omerozel34
Üye
dostum rompachde aktif ettidiyorum teli aç kapa yapınca yeşil yer mavi oluyor tekrar o neden olabilir?
ellerine saglık yükledim güzel olmuş fakat page ev ekranı temasının al menüsü yok neden olabilir acaba orası seffa gözüküyor
rapiddekilinkten yaptım zaten olmadı ev ekranlarını alt menüleri yok page olanın
Çözdüm bile babacım ekte en altta 5800 modifiye rofs2 var 2 part halinde onu indir teka flashla.7610cu söledimya bi alt sabit konuya bak v40 hackleme adında yazıo orda nasil yapcagin.
skyfire sorunu çözüldügünde biyere yazarmısın takipteyim
Teşekkürler dostum.çok teşekkür ederim @n!wa+*R arkadaş gerçekten daily mobile in modifikasyonlarından çok çok daha iyi olmuş eline sağlık
Teşekkür ederim emetwoolf fakat bi yanlışın oldu sana yazdığım gibi mod için bazı dosyala vadır ve bu işi bilenler de o dosyaları kullanır.Bu cümleler gayet iyi anlatıyor.teşekkür ettim indiriyorum şuan. ne yalan sölim eline sağlık
Hiç kimse,
affettiği zaman olduğu kadar yükselemez
goethe
Special Mod'mu kullanıyosun sence Professioanal Mod'a geçme zamanı gelmedimi ?yine eline sağlık binbaşım
arkadaşlar @n!wa+*R sordum ama
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
hatası başka neden verir acaba
arkadasım o hata degıl
Press Power Now ! "yani açma-kapama tusuna bas"
bu mesajı gordugun an acma-kapama tusuna bır defa basıcaksın (basılı tutmucaksın)
sonra fw atmaya baslıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?