5800 pil ömrü

.ok müzik dinliorum 2 gün gidior..en çok şarjı video yiyor hemen bitirmek isterseniz şarjı açın yüksek çözünürlüklü videoyu yarıdan 2 saatte 0 a indirir....bazen müzik dinlemiorum 3-4 güne çıkıo süre.bunun batarya dierlerinden bayağı iyi 1320 mah...

Silinen Üye 1000628

Kapalı Hesap
Bana pek dayanmıyor 1.5 - 1 Gün dayanıyor..Uygulamalar çok yiyor.Bir keresinde hiç oynamadım.Bir gün bile gitmedi.

müzik dinlersem 2 gün inetrnet 1 gün
arada sadece konuşmalar yaparsam 2 gün bence çok iyi

by_jirex

Üye
aynen benım de şarjım 1,5 gunde falan bıtıooo oda yanı muzık dınlıyorum kulaklıkan yanı bence bu bır sorun

Revengeful

Emekli Yönetici
arka planda müzik varken oyun oynayınca 1 günde

ben fazla kullanmıyorum günde en fazla yarım saat bir hafta gidiyor

melih852

Üye
her gün 1 film izliyorum 2 gün gidiyor.

srkngnr

Üye
telefonda 3 saatlik bi film izlediğimde bitiyo belki benimkinde de bi problem olabilir

ivdg

Üye
şarjı çok iyi gidiyor yaw

intoman

Üye
ekran parlaklığını düşürün titreşimi kapatın 2 günden aşşağı gitmez ...

mbulur

Üye
Kullanmadığım bir Turkcell hat ile arama engelleyerek (stand by süresini ölçmek için) 3G ve GSM dual modda, cebimde gittiğim her yere götürerek, hiç konuşma yapmadan şarjı tam 8 gün gitti. Yani 8. gün batarya tamamen bitti ve şarja taktım. Denemeyi aktif olarak 1 aydır kullandığım telefon üzerinde yaptım. İyi bir kapsama alanı içinde hiç kıpırdatmadan olduğu yerde bıraksam eminim pil ömrü daha da uzun olurdu.

hiç internet gps ve müzik çalr kullanmazsan 6 gün kullanırsan 1-2 gün zaten bataryası çin malı ondan kaynaklanıyor

dodge90

Üye
nee sizin çok az ben hiç kullanmasam 3 gün gidiyo kullanırsam 2 gün

Soneday

Üye
Bana 1 gün bile gitmiyor,ama sürekli tak çıkar,5 dk dolsun al kurcala yapıyorum =)

hilmi058

Üye
tam 1.5 gün hertürlü zorlama yapıyorum telel vi-fi net oyun müzik konuşma ama bencede az gidiyor şarzı (((

melok

Üye
arkadaşlar hiç kullanmasam 1 hafta zırt bırt oyun oynasam 2 gün dayanıyo

Ewet aynen öyle fakat benim yarım gidiyor mesela bugün öyle oldu ve 3 aylık telefon... elimden düşmüyor oda ayrı mesele sürekli mesaj müzik wifi falan...

ben 1 ay önce fln aldım 12 sa şarj ettim arasıra java smsm wi-fi girom 3,5 fln idare edio

sasagi

Üye
kulaklıkla 4 saat müzik dinledim. 1 gün anca gitti.

AsCoRbAt

Üye
ben devamlı internet ve navigasyon kullanıyorum 2 gün gidiyo