5800 nasıl bir telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nalcam22

nalcam22

Üye
resim performansı mükemmel ama internette falan dolanmak için iyi değil

PureFood

PureFood

Üye
Ya bu karalayanları hâlâ anlamıyorum. Yok 4 hafta kullan sıkılcan cart curt. Bu zaman gelmiş hâlâ bu telefon satılıyosa 4 haftada sıkacak bi telefon değil ;)
Al kardeşim al ! Olmazsın pişman ;)
Cezbecektir o seni merak etme..

----------Eklendi @ 13:30:17 ---------- Yazıldı @ 13:27:46 ----------

birçok samsung geçti elimden , e250 değil e2550 monte + bu telefonun hoparlörü entegre olduğu için bi boğukluk yok :naughty: bende biliyorum heralde 5800 ı ama onun hoparlörü daha fazla samsungta bir tane. her samsung öyle olucak demiyorum ama bence bu telefonun ses kalitesi çok iyi:oke:
:P::P: (ayarları düzgün yaparsan tabi)

Tamam öyle olsun bakalım ama o bildiğin telefon XpressMusic unutma ;) Diğer Nokia'lar ses kalitesinde yarışamıyor sen diyosun ayarlar yapılırsa falan...

buket2

buket2

Üye
fena değil ama bence bu devirde alınacak bir cihaz değil ortalık android işlemcili akıllı telefon kaynarken... bence güzel bir samrtphone al arkadaşlar galaxy mini demiş ama bence o da çok iyi değil...samsung'un kalitesini düşürmesi herkesçe biliniyor artık... bence lg optimus me ya da black almalısın...android 2.2 froyo işlemcili iyi bir smartphone:oke:

adsız123456

Üye
    Konu Sahibi
almamaya karar verdim özellikleri çok güzel,müzik oranı süper ama ben müzik için istemiyorum internetde dolaşmak için istiyorum .Herkese teşekkür ederim çok teşekkürler bir kusur işlemişsem af ola

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
almamaya karar verdim özellikleri çok güzel,müzik oranı süper ama ben müzik için istemiyorum internetde dolaşmak için istiyorum .Herkese teşekkür ederim çok teşekkürler bir kusur işlemişsem af ola

Çok Doğru yapmışsın :oke: Bu telefon çıktığında 900 lira civarıydı ama şimdi 450 lira etmiyo:d: alana pişman olur bence :D Haa çok kötü değil ama bana göre de değil yani ben beğenmiyorum:naughty:

----------Eklendi @ 12:31:45 ---------- Yazıldı @ 12:29:10 ----------

Ya bu karalayanları hâlâ anlamıyorum. Yok 4 hafta kullan sıkılcan cart curt. Bu zaman gelmiş hâlâ bu telefon satılıyosa 4 haftada sıkacak bi telefon değil ;)
Al kardeşim al ! Olmazsın pişman ;)
Cezbecektir o seni merak etme..

----------Eklendi @ 13:30:17 ---------- Yazıldı @ 13:27:46 ----------

Tamam öyle olsun bakalım ama o bildiğin telefon XpressMusic unutma ;) Diğer Nokia'lar ses kalitesinde yarışamıyor sen diyosun ayarlar yapılırsa falan...

Xpress music olunca noluyo ???
Bende 5130 da var onun da sesi güzel değil yani yüksek çıkmıyo+ e2550 de hem yüksek hem de net bir ses alıyorum :) Ben diğer nokiları değil sadece XMleri Kastetmiştim:oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu saatten sonra android daha iyi bir tercih olur.ama yinede haftaya kadar beklemek lazım.son ve öz güncelleme geliyor.symbian 5.0 güncellemesinden sonra s60v5ler yeniden canlanacak diyorlar.o zaman belki görsellik ve performans açısından alınacak bir telefon olur.

nonamex

Üye
5800 bastırmatik ekranlı, düşük işlemci ve ramlı , gpu'suz , kaliteli program ve oyun desteğinden yoksun, aşırı kalın cebe sığmayan bir telefon..

Devri de geçti.

PureFood

PureFood

Üye
Çok Doğru yapmışsın :oke: Bu telefon çıktığında 900 lira civarıydı ama şimdi 450 lira etmiyo:d: alana pişman olur bence :D Haa çok kötü değil ama bana göre de değil yani ben beğenmiyorum:naughty:

----------Eklendi @ 12:31:45 ---------- Yazıldı @ 12:29:10 ----------

Xpress music olunca noluyo ???
Bende 5130 da var onun da sesi güzel değil yani yüksek çıkmıyo+ e2550 de hem yüksek hem de net bir ses alıyorum :) Ben diğer nokiları değil sadece XMleri Kastetmiştim:oke:

5130 la 5800 ı karıştırma 5130 müzik telefonu bile değil seste kalite 0ın altında bana göre.
Samsungla Nokiaların hoparlörleri bir değil Nokia bazı şeylerde kendini kanıtladı bu alanlardan biri de XM serisi. X7'de müzik telefonu 5800'dan daha iyi oluğu deniyor bakalım merak ediyorum.

Ocean258

Ocean258

Üye
para verilip alınacak bı telefon değil kardes.. bırı hedıye ederse kullan bıraz sonra sat :) smartphone almak ıstıyorsanda android 2.2 froyo işletim sistemi olan bi telefon almanı tavsiye ederim.

samety500

samety500

Üye
5800 yerine samsung galaxy gio iyi bir tercih olur. galaxy mini den daha güzel bi telfn dur mini nin ekran çözünürlüğü vasat

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İlk çıktığında düşünülebilirdi ama artık eskidi az daha koyup samsung galaxy gio veya huawei ideos x5 almanızı öneririm.

Jetlak

Üye
en berbat telefonlardan biri bende var bir tane

Ocean258

Ocean258

Üye
Uzak durman gereken işletim sistemi symbian olan rezalet bi telefon..

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Uzak durman gereken işletim sistemi symbian olan rezalet bi telefon..

O kadar da değil ya. :) Ama fiyatına göre bekleneni veremeyen bir smartphone + Android'li olsa daha iyi olurdu tabi. :hmmm

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Duyduğuma göre güncelleme sırasında çöken bir telefonmuş kullanan çok memmun olan az :D

nexpow

nexpow

Üye
5800 beleş verseler almayın adamın psikolojisini bozuyor

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Arkadaşlar 5800 nasıl bir telefon, iyimi almayı düşünüyorum bu işlerden fazla anlamadığım için sizlere sorayım dedim bilen,kullanan varsa yorumunu yazarsa çok sevineceğim.Şimdiden teşekkürler
Bunları oku anlarsın kardeşim;
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-magduruyum-512146.html
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/5800-aldim-iyi-mi-ettim-511802.html
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...da-yeniden-baslatiyor-acil-yardim-498561.html
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/ilk-telefonum-tadini-cikartamadim-483423.html
İlk 2 tanesini okuduktan sonra gerisine gerek duyacağını sanmıyorum :ehe

Kǔr Şâd

Üye
Fiyatına göre sana birçok özellik sunan bir telefon. Almanı tavsiye ediyorum dostum.

• Beğen
Tepkiler: mzksrc

mzksrc

Üye
ben 5800 kullanıyorum 10 aydır hayatta kullandığım en iyi ve en memnun olduğum telefon kesinlikle tamamen şans işi herşeiyle süper cep bilgisayarı kullanıyormuşum gibi bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor bana gerekenbütün programları yükledim herşey çok güzell maşallah nazar değmesin :ehe:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt