arkadaslar tlfn bazı özelliklerini kapatın snra istediğin kdr kurcalayın tlfnu en az 4 gün gidio bnde öle suureklı ntdym mesazlasıorum müzik dinliorum bir de ustune paso oyun oynuorum 4 gün gidior v40 yazılımınıda yüklein v40 yazılımını yukleyince daha gclu oldu
Sizin şarjınız nasıl 2 gün gidiyor ya? Ben müzik, wi-fi, MSN, mesaj ve oyunları açınca şarj hızla bitiyor. Günde 2 kere şarj ediyorum. Az kullanırsam 12 saatte bitiyor. Üstte yazdığım şeyleri kullanırsam günde 3 defa şarjı bitiyor. Batarya mı bozuk acaba?
Bataryamda sorun yok ama her gün şarja takıyorum günlük konuşmalar gelen e-mailler arada sırda msn ve haritalar bazende çok nadir olarak günlük piyasa bültenlerine ineternetten bakıyorum normalda ctesi pazar tatil günleri gidiyo çok rahat ama hafta içi aşırı konuşmaya dayalı olarak şarjım bigün gidiyo... Eeee tabi bunun geceside var gündüz çalıştık akşam evde yatmak yokkkkkkkkk doru dışarı nasılsa doluyo 1,5 saatte
Arkadaslar merak ettim 5800 da kaç günde şarj yapıyorsunuz ne zaman bitiyor kac saat
bir günde bitiyormus herhalde arkadasım oyle diyor oyleyse philips x800 aalayım ondan daha iyi bir gun cok az bi süre herkes ne kaadr gidiyor söylesin bakam
Pilin ömrü her telefonda aynıdır sadece kullanıma göre biter İnternet ve müzik bir arada açıkken bir yandan da benim gibi msn'e girersen sarjın 1 günde bitecektir 10-15 lira verip yedek batarya alabilirsin ben öyle yapıyorum