5800 Ne yapalım beyler (yeter artık)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ne yapalım beyler (yeter artık)
evet , bugün 2 ağustos 2011,
ve 5800 hala gelmedi,
ramazan geldi güncelleme gelmedi.

ne yapalım beyler, ben şöyle güzelinden nokia.com.tr ye ddos düşünüyorum :ehe:ehe:d::d::d::kop:

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Ekip hazırsa yapak

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefon eskidi artık ne güncellemesi bekliyonuz anlamadım :hmmm

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Aga sen ne diosun ya Resmi olarak yayınladı güncelleme geleceğini fakat gelmiyo.Bizim isyanımız ne umut verion? :/

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
Gelse hıc fena olmaz ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee:p:

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
ah nokia ah

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bence beklemeyin cfw atın.sonuç olarak hiçbir orjinal yazılım bir kullanıcının yaptıgı yazılımın yerini tutmaz.v60 da gelecek özellikler o kadar güzel degil.web browsere giriyoruz,hafif kasıyor.smileyler deseniz minnacık+hareketli olanları bir kere hareket çekip(:ehe) duruyorlar.v60 da da güzel birşey gelmeyecek(tabi v60 gelirse)...

SilentOne

SilentOne

Üye
yok yha artık güncelleme gelmez bn orion v2.5 kullanıyom gelecek güncellemden dahasüper

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Gelir ya sıkma canını :D

LimePie

LimePie

Üye
nokiaya suikast düzenleyelim :ehe

kj2al

kj2al

Üye
bende Geleceğini Sanmıyorum :) Aslında Herkesin Beklentilerini karşılayaçak bi cfw Üretilse Kimse v60a ihtiyaç duymayacak Şahsen Şuan Webde Flaşh Desteği olan bi cfw Üretseler vede 5800da bilinen yazılım eksiklikleri giderilse kim takar v60ı :-)

okeane3110c

okeane3110c

Üye
bende Geleceğini Sanmıyorum :) Aslında Herkesin Beklentilerini karşılayaçak bi cfw Üretilse Kimse v60a ihtiyaç duymayacak Şahsen Şuan Webde Flaşh Desteği olan bi cfw Üretseler vede 5800da bilinen yazılım eksiklikleri giderilse kim takar v60ı :-)

katılıorum hacı :good:

eç038

eç038

Üye
ne güncellemesi beyler... benim gibi telefonu aldığına pişmanlık yaşayan sevgili arkadaşlarım... ben 4-5 ay önce konuaçtım 58 nasıl diye nokia funları doldurdu konuyu .. şöyle süper böyle süper... la gittim aldım ki sadece youtubede video izleniyor....bu nokiadan bi cacık olmaz... şu an sinirden patlıyorum beeee.... bi flash desteği vermek bu kadar mı zor koskoca nokia için.. 1200 tl verip n8 alan arkadaşlara acıyorum yaaa... bide tavsiye eder misiniz dediğimde ederiz diyen arkadaşlarıma hakkımı helal etmiyorum.. beni bundan haberdar etmedikleri için... bu sitenin ne anlamı var gerçekler kapatılıp toz pembe bi dünyada yaşayan funlarla dolduktan sonra... araştırıp aldığım şeyler bile benim istediklerimi yapamıyorsa ben ne anlarım paylaşımdan be kardeşim... neyse daha fazla laf söylemiyorum.. yazıklar olsun nokia sana :off::off::off::off::off::off::vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

'Patron

'Patron

Üye
bence de cfw atın. gelecek gunceeleme nekadar iyi olabilirki

kj2al

kj2al

Üye
@eç038 Kardeş Bende Maxicep te KuLLanıcıLarın YorumLarına Güvenerek aLdım Herkez 5800ı Metediyordu 3-4 ay Önce Kimse FLaşhı Yok, Kamera KaLitesi Kötü, Batarya Dayanmiyor, muLtitouch ÖzeLLiği Yok vs vs Sözetmiyordu Bende Iyi Yönlerini Okuyup Kandim :/ yinede OKadar Pişman DeğiLim Önceki Yorumda BeLirttiğim Gibi Bi Cfw Çıkarsa Çok Daha Iyi oLacak Hersey..

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
nokiadan açıklama bekleniyo ama tık yok

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
ya N8 ne zaman anna olursa o zaman gelecek 5800'a güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt