5800 Quake2 suya girince atma sorununa çözüm???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anık

Üye
    Konu Sahibi
5800 Quake2 suya girince atma sorununa çözüm???
arkadaşlar Quake2 oyununda suya girince oyundan atıyor bu soruna bir çözüm yokmu şuna bir çözüm getirilse fena olmaz hani

nub

nub

Üye
Oynayabildiğine sevin :D Ah şu kamera tuşu :@

15baba

15baba

Üye
Telin ekran kartı olmadığı için atıyor. Ben gl dosyasını değiştirdim. Txt ile oynadım ama olmuyor bu yüzden sulu olan 3. Bölüm geçilmiyor. Olsun bu telefonda böyle bir şeyi oynamak süper birşey kafana takma.

beatboxqwe

Üye
Bence bu sorun bize verilen dosyalardan kaynaklı. Çünkü quake2 videolarına baktığımda bi adamın oyunun son bölümünü oynadığını gördüm (Telefonu c6-00 dı). Başka yerden dosya bulup bir de onları deniycem.

beatboxqwe

Üye
Ya zaten suda atmamasına çözüm bulsak da suya girince kutuların üzerinden zıplamak gerekli. Oyunda zıplama tuşunu kullanamadığımız için değişen bişey yok.

beatboxqwe

Üye
ya zaten suda atmamasına çözüm bulsak da suya girince kutuların üzerinden zıplamak gerekli. Oyunda zıplama tuşunu kullanamadığımız için değişen bişey yok.

akadşlar suda atmaya tam olarak çözüm bulamasam da o bölümü ve diğer su olan bölümleri geçmek için güzel bi yöntem buldum,

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
bu oyunu videosu kim de var 5800 da çekilmişi bi de bu oyunu kurarken pc gereklimi

- - - Eklendi - - -

bu oyunu videosu kim de var 5800 da çekilmişi bi de bu oyunu kurarken pc gereklimi

-uninvited

-uninvited

Üye
nasıl bi yöntem buldun kardş suda atma sorunu bendede var yardımcı olurmusun : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...