5800 nxm navigasyon kontor sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkeytifosi

Üye
    Konu Sahibi
5800 nxm navigasyon kontor sorunu
Arkadaş şöyle bi sorunla karşı karşıyayım ilginize şimdiden teşekkürler telefonu ilk aldıgımda ovi den turkiye haritasini ve sesini indirdim bi süre güzel bi şekilde kullandım sonra gene bi gece istanbulda adres ararken lisans süreniz dolmuştur şeklide bi uyarı aldım tabi lisansı yenilemdim daha sonra öğrendim ki ovi artık ücretsizmiş telefonuma yüklemek istedim versiyon sorunu yaşadım versiyonu yukselttikten sonra nihayet haritamı yukleyebildim yalnız cevrim içi oldugumda kontor gidiyor kontor gitmesin diye bağlantılar hedefler turkcell ibarelerini sildim şimdi gps bulunamdı diyor kontor gitmeden navigasyonumu nasıl kullanabilir arkadaşlar... daha önce kontor gitmeden çok güzel kullanabiliyordum ilginize teşekkürler...

scuf

scuf

Üye
‘Uygulamalar’ klasöründe bulunan ‘Yer’ seçeneğini çalıştırın.
Karşınıza üç seçenek gelecek: “Yer İşaretleri”,”GPS Verisi” ve “Konumlama”.
Bu seçeneklerden“Konumlama”ya girin.Konumlamada karşınıza yine üç seçenek gelecek: “Konumlama Yöntemleri”,”Konumlama Sunucusu” ve “Gösterim Tercihleri”
“Konumlama Yöntemleri”ne girin ve “Tümleşik GPS” seçeneği haricindeki bütün seçeneklerdeki işareti kaldırın.

turkeytifosi

Üye
    Konu Sahibi
‘Uygulamalar’ klasöründe bulunan ‘Yer’ seçeneğini çalıştırın.
Karşınıza üç seçenek gelecek: “Yer İşaretleri”,”GPS Verisi” ve “Konumlama”.
Bu seçeneklerden“Konumlama”ya girin.Konumlamada karşınıza yine üç seçenek gelecek: “Konumlama Yöntemleri”,”Konumlama Sunucusu” ve “Gösterim Tercihleri”
“Konumlama Yöntemleri”ne girin ve “Tümleşik GPS” seçeneği haricindeki bütün seçeneklerdeki işareti kaldırın.

eivallah kardeşim sorunu hallettim yalnız şimdide uydu bulamıyor farklı yerlerde tekrar deneyeceğim yarım bakalım hayırlısı...

erdalavcı72

Üye
thank you kardseım

turkeytifosi

Üye
    Konu Sahibi
eivallah kardeşim sorunu hallettim yalnız şimdide uydu bulamıyor farklı yerlerde tekrar deneyeceğim yarım bakalım hayırlısı...

farklı yerlerde tekrar deniyorum sadece tumselik GPS seçili fakat uygu bağlantısı olmuyo telefon versiyon V40 acil yardım please daha önce bağlanıyordum ...

almora_

Üye
burada uydulara çevrim dışı bağlanıyorsun ben de garmin var uyduyu buluyor ertesi gün tekrar bulması için bi 20dk falan beklemek gerekiyor tabi bu bulunduğun ortama göre değişior ovi maps ten hiç beklemedim uyduyu garmin de buluoyrum ovi maps te araba sürüyorum kullanımı oldukça rahat arada bir sapmalar ve harita ayrıntısındaki azlık nedeniyle hatalarla karşılablıorsun tabi

turkeytifosi

Üye
    Konu Sahibi
ewet arakadaşlar sorunu hallettim artık kullanabiliyorum telefonum v31 di yukledim çalışmadı v40 çıkardım gene çalışmadı v40 a çıkardıktan sonra ovi maps i tekrar kurdum çalışıyor yalnız uyduyu araken yerine göre süre değişiyor bilginize hatta havanın durumu bile değiştiriyor teşekkürler herkese sorunu çözdüm...

--------------- Ekleme ---------------

farklı yerlerde tekrar deniyorum sadece tumselik GPS seçili fakat uygu bağlantısı olmuyo telefon versiyon V40 acil yardım please daha önce bağlanıyordum ...

burada uydulara çevrim dışı bağlanıyorsun ben de garmin var uyduyu buluyor ertesi gün tekrar bulması için bi 20dk falan beklemek gerekiyor tabi bu bulunduğun ortama göre değişior ovi maps ten hiç beklemedim uyduyu garmin de buluoyrum ovi maps te araba sürüyorum kullanımı oldukça rahat arada bir sapmalar ve harita ayrıntısındaki azlık nedeniyle hatalarla karşılablıorsun tabi

Evet arkadaşlar sorunu çözdük gps biraz geç geliyor ama telefonunuzu gücelledikten sonra yani v40 oldukdan sonra önceki versiyonlarda çalışmıyor v40 yaptıktan sonra netten indirdiğinizi ovimaps uygulamasını telefonunuza tekrardan kurun sorun ortadan kallkıyor ve gayet güzel çalışıyor. teeşekkürler nokia teşekkürler arkadaşlar... uygu biraz geç algılanıyor sabit beklerken bulamıyor haraket halindeyken daha rahat buluyor arkadaşlar...

10hakan

Üye
merhaba bende e71 var ben buna oviden ücretsiz navigasyon indirdim fakat wailesin olduğu yerde yani çevrim içi iken belirlediğim rotayı ok işareti ile göstermekte fakat çavrimdışı iken yani wailwain olmadığı yerde gideceğm yeri ne sesli nede görüntülü yönlendirme yapmamaktadır bana bu konu hakkına yardımcı olursanız çok sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt