5800 Ne yapalım beyler (yeter artık)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla bende 5800 dan memnun degildim,bu cfw olayından sonra tekrar aşık oldum telefona.bu gün bi ilk yaşandı ve telefonun şarjı ilk defa 3 gün gitti.daha hala şarjım var ve 3. gündeyiz.birde ben bol oyun oynayıp,müzik dinlerim.telefon resmen adam oldu.video izleme işine gelince,onu hiç hayal bile etmeyin n8 de bile izlenemiyosa,bizde hiç izlenmez.zaten video izlemeye ne gerek var?ben bilgisayardan girerim internete bilgisayardan izlerim.valla artık v60 düşünmüyom,v60 da gelecek özelliklerin fazlası var.ev ekranı,smileyler,yeni tarayıcı,sürükle bırak kilit,ses kalitesi ve yüksekligi artırılmış bi müzik çalar,yeni resim galerisi,n8 ikonlar,4*5 menü.ben bu telefonun kral çagını yaşadıgımı düşünüyorum.eger hala da v60 da ısrarcıysanız da kendi bileceginiz iş.cfw atmak en fazla 2 saat,v60 beklemek bir ömür...

deadlydesire

deadlydesire

Üye
valla bende 5800 dan memnun degildim,bu cfw olayından sonra tekrar aşık oldum telefona.bu gün bi ilk yaşandı ve telefonun şarjı ilk defa 3 gün gitti.daha hala şarjım var ve 3. gündeyiz.birde ben bol oyun oynayıp,müzik dinlerim.telefon resmen adam oldu.video izleme işine gelince,onu hiç hayal bile etmeyin n8 de bile izlenemiyosa,bizde hiç izlenmez.zaten video izlemeye ne gerek var?ben bilgisayardan girerim internete bilgisayardan izlerim.valla artık v60 düşünmüyom,v60 da gelecek özelliklerin fazlası var.ev ekranı,smileyler,yeni tarayıcı,sürükle bırak kilit,ses kalitesi ve yüksekligi artırılmış bi müzik çalar,yeni resim galerisi,n8 ikonlar,4*5 menü.ben bu telefonun kral çagını yaşadıgımı düşünüyorum.eger hala da v60 da ısrarcıysanız da kendi bileceginiz iş.cfw atmak en fazla 2 saat,v60 beklemek bir ömür...

hangi cfw 3 gün gidiyor ya :D valla şu ana kadar denediklerimde o kadar giden olmadı...

ciritcioglu

Üye
param olsa hemen değiştireceğim eski telefonlerımın kaderini yasatacam 5800 a (aileden birine hediye :)))) ama malesef katlanmak zorundayım 5800 a v60 da gelse cok ii olur biraz daha ugrasırım bu gıcık la sonrası malum..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hangi cfw 3 gün gidiyor ya :D valla şu ana kadar denediklerimde o kadar giden olmadı...
valla dj matrixin cfwsini kullanıyorum bugün 3. gün şu anda 1 diş şarj var :D ofwde 1 veya 2 günde bir şarj ediyordum.

eç038

eç038

Üye
@eç038 Kardeş Bende Maxicep te KuLLanıcıLarın YorumLarına Güvenerek aLdım Herkez 5800ı Metediyordu 3-4 ay Önce Kimse FLaşhı Yok, Kamera KaLitesi Kötü, Batarya Dayanmiyor, muLtitouch ÖzeLLiği Yok vs vs Sözetmiyordu Bende Iyi Yönlerini Okuyup Kandim :/ yinede OKadar Pişman DeğiLim Önceki Yorumda BeLirttiğim Gibi Bi Cfw Çıkarsa Çok Daha Iyi oLacak Hersey..

demekki çoğunluk övse de güvenip almamak gerekiyor.. benim zamanında ericsson a1018 varken bundan daha mmutluydum.. en azından o zamanlar adamlar yapabildiklerinin en iyisini yapıyorlardı... bi flash player desteği çok mu zordur bre kardeşim.. başka hiçbir eksiğine bakmıyorum artık.. ne multitouch nede başka bişe

Larismus

Larismus

Üye
artık yine de gelmediyse bunlara yapacak bir şey yok. bence fazla umutlanmayın artık siz de

futbol123

futbol123

Üye
fazla umutlanmayın gelmeyebilir

jedan

Üye
5800 son nokia telefonum.bundan sonraki tlf.samsung olacak...

caglet

caglet

Üye
:D Gelmez.. bence beklemede n97 geldi telefon çöktü :D:D önceden daha iyiydi

kalkan3434

Üye
Hiç bir yazılım orjinalinin yerini tutmaz bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt