Valla ben neredeyse kulaklıkla yaşıyorum kulağımdan çıkmıyor bana en fazla 2 gün gidiyor arkadaşlar en düşük kapasitede kullansanız bile fazla gideceğini sanmıyorum çünkü güce çok ihtiyacı olan bir tlf hele hele öyle bir ekrana sahip olması (yüksek çözünüzlük,geniş ekran,dokunmatik,akıllı sensözler sayesinde az ıçık ortamlarda aydınlatma yoğun ışık ortamında ters ışık yaparak yansıma engelleme... vs) eeeee daha ne olsun arkadaşlar iki gün gayet iyi artık daha fazlasını beklemeyin ne diyeyim...
arkadaşlar 2 adet orijinal bataryam var valla ne yalan söyleyim hiç memnun değilim 1 günde 2 batarya bitiyor siz hiç kullanmıyorsunuz herhalde telefonu ben günde 2 batarya şarj etmekten bıktım
arkadaşlar ben günde ortalama 3 saat müzik dinliyorum,mesajlaşıyorum telefonun pili 2.5 - 3 gün gidiyor eger 5800 ımı müzik dinlemez mesajlaşmazsam şarjı 5 - 6 gün gidiyor ve telefonlarınızın şarjının uzun gitmesi için bataryanın bitmesini bekleyip oyle şarja takın ve şarj ettiginiz makinalar telefonun yanında verilen orjinal şarj makınasının olmasına dikkat edin aksi taktirde bataryanızın ömrü kısalacak görevini yerine getiremeyecektir