5800 product kod acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Russline

Russline

Üye
    Konu Sahibi
5800 product kod acil
arkadaşlar telefonum güncelle meyi görmüyordu. Kod değiştirip yaptım. Ve eski kodu girmeyi unuttum.eski kodunu şimdi bulamıyorum.telefonum xp 5800 red yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.telefon beklenmedik hatalar doğurma ya başladı. Teşekkürler

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bataryanı çıkar orada yazıyor?

Russline

Russline

Üye
    Konu Sahibi
offff telefon çöpe gidecek.kod değiştirip güncelledik berbat oldu.şimdi v52 ye dönemicemde.benim orjinal kodda v60 güncellemesi gelmemiş.salaklığımıza giddik değiştirdik.dokunmatiği kafayı yedi.offf ne yapacam ya :(

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sürüm düşürme yöntemleri var biraz riskli ama heralde bilen arkadaşlar yardım etsin?
*Anılbaran
*RamboFt

Russline

Russline

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim değiştirmicem flash ı filan ne yakarmışız.keşke yapmaz olaydım product değiştirmeyi.eski sürümünde ne güzel çalışıyordu :(. orjinal kod bu : (0579269 red) ne yapacam bilmiorum :( bu koda göre v60 yokmuş herhalde.bekliyecez galiba bu koda göre v60 çıkana kadar.yapacak bir şey yok gibi geldi bana :(

TheOldBros

TheOldBros

Üye
tel 5800 red mi eğer öyleyse bende 5800 blue var arkadaşımda ise 5800 red var ikisindede v60 blue yüklü yani arkadaşımdaki 5800 ın orjinal temasındaki ses dalgaları mavi başka hiç fark yok . Navifirmden euro turkey blue n un v60 ı yükle bi bakalım düzelecekmi

Russline

Russline

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim saolasın yardımın için şimdi deniyecem inşallah düzelir.tekrar cevap yazarım :(
kardeş bide ben nafirm ile deilde nsu ve ovi suite ile güncelledim hep.bide bunla deniyim inşallah düzelir.

---------- Eklendi @ 15:20:14 ---------- Yazıldı @ 14:05:25 ----------

yok kardeşim olmadı.işin ilginç tarafı güncelledim blue ya sonra ilk 30 dk sorunsuz çalıştı.tuş kilidi açıp kapadım.baktım yine aynı :(.

Russline

Russline

Üye
    Konu Sahibi
sorun aynen şöyle. Telefonu günceliyom.telefon hızlı ve sorunsuz çalışıyor ne oluyorsa 30 dakika sonra telefon yavaşlıyor kafayı yiyor bir türlü çözemedim gitti ya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...