birçok samsung geçti elimden , e250 değil e2550 monte + bu telefonun hoparlörü entegre olduğu için bi boğukluk yokbende biliyorum heralde 5800 ı ama onun hoparlörü daha fazla samsungta bir tane. her samsung öyle olucak demiyorum ama bence bu telefonun ses kalitesi çok iyi
(ayarları düzgün yaparsan tabi)

almamaya karar verdim özellikleri çok güzel,müzik oranı süper ama ben müzik için istemiyorum internetde dolaşmak için istiyorum .Herkese teşekkür ederim çok teşekkürler bir kusur işlemişsem af ola
Bu telefon çıktığında 900 lira civarıydı ama şimdi 450 lira etmiyo
alana pişman olur bence
Haa çok kötü değil ama bana göre de değil yani ben beğenmiyorum
Ya bu karalayanları hâlâ anlamıyorum. Yok 4 hafta kullan sıkılcan cart curt. Bu zaman gelmiş hâlâ bu telefon satılıyosa 4 haftada sıkacak bi telefon değil
Al kardeşim al ! Olmazsın pişman
Cezbecektir o seni merak etme..
----------Eklendi @ 13:30:17 ---------- Yazıldı @ 13:27:46 ----------
Tamam öyle olsun bakalım ama o bildiğin telefon XpressMusic unutmaDiğer Nokia'lar ses kalitesinde yarışamıyor sen diyosun ayarlar yapılırsa falan...
Ben diğer nokiları değil sadece XMleri Kastetmiştim
Çok Doğru yapmışsınBu telefon çıktığında 900 lira civarıydı ama şimdi 450 lira etmiyo
alana pişman olur bence
Haa çok kötü değil ama bana göre de değil yani ben beğenmiyorum
----------Eklendi @ 12:31:45 ---------- Yazıldı @ 12:29:10 ----------
Xpress music olunca noluyo ???
Bende 5130 da var onun da sesi güzel değil yani yüksek çıkmıyo+ e2550 de hem yüksek hem de net bir ses alıyorumBen diğer nokiları değil sadece XMleri Kastetmiştim
![]()
Uzak durman gereken işletim sistemi symbian olan rezalet bi telefon..
Ama fiyatına göre bekleneni veremeyen bir smartphone + Android'li olsa daha iyi olurdu tabi. 
5800 beleş verseler almayın adamın psikolojisini bozuyor

Bunları oku anlarsın kardeşim;Arkadaşlar 5800 nasıl bir telefon, iyimi almayı düşünüyorum bu işlerden fazla anlamadığım için sizlere sorayım dedim bilen,kullanan varsa yorumunu yazarsa çok sevineceğim.Şimdiden teşekkürler