5800 Özel Karakter - (Istek)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jino

Jino

Üye
    Konu Sahibi
5800 Özel Karakter - (Istek)
Sa arkadaşlar. 5800 için özel karakter paylaşılan bir konu görmüştüm forumda ama aratmama rağmen bulamadım. Siz yazdımci olursanız sevinirim.

Tam olarak istediğim şey mesaj bölümünde ki özel karakterlere ek olarak fazladan karakter eklemek. Gördüğüm konuda nike adidas yıldız vb geometrik şekiller mesaj ile gönderilebiliyordu. Özel karakter ( > £ % @ * # ) bunların bulunduğu yere ekleniyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Konuyuda yanlış yere açtıysam eğer kusuruma bakmayın.
Selametle..

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bende bir yerlerde görmüştüm. Çok güzel karakterler vardı. Bilen varsa yardımcı olsun. Bende istirem :d:

anılbaran

anılbaran

Üye
benim telefonda var ama cfw ile geldi bana ;)

x-scarface

x-scarface

Üye
AVKON.R14 dosyasını c:resourceye at rompatcherdn more symbol yamasnı aktif yap tamamdır dosyaları nerden buluruz diyorsan google da avkon.r14 yaz arasın MAXİCEP deki konu cıkacaktr :) mobilden qiriyorum link veremiyorum,

----------Eklendi @ 14:58:05 ---------- Yazıldı @ 14:57:48 ----------

AVKON.R14 dosyasını c:resourceye at rompatcherdn more symbol yamasnı aktif yap tamamdır dosyaları nerden buluruz diyorsan google da avkon.r14 yaz arasın MAXİCEP deki konu cıkacaktr ordan indir :) mobilden qiriyorum link veremiyorum,

symbian.forever

symbian.forever

Üye
telefona bi şey olmaz dimi ? Birisi böyle yapmış. Telefon çökmüş

mc.a

mc.a

Üye
Tam olarak deneyen ve başarılı sonuç alan varmi ?

Jino

Jino

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ediyorum ilginiz için ama malesef konuya baktıgım benim dedigim değil. Benim gördügümde 300 tane falan vardı nike olsun adidas olsun başka çeşitli değişik değişik simgeler vardı onu arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt