeyi yükledim.navigasyon süper.wifi yada çevirim içinden deil.ücretsiz.özellikle isim verdimki arkadas görmezden gelip yaptıgı hatayı devam ettirmesin.cevap yazmadan önce dedigim fw lerı kur.navigasyonunu kendi oldugun yerde dene.kaç saniyede girdini not al ve kendininkiyle kıyasla.ben denedim ve 3-5 saniyede bağlandını bizzat gördüm.kesinlıkle dogrudur.inanmayan denesin ve yorumunu ondan sonra yapsın.
yürü be kım tutar seni cok ıyı cok
merhaba arkadaşlar , öncelikle bu fw nin cretörü olan arkadaşımıza başarısı ve en çok da sabrından dolayı teşekkür ediyorum,
benim 3 sıkıntım war konu ile igili , genelde kullanıcı açısından yapılan bi takım hatalardan dolayı bazı arkadaşlarımız memnun degillerdi.bende o yüzden deneme yanılma yolu ile degilde adım adım dogru sekilde yapmak istiyorum.
1. sorunum navi den telefonumun kodunu (5800 red kullanıyorum) bulamadım, bunun yerine hangi dosyayı indirebilirim
2.sorunum dosyaları indiremeyenler için koydugunuzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinki rica etsem bi kontrol edebilirmisiniz , ben 3 pc de denedim fakat 3 ünde de click here for downloading yazısı çıktıktan sonra tıkladıgım sayfa zaman asımına ugradı diyor.
şimdiden yardımlarınız için çok tşk ederim saygılar
Çıksın tekrar aç ve kodu gir çıkmayacaktır sorunsuz kullanıyorum çünkü.Kayıt kodu için 12345 girin kullabilirsiniz her soruşunda tekrarlayın.
Teşekkürler..
kayıt kodunu 12345 girdim program 3 - 4 sn. sonra kendiliğinden kapanıyor. başka bir kod gerekiyor. programı kaldırıp lisini kurayım dedim ama gömülü olduğu için kaldırılmıyor. li olanı da yüklenmiyor.
Çıksın tekrar aç ve kodu gir çıkmayacaktır sorunsuz kullanıyorum çünkü.
Kullanmasını bilene ne diyeyim bu saatten sonra..
[
Arkadaş ben 5800 V50 RM356 Sahibiyim.
Emek veriyorsun uğraşıyorsun , ama gel gör ki doğruları kabul edemiyorsun.
Hazırladığın bu fw sorunlarla dolu idir.
Eğer FW hazırladıktan sonra test yapmadan en mükemmel FW budur,
En inanılmaz sürüm budur diyebiliyorsan kendini kandırıyorsun.
Senin hazırladığın FW hakkında en ufak şikayet gelse Navigasyon çalışmıyor çalışsda 3G Edge açık kalıyor desekte diğer sorunlardan bahsetsek toz konduramıyorsun.
Sen belki Joiku Wifi paylaşma programını kullanmıyorsundur ama ben kullanıyorum.
Senin o hiçbir sorunu olmayan FW yi 2 defa yükleyip test ettim ve bu program çalışmıyor.
Yani yabancı forumlardan elde ettiğin Hack dosyalarını kendi gayretin le düzenliyip bizlere sunuyorsun
bu güzel ama İŞE YARAMDIKTAN sonra hala nasıl TOZ konduramıyorsun bunu anlamak zor.
Hazırladığın FW GörSEL yönden müthiş, Hız yönünden Fevkalade olmuş ama Program uyumluluk ve Stabilite Açısından Fiyasko olmuştur.
Ne kadar yazsamda buraya anlatsam da sen bildiğini okuyacaksın.
Sana göre mükemmel ve senin dediğin gibi de bende kullanmayı bilmiyor olacağım.
Bende doğruları söylemeyi seven biriyimdir.
Hazırladığın FW SORUNLUDUR. V5 Pirates biraz yavaş ama en azından NAV adam akıllı çalışıyor.
Anlayana Sivrisinek Saz ..............................
Kullanmasını bilene ne diyeyim bu saatten sonra..
Gel yanıma kendi telefonumda göstereyim de ağzın açık kalsın kaba tabir ile.
İddiamda bu derece sağlamım..
Kardeş senin agzın açık zaten .sadece iddia ediyorsun.ben ikisinide kurup denedim ve iddia deil REALİTE...Aradaki fark bu iste.KOCAMAN BİR FARK VAR...
Arkadaş ben 5800 V50 RM356 Sahibiyim.
Emek veriyorsun uğraşıyorsun , ama gel gör ki doğruları kabul edemiyorsun.
Hazırladığın bu fw sorunlarla dolu idir.
Eğer FW hazırladıktan sonra test yapmadan en mükemmel FW budur,
En inanılmaz sürüm budur diyebiliyorsan kendini kandırıyorsun.
Senin hazırladığın FW hakkında en ufak şikayet gelse Navigasyon çalışmıyor çalışsda 3G Edge açık kalıyor desekte diğer sorunlardan bahsetsek toz konduramıyorsun.
Sen belki Joiku Wifi paylaşma programını kullanmıyorsundur ama ben kullanıyorum.
Senin o hiçbir sorunu olmayan FW yi 2 defa yükleyip test ettim ve bu program çalışmıyor.
Yani yabancı forumlardan elde ettiğin Hack dosyalarını kendi gayretin le düzenliyip bizlere sunuyorsun
bu güzel ama İŞE YARAMDIKTAN sonra hala nasıl TOZ konduramıyorsun bunu anlamak zor.
Hazırladığın FW GörSEL yönden müthiş, Hız yönünden Fevkalade olmuş ama Program uyumluluk ve Stabilite Açısından Fiyasko olmuştur.
Ne kadar yazsamda buraya anlatsam da sen bildiğini okuyacaksın.
Sana göre mükemmel ve senin dediğin gibi de bende kullanmayı bilmiyor olacağım.
Bende doğruları söylemeyi seven biriyimdir.
Hazırladığın FW SORUNLUDUR. V5 Pirates biraz yavaş ama en azından NAV adam akıllı çalışıyor.
Anlayana Sivrisinek Saz ..............................
arkadaşlar iki kişi arasına girene hangi gıda maddesini tüketmek düşeceğini bilerek araya giriyorum ama biraz haksızlık ediyorsunuz. ben de bu fw yi kullanıyorum. hatta daha önce de yazmıştım. maxi cepte verilen hemen hemen tüm fw leri denedim denilebilir V5 Pirates de dahil... navigasyon olarak ndrive 9 ve üzerinde gelen ovi maps ı kullanıyorum. telimi hatsız konuma getirip her iki navigasyonu da açık havada denedim sorunsuz çalışıyor. giriş süresi yaklaşık 10-15 sn. sadece bina içinde isen uyduya bağlanamıyorsun doğru. ama tuvalete gitmek için de (!) navigasyon gerekmez değil mi.
bence bu fw de sorun yok ama yine daha önce söylediğim gibi geliştirilmsi gereken eksiklikler var. nedir; ekran yatay pozisyona geçiş süresi hızlandırılabilir ve ramblow reg kodu sorunu. bu konuda bir önceki sayfada yazmıştım. verdiğin 12345 kodunu kabul etmiyor. hemen cleanup dediğinde rami temizliyor ama ardından hemen çıkıyor. 30 dk bir yaptığı temizleme işini de yapmıyor.
Elimde bulunmamaktadır..slm @n!wa+R bana bi önceki sürümündeki font dosyasını atar mısınmsnden
Elimde bulunmamaktadır..
--------------- Ekleme ---------------
Sürüm Pro. Mod olduğu gibi amatör yorumlara cevap verme zahmetin de bulunmayacağım..
Bilgilerize sunarım arkadaşlar.
Uslubün ve Kaale almayışın rezalet FW pro olmuş ne yazar.
FW sorunlu olduktan sonra Nav. bir çalışıp çalışmamış, Edge 3g bağlantısı devreye girdikten sonra kesilmemiş, Joiku wb. 3-4 program çalışmadıktan sonra bu konu 1000 sayfa olsa yaranamazsın.
Ha bir bakayım ,test edeyim, diyeceğin veya bunu yapamam işim var mecbur değilim deme Uslubüne sahip olmadığın,
"Bunu ben hazırladım, Test ettim hiçbiri sorunu yok, GPS Navigasyon Wifi ile gayet iyi çalışıyor demen " den övgü dolu sözleri hakediyorsun.
Görsel yönden mükemmel ama stabilite VE Program yönünden VASAT olmuş.
İlk mesajımda bunu yazmıştım. Hala nasıl toz konduramıyorsun? Acaba ben mi amatörüm yoksa sen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?