Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Quake2 suya girince atma sorununa çözüm???
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anık
Üye
Konu Sahibi
5800 Quake2 suya girince atma sorununa çözüm???
arkadaşlar Quake2 oyununda suya girince oyundan atıyor bu soruna bir çözüm yokmu şuna bir çözüm getirilse fena olmaz hani
nub
Üye
Oynayabildiğine sevin Ah şu kamera tuşu
15baba
Üye
Telin ekran kartı olmadığı için atıyor. Ben gl dosyasını değiştirdim. Txt ile oynadım ama olmuyor bu yüzden sulu olan 3. Bölüm geçilmiyor. Olsun bu telefonda böyle bir şeyi oynamak süper birşey kafana takma.
beatboxqwe
Üye
Bence bu sorun bize verilen dosyalardan kaynaklı. Çünkü quake2 videolarına baktığımda bi adamın oyunun son bölümünü oynadığını gördüm (Telefonu c6-00 dı). Başka yerden dosya bulup bir de onları deniycem.
beatboxqwe
Üye
Ya zaten suda atmamasına çözüm bulsak da suya girince kutuların üzerinden zıplamak gerekli. Oyunda zıplama tuşunu kullanamadığımız için değişen bişey yok.
ya zaten suda atmamasına çözüm bulsak da suya girince kutuların üzerinden zıplamak gerekli. Oyunda zıplama tuşunu kullanamadığımız için değişen bişey yok.