5800 Neler Yüklenmeli Tavsiyeleriniz?..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toprakyalin

Üye
    Konu Sahibi
5800 Neler Yüklenmeli Tavsiyeleriniz?..
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmaktayım. Öncelikle herkese merhaba.

Dün Nokia 5800 XpressMusic Tür:RM-356 Dil Paketi:2 telefonumu almış bulunmaktayım.

Forumu okudum inceledim tek kelimeyle mükemmel ama malumunuz bu konuda çok yeni olduğum için yanlış yapmamak adına size sormak istediğim bazı şeyler var:

1) Telefonumun versiyonu v31.0.101 Nokia Software Updater ile güncellemek istedim ama zaten en güncel sürümü kullanıyorsunuz uyarısı verdi. Forumda okudum v40.0.005 var bunu yüklemelimyim?

2) Hackli versiyon yüklememin ne gibi faydaları olur. Herkez Hello arkadaşın yeni çıkartacağı yeni sürümü bekliyor bende bunu bekleyip yüklemelimiyim?

3) Sertifika olayı ne işe yarıyor, hack işlemi yapınca buna grek kalmıyor mu yoksa sertifika olayı farklı birşey mi?

4) Navigasyon olarak garmin mi veya başka bir programı mı tavsiye edersiniz?

5) Excel,Word,Powerpoint dosyalarını açmak için office programı varmıdır? Birde pdf dosyalarını okumak için?

6) Wireless üzerinden Msn girip Flash destekli videoları nasıl izleyebilirim?

6) Benim gibi telefonu yeni almış birisi olarak kendiniz telefonu 0 almış olsanız hangi program ve uygulamaları yükler tavsiye edersiniz?

Çok soru sordum ustalar ama engin bilgilerinizden yararlanarak yardımlarınız ve cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekürler..

fatih82

fatih82

Üye
1 soruna cevap namesis programıyla dil kodunu değiştirip güncelleye bilirsin
2 hackli versiiyonu yükleyince pro yükleyeceğin zaman sertifika hatası almassın ama bunun iççin araştırma yapıp dikkatli olman lazım
3 hack işlemini yaparsan sertifika olayına gerek kalmaz ancak 40 versiyon normal yollardan hacklene miyor
4 navigasyon olarak garmini tavsiye edrim sitede var
5 sitede çeşitli programlar var bana lazım olmadığı için yüklemedim ama sen arattır bulursun
6 sitede windowslive messenger var 5800 için olanı bul ve yükle wireless ile çalışıyor flash videoları izlemek için ya skyfire tarayıcını yükle yada youtube programı var onu yükle ama dns ayar larını değiştirmen lazım
İNŞ YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR

Revengeful

Emekli Yönetici
phonetorch yükle, opera browser yükle, s60v5 için office programları var onları yükle.

Bu arada telefonu güncelledikten sonra menüden uygulamalarıda güncellemeyi unutma

draw1907

draw1907

Üye
shell diye bi program var onu kesinlikle yükle çok kolaylık sağlıyor kısayollar felan atayabiliyosun

xx_bey_07

Üye
s.a skyfire yükleyemiyorum... skyfire yada onun gibi baska bir program varmı soylermisiniz..skyfirenin linki varsa link verin lütfen telefondan girip indireyim direk tşk :);

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Facebook Uygulaması
Youtube Uygulaması
Messenger
Opera Mobile - Web Tarayıcı
Skyfire - Web Tarayıcı
Photo Browser - Nokia 3D Resim Konsolu
strobe - El Feneri
screenSnap - Ekran Resmi Alma
Call Recorder- Konuşma Sırasında Ses Kaydetme
BBcaller - Sahte Arama
BlackList - Arama Engelleme
FingerFrint - Tuş Kilidi

Oyunlar vs vs vs

Şu anda bende yüklü olanlar bunlar
İhtiyac halinde Yardım ederim hepsi çalışmaktadır ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt