5800 ojinal v52.0.101 tr blck,red,blue isterseniz samsung widgetlinin linki ekli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
5800 ojinal v52.0.101 tr blck,red,blue isterseniz samsung widgetlinin linki ekli
selam kızlar bu benim ilk fwm aslında çok oynama yapmadım c5 tuş klidi ekledim yeniden başlat ekledim ve de tabiki samsung widget hıza gelirse en düşük 52 gördüm 65 e filanda çıktığı oluyo resim koymuyorum zaten herkes biliyo orjinal fwnin nasıl olduğunu samsung widgetide samsung samsung widget dışında parmak kullanımı ev ekranıda ekledim görmeyen olmamıştır aranızda linkleri biraz sonra eklicem şimdi upload ediyorum isterseniz resimde koyarım yazılım hacklıdır ama hack sadece unsignet uygulamaları çalıştırmaya yarar başka şeylere yaramaz yani tamam orjinal yazılım

öncelikle kurulumu anlatıyım öncelikle nokianın orjinal v52.0.101 dosyasını indirceksiniz daha sonra benim hazırladığım rofs2 klasörünü... nokianın orjinal fw si kurduktan sonra jafda yapmanız gerekenleri biliyosunuz zaten herşeyi yaptıktan sonra flaşa basmadan ppm ye bir kere tıklıcaksınız ppm iptal olucak sonra tekrar ppm ye basıp benim verdiğim rofs2 dosyasını seçiçeksiniz flaslıcaksınız bu kadar

emeğe saygı :D

tabi şimdide linkler bu orjinal fw
rar kodu :)w.w.w.m.i.h.a.n.g.s.m.c.o.m]) bu orjinaldir ve türkçe dil eklidir :D t9 sorunsuz şifreyi yazarken noktaları silin

buda benim rofs2 bunda şifre yok

resimler :

en son resimde koyduğun ev ekranınıda istiyenler olursa link

arkadaşlar bunlarda ihtiyaçınız olabilceğini düşündüğüm programlar paket içeriği : bt swich ram blow ram pacher office winrar
link =

hepsi bu tekrardan emeğe saygı

hepsi bu tekrardan emeğe saygı :)

• Beğen
Tepkiler: yldzyalcin, memoli79 ve ugur7

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
resim koysaydın iyi olurdu

ozgunb

ozgunb

Üye
arkadaşım black için sadece tr dil ekli halini yapabilir misin? Başka hiçbirşey ekli olmasın ama.

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım black için sadece tr dil ekli halini yapabilir misin? Başka hiçbirşey ekli olmasın ama.

kardeşim sadece ilk verdiğim linki indirip flaşlarsan olur ilk link orjinal v52.0.101 zaten vede siyah mavi kırmızı hepsi var hem de tr ;)

cgdasacar

Üye
teşekkürler arkadasım saol süper ilaç gibi geldi:yuru:yuru:yuru

v-s-l

Üye
sadece hackli ve türkçe olsun başka hiçbirşey olmasın. Bunu yapabilir misiniz

efeler12

efeler12

Üye
rar şifresini verir misin ordakinin neresi şifre anlayamadım

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
Rar ŞİFRESİni düzgünce yazrmısınn lütfenn

jehrooo

jehrooo

Üye
Kardeş Çok SağoL ALLAH Razı oLsun. :good::alkis:tşk:

yusufss7

Üye
neden rar paralasını duzgun yazmasınızkı arkadaş bişey paylaşıyonuz onuda sorunlu paylaşıyonuz

harunbagatur

harunbagatur

Üye
rar şifren ne adam akıllı bısey yapmassınız zatenn

lg2005

Üye
rar şifre aralardaki noktaları silin.bir site adı nasıl yazılırsa öyle yazın doğrusunu yazıyorum mesaj izin vermiyo.

selcukk5

Üye
arkadaşlar bunun kurulumunu açıkça anlatabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt