5800 ön kapak değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
5800 ön kapak değişimi
arakdaşlar telefonumu çok düşürmemden dolayı ön kapkta baya çizik oldu acaba ön kapak değiştiren oldumu sorun oluyomu çıkarıp takması tam oturuyomu yeni kapak???

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Garam 70 tl alıyorsun orjinal herhangi bir sorun olmuyor

Εthnic

Εthnic

Üye
benim telin sag tarafi cizikten gorunmuyor bende degistirmeyi dusunuyordum ama 70 tl yi gorunce fikrim degisti galiba...

ReaqL

ReaqL

Üye
oha 70 tl ne ya:S

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
internette 50 liraya var ama orjinal yazıyo nası olur bilmiyorum

petrucci82

petrucci82

Üye
internette çok var ama yan sanayi kvk ya git orda neyse odur...yani fiyatı da üretimi de garantidir.

haytaefendi

haytaefendi

Üye
bnde bu telefona orj. pahallı deil..

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşlar alalı 1 sene oldu 5800 ama kapağını değiştirmek istiyorum ekranda hafif bir çizik var birde kalemi kayboldu kvk değiştirir mi acaba garantisi var hala para vermeden değişir mi yani... ve telefona hackli sistemi kurdum kodu felan değiştirdim yani inşallah değiştirirler...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
arkadaşlar alalı 1 sene oldu 5800 ama kapağını değiştirmek istiyorum ekranda hafif bir çizik var birde kalemi kayboldu kvk değiştirir mi acaba garantisi var hala para vermeden değişir mi yani... ve telefona hackli sistemi kurdum kodu felan değiştirdim yani inşallah değiştirirler...

beleşe kasa değişTiği nerde görüLmüş.60-80 TL bayıLırsın.daha da fazLa TuTabiLir.garantiye hackli gönderme sakın.

sener85

Üye
arkadaşlar kasa sını 6 tl verdim aldım arka kapak tmm oldu ama ök kapağı nasıl değiştiririm ankarada olanlar yeni maltepe pazarında bulabilir

SilentOne

SilentOne

Üye
garantiye gonder bide 60 tl yanında sana sıfır gibi tel gonderirler

azizerkan07

Üye
dikkat edin telefon eskisinden daha beter olabilir.
kasa değişince ikinci eli de düşüyo

xmanyak

xmanyak

Üye
5800 larda ekranın yanındaki çerçeve gibi şeyi sakın çıkartmaya çalışmayın ben denedim üstü çıkarırken ekran kablosunu kopartıyo görüntü gidiyo :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt