S60v5 için Symbian 3 Teması (Biraz Farklı ve İlginç)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 için Symbian 3 Teması (Biraz Farklı ve İlginç)
arkadaşlar biraz oynama yaptığım temadır daha doğrusu widget rengi ile oynadığım temadır belki beğenmezsiniz ama yinede uğraştım amacım biraz farklılık ve değişiklik çok yakında C6 cfw si kullanalar için tıpkı N8 de ki gibi widgeti sunacam şu an uğraşıyorum
widgetteki kısa yollar şeffar olacak
örnek:

Temanın Ekran Görünrüsü

İndirme Adresi:

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark, -efşan, Silinen Üye 2149105 ve 2 diğerleri

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

'Patron

'Patron

Üye
beyaz değilde açık mavi dene bence.

anılbaran

anılbaran

Üye
teşekkürler

PureFood

PureFood

Üye
Şeffaf olması çok iyi, bekliyoruz. :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: Round-Saturn
'Patron

'Patron

Üye
Neyle yapıyosun dostum. Uİ Carbide mi.

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler kardeş

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bi Tane Tema Buldum Onun Geri ve Seçenekler Yerine Ne Deniyor Sis Contentte Bi Yardım Etseniz Bilen Varsa Başka Bi Temaya Atacam ???

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Tamam gönderirim forumda mevcut bugün öğlene doğru atarım linki onun geri ve seçenekler kısmının rengi hoşuna gitti mesajlara girince yazarken arkası yeşil gibi oluyor onu sevmedim o yüzden. Bi sorum var bu paylaştığın temayı kurdum ve kaldıramıyorum yüklü uygulamalarda gözükmüyor

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Tamam gönderirim forumda mevcut bugün öğlene doğru atarım linki onun geri ve seçenekler kısmının rengi hoşuna gitti mesajlara girince yazarken arkası yeşil gibi oluyor onu sevmedim o yüzden. Bi sorum var bu paylaştığın temayı kurdum ve kaldıramıyorum yüklü uygulamalarda gözükmüyor

evet o sorunu bende çözmedim neden kaynaklandığı bilmiyorum ama x-plore yardımıyla C:Resource:Skin:df28361e323dd17d klasörünü ve ve C:private:10207114:import:df28361e323dd17d klasörünü silersen tema kaldırılmış olacaktır

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi

Siyah İstiyorum Yani Temanın Heryeri Siyah Olsun Bi Tek Seçenekler ve Geri Yazan Yerleri O Temada Ki Gibi Olsun :)

kardeş valla o kadar uğraştım mesaj yeri hep yeşil kaldı bütün renkleri değiştirmeme rağmen yine olmadı sadece batarya yükleme rengini değişebildim :ağlarım:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
kardeş valla o kadar uğraştım mesaj yeri hep yeşil kaldı bütün renkleri değiştirmeme rağmen yine olmadı sadece batarya yükleme rengini değişebildim :ağlarım:

Tamam kardeş o kadar da önemli değil uğraşman yeter Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt