5800 performansını arttırmak için yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
5800 performansını arttırmak için yardım lütfen
5800 için performansını arttırabilmek için cfw mi ne pek anlamıyorum bunların en güncelli ve telefonu en hızlandıranı hangisi link koyarsanız çok iyi olur şu c6 sürümü mü ne artık siz hangisi en iyisiyse önerirsiniz bi de kurulumu basit olan veya anlaşılır bir şekilde olan bir link koyarsanız çok teşekür ederim şimdiden yardımınız için çok teşekür ederim

----------Eklendi @ 18:26:43 ---------- Yazıldı @ 18:23:36 ----------

telefonuda v60 sürümü yüklü ve hackli bir telefon hackli olması cfw yüklemede sorun olur mu

thelarts26

thelarts26

Üye
hayır hacklemek sorun olmas sanan cfw olarak eğer görsellik istiyorsan TCK v1 BETA 3 ÖNERİRİM HIZ İSTİYORSAN SPEEY CFW ANILBAN

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
hayır hacklemek sorun olmas sanan cfw olarak eğer görsellik istiyorsan TCK v1 BETA 3 ÖNERİRİM HIZ İSTİYORSAN SPEEY CFW ANILBAN

Hız için lazım o SPEEY CFW ANILBAN ı nerden bulabilirim link verebilir misin?

sem_sen

Üye
anchor v2.0ı önerebilirim hız ve görsellik birarada :)

turancansen

Üye
    Konu Sahibi

sem_sen

Üye
Link koyarsan ve nasıl yükleyeceğimi kısaca anlatırsan çok sevinirim bu işlerden hiç anlamam çünkü .s

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/anchor-cfw-v2-0-5800-v60-0-003-c6v41-0-010-cok-hizli-603102.html

nasıl yüklyeceğin konuda yazıyo

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
tck bence kaliteli ve güncek nasıl yükleyeceğin konuda yazıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu tür konuları ben şuna benzetiyorum:

- Ben bir hosting firması arıyorum. İsteklerim şu şu şu. Bu isteklerime uyan hosting firmaları hakkında öneriler bekliyorum.

1. cevap: Biz ABC Host firmasıyız. İstekleriniz ve fiyatımız böyle. İsterseniz görüşebiliriz.
2. cevap: Biz XYZT hosting firmasıyız. bizim vergi levhamızda var. Özellikleriniz ve fiyatlarımız böyle. İsterseniz görüşebiliriz.

Arada bir fark var. Öneri bekleyen üyeye cevabı CFW sahipleri değil, üyeler yapıyor. Bir nevi ücretsiz reklam yapıyorlar :naughty:. Ancak burada da bir fark var: İşin içinde çıkar yok ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt