@n!wa+*R
Üye
-
Konu Sahibi
-
İnan saat 5'de bitti düşün sabah 5 desen yenı bırsey eklemısısn belllı soylemedınaksam olmasını uple cekıyorum kardesımm
İnan saat 5'de bitti düşün sabah 5 de
WALLA SUPERSIN BENIM DUN DEDIGIM VARDI YA MENU ILE ILGILI ODA VAR SUPERR
GECE 2.30 DA KALKTIM BAKTIM YOKTU DAHA BU KADAR EMEGE VARYA BILMIYORUM SANA MOD'LUK FALAN VERMELERI LAZIM SENIN SAYENE COK FAZLA GIREN OLDUGUNDAN EMINIM KARDESIM
Sağolasın kardeşim..İyi dileklerin içindeeline sağlık kardesim. bu alemde teksin o bir gercek..
Önemli değil çok yararlı ve kesin çözüm bu yapamayanlar içinsaol bu upload ı az önce benim için yaptın sanırım teşekkür ederim
Burada kimse senin dediklerin ile hareket etmiyor ve senin Pirated teki versiyondan dediğin gibi işler yürümüyor çünkü mod için belirli dosyalr vardır bu işi bilenlerde o dosyalardan yararlanır bilmem anlatabildim miiyi bir araştırma yapmışsın. ben sölemiştim zaten yabancılardan alında çevirin diye(pirated teki versiyondan).
sonuçta senin çalışman çok teşekkür ederim.bugün kurcam.
yalnız tek bişey varki 5800da kilitlerken titremeyi neden kapatıyorsunki o teli 5800XM yapan en süper özellik:P
--------------- Ekleme ---------------
...
Telefonunun Power tuşuna bir kere basacksın ve telefonunun öncden Pc ye tanıtılmış olması şart Pc suit ilebiliyorum yeter artık diyorsun ama burda ne yapmalıyım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
orjinal fontlu yazılım yuklemeye calıstım ama ram blow falan yok yanı hıcbır program yok bana yardımcı olursan sevınırım win7 teması gelmedı hangi dosyaları şndircem ve nasıl yükliyecegim resimli anlatım koyarsan çok sevinirim
Burada kimse senin dediklerin ile hareket etmiyor ve senin Pirated teki versiyondan dediğin gibi işler yürümüyor çünkü mod için belirli dosyalr vardır bu işi bilenlerde o dosyalardan yararlanır bilmem anlatabildim mi
uzatmıcaktim ama genede sölim piratedin acilis ekranikimi kandiriyon
Elinde çalışan Rompatcher+ olan arkadaş ekleyebilirmi benimki hata veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?