5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
O tür bir hata tabiiki FW ile alakalı değil dosyaları felan tam attığından emin ol,yada hafz. kartını çıkar öyle açmayı dene.
Flash a bastığımda KILL THE PHONE COntiune Felan dedi evet dedi telefonum kapama tuşuna bi kere bastım fakat program yüklemeye başlamadı telefonumu kapatmalımıyım oo uyarı verince

Lütfen yardım edin
Zaten tel kapalı bu işlemi yapıyorsun.Reimli anlatım mevcut ana sayfada.
Test edildi ister 3, ister 3.5g yada çift mod zaten ayınıda her ikisinde de takır takır çalışmakta ayrıca nete bağlanmada hiç bir sorun yok ovide açılıyor..
Eyw.
O yani ses kmutları kaldırıldı..Sorun değil o.
yok kardeşim en son güncellemeni yükledim gene aynı sorun. ovi girmiyor. internete bağlanmıyor.
Ovi ve nete bağlanıyor ve açıyor,bağlantı önemli..
telfonla net üzerinden güncelledim ama bi işe yaramadı pc den bi güncelleme yapaıcaz belli ki nese bu konuyu açan arkadaş ellerine sağlık güzel paylaşım teşekkürler...

Önceki sürümde de böyle bir hata yoktu fakat şu andaknde de yok her şey çalışıyr hemde extra..

Her şey çalışmakta ve sorunsuz yeni FW eklendi..
modifiyeyi yapan arkadaş belkide üzerinde çalışıyordur şuan biraz zaman tanıyın gence kolay olmuyor bu işler
Aynen kardeşim sağolasın

Yeni FW ekledim,denyebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

ekle yardımcı olurum tugrul_3535@hot

defalarca flash işlemi yaptım,herşeyi kontrol ettim ama bu fw de bi türlü şu sorunu çözemedim.hala tel açılışında saat rehber mesajlar ajanda oto başlıyor
Onları kapatmak Nokia Ovi'yi tetikliyor hatta o dosyayı attığıma Ovi hiç açılmadı bile V50 değişik yha v40'dan ondan olabilir..
yaa arkadaslarr biriniz ilgilenn lütfen olmuyo bu melekk yaa o bastaki yeşil ısıklarr yanmıyooo????
Gerekli FW dosyalarını Naivifimden indir ve o belirttigim klasörlere at,eksik dosya v ar ondn yanmıyor.
Çok teşekkürler en son halie ulaştı zaten sonuna,bu arada açılış ekranın öle yaptım işte
ya bu kucuk kutucuklardan normal modeyı sececekmıyız. Resımde normal mode ısaretlı degıl. İsaretide kaldırınca formatlamıyo
Ben her zaman kaldırarak yapıyorum Normal Mode'daki tik'i
bu abartanlara da hastayım

Ve ayrıcayapığım bütün FW'ler önce benm telimden çıkarda da yayımlanır,yeni FW ile de bütün sorunlar çözüldü.

Öyle bir sorun yok dostum anlamadım açılmama olayını..
Flash a bastığımda KILL THE PHONE COntiune Felan dedi evet dedi telefonum kapama tuşuna bi kere bastım fakat program yüklemeye başlamadı telefonumu kapatmalımıyım oo uyarı verince

Lütfen yardım edin
Resimli anlatım ana sayfada mevcut..

Son olarak fw yi tekrar yükledim hard formatımı da attım ama bazı uygulamalar yüklenemedi uygulama yöneticisine gidin dedi gittim ordan üklemeye çalıştım ama bu seferde sistem bileşeni yüklenemez diyor hack1 ve hack2 yi yapsamda yapmasamda bunu dedi ayrıca gps ye bağlandım ama ovi hala aynı.

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bak onlar senin önceden yüklediğin ve hafıza kartında bulunan imzasız proğram kayıtları.İşte tel bunları yükleyemeceği için ki o kayıtları sil zaten,
O sistem hatasının Hack le alakası yok zaten sen telde benim Z ye entegre ettiğim bir şeyi tekrar kurmaya çalışmşsın ki bu imkansız.
Ovi yi teteikleyen şeyi buldum ve çıkardım ve Ovi açılıyor,bağlantı soruyor ve bağlanmak için bekliyor yani uzun sürüyor..

makrovba

Üye
Merhabalar

@n!wa+*R™ arkadaşım herşey için çok teşekkür ederim. Güzel çalışmalar çıkartıyorsun emeğine sağlık ama hergün sabah NET açtığımda ilk bu siteye gireyor ve yorumları okuyorum ve hergün Tel format atıyorum. Dün mesajı yazmadan önce telefonu 12.05.2010 yaptığın değişiklik dosyasını indirdim tekrar kurdum ve olmayınca mesajı ondan yazdım. eğer senin telde çalışıp bizim telde çalışmıyorsa biz birşeyi eksik yapıyorz yada bizim tel birşeyler eksik galiba. Dün başka bir sitede başka bir modifiyeli işletim sistemi buldum onu kurdum onda çalıştı ama onun modifiyesi seninki kadar değil benim anlamadığım bu 3.5g engelleyen bizim tellerde nedir. Şimdi tekrar indirim tekrar formatlayacağım bakalım ne olacak

Herşey gönlünce olsun tekrar teşekkürler bu kadar uğraşına hala biz olmadı diyorsa o zaman bizdemi sorun var diye düşünüyorum.

Not : Bende bazen özel programlar hazırlıyorum müşterime gönderiyorum. bende hata çıkmıyor sorunsuz çalışıyor ama müştrerimin işletim sizteminde veya başka ek güncellemelerin olmadığından dolayı hata almakta acaba bizim tellerde bir eksiklik var. Son güncelleme dosyası ile tekrar deniyip firkrimi yazacağım.

hocam kolay gelsin ilk sayfada verdiğin 5800 RM-356 V50 Hack FW rar dosyasının içinde sadece RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda isimli bir dosya var daha önceki hack işlemlerinde

C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356

ve

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356

içine navifirmden indirdiklerimizi koyup üzerine iki dosya ekliyorduk diye hatırlıyorum, bunu soruyorum çünkü az önce ilk sayfada verdiklerinle harfi harfine telefonu hackledim ama telefona sadece hard format atılmış gibi oldu,herhangi bir ekleme falan olmadı,

master_s

Üye
Bu modifiyede Açılış Ekranının Orjinal Kalması İçin Neyapabilirim? Yardımcı olan varsa sevinirim.

Bu modifiyede Açılış Ekranının Orjinal Kalması İçin Neyapabilirim? Yardımcı olan varsa sevinirim.

uyugulamaların içinde rom patcher'i açtığında açılış ekranını değiştir var o yeşil ise üzerine iki defa tıkla mavi yap sorunun düzelir sanırım...

gundar

Üye

Aynı sorun bende de devam ediyor. Biraz önce yazılımı indirip yeniden yükledim. Herşey mükemmel ama şu 3G-3.5G işini hala çözemedim. Şebeke modunu Çift mod veya UMT seçince internete bağlanmıyor ama GSM seçince bağlanıyor. Mobil Tv izlemek için 3g şart değil edgeden de bağlanıyor ama görüntü bağlantı hızından dolayı çok kötü .

Birşey daha dikkatimi çekti. Bu yazılımı yükledikten sonra *#7370# ile soft format atmak istediğimde "önce tüm etkin arama ve bağlantıları kapatın" uyarısı çıkıyor bir türlü format attırmıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Bende merak ettim acaba modifyeyi yapan arkadaşın telefonunda olup ta bizim telefonda olmayan nedir acaba? Arkadaşım ısrarla çalışıyor diyor biz de çalışmıyor diyoruz. Amacım arkadaşın emeğine saygısızlık etmek değil sadece ençok kullandığım programı kullanamamak biraz canımı sıktı. Bunun dışında yazılımda herşey mükemmel. Bu yazılımı yapan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

Not: yazılımı yüklerken tarif edildiği şekilde harfiyen ve sorunsuz bir şekilde yükleyip hard format atıyorum

Öncelikle emeklerin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim. FW yükledim ve kullanıyorum karşılaşılan sorunlar gibi bir sorunum yok. Yalnız ovi haritalara giremiyorum, telefon donuyor bununla ilgili ne yapabilirim

çözdüm ilk sayfada bir dosyayı eksik indirmişim..... ovideki sorun hala devam ediyor telefon donuyor... yinede teşekkürler

ilicik

Üye
dostum teşekkürler cok güzel çalışmada su telefonun tuş sesini nasıl değiştirebiliriz klik sesi falan olsa mesela yapabilirmiyiz??

batukula

Üye
Son sürümünüde denedim dostum buda iyi net bağlanma sorunu gitmiş ovide gene sorun var gps bağlanırken şebekeden destek alamıyor ( garmin XT için konuşuyorum ) bide benim için en önemli şey sesli aramayı eklememişsin bi onuda eklersen çok sevinicem

dgdizayn

Üye
Ben yukledım modıfıye oldu fakat sanırım hack olmadı. Cunku bı program yukluyom sertıfıkası hatası alıyorum. Hacklı olunca C de private dosyası olusmuyomu. Bende hıc bırsey gorunmuyor sadece resımler vıdeolar fılan var. X plore den gırdım. Yanlıs bıseymı var acaba

aynısı bende de olmuştu,
uygulamalar > rompatcher'i açıp
Hack part 1
Hack part 2
bunların yeşil olduğundan emin olun,

Animator kardeşim yine ellerine saglik cok güzel bir FW daha yapmışsın. Ancak bir ricam olacaktı , galeri yi sadece images klasörünü göstermesini sağlayabilirmisin. Kurdugum jar uzantili yada garmin gibi programlarin resimlerini de gosteriyor galeride. Sadece images klasörünü ayarlayabilirsen çok güzel olur. Başarılarının devamını diliyorum.

İkinci olarak :

Fw incelerken Rompatcher açılmadıgını farkettim. Ve yeniden kurdum FW yi ve yine aynı sorunla karsılasıyorum basıyorum Rompatcher a tanıtım kısmı geliyor tamam diyorum program kapanıyor. Acaba sadece ben de mi oluyor bu ? yükleyen arkadaslar cevap yazarsa sevinrim.

clawiss

Üye
yaa kardeşş navifirmden indirdim snra üstüne hack ve modifiye dosyalarınıda attım ısıklar gne yanmıo yaa deli olcam valla

yaa kardeşş navifirmden indirdim snra üstüne hack ve modifiye dosyalarınıda attım ısıklar gne yanmıo yaa deli olcam valla

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 bu dizine attin mi kardeş tüm dosyaları ( hack ve Fw dosylarını da )

Sonra BB5 seç yukardan açıklamayı izle mümkün değil olmaması.

gundar

Üye

Rompatcher kullanabilmek için http://www.maxicep.com/attachments/48026d1273525646/ buradaki dosyayı indir ve direk hafiza kartına at sonra bak bakalım yamalar gelmiş mi?

Arkadaşım öncelikle aşağıdaki programı indir ve kur sonra modifiye ve hack dosyalarını denilen yere at o zaman yeşil ışıklar yanacaktır. Çoğu kişide aşagıdaki program olmadığından ve burada da bahsedilmediğinden aynı sorunu yaşıyor. bende kendim araştırarak buldum.

wantre

Üye
arkadaşlar ben yukledim ilk zamanlar iyidi kullandıkça yeni sorunları keşfediyorsun o yuzden orjinal v50 daha iyi

patches klasörünü E'nin içine atmayı unutmuş olabilirmisiniz?