5800 mx için sizce en iyi fw hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mali_47

Üye
    Konu Sahibi
5800 mx için sizce en iyi fw hangisi
arkadşalr 5800 için yapılan fwlerde hep biryerlerinde kusurlar oluyor. şüana kadar kusursuz bir fw le :vurkarşılaşmadım siz karşılatınızmı ....:gul:
fwlerle uğraşan arkadaşlara teşekurler saygıler ...:pc::pc::pc:

maktama

maktama

Üye
arkadşalr 5800 için yapılan fwlerde hep biryerlerinde kusurlar oluyor. şüana kadar kusursuz bir fw le :vurkarşılaşmadım siz karşılatınızmı ....:gul:
fwlerle uğraşan arkadaşlara teşekurler saygıler ...:pc::pc::pc:
blackstar v52, şimdiye kadar 1 kişinin belirttiği bir kusur okudum, o da bluetooth stereo kulaklık ile müzik dinlendiği ama görüşme yapılamadığıydı, karşı ttarafa ses gitmiyormuş. Onun dışında 4-4lük. Zaten stereo bluetooth kulaklık kullanan da görmedim ben hiç etrafımda.

mali_47

Üye
    Konu Sahibi
blackstar v52, şimdiye kadar 1 kişinin belirttiği bir kusur okudum, o da bluetooth stereo kulaklık ile müzik dinlendiği ama görüşme yapılamadığıydı, karşı ttarafa ses gitmiyormuş. Onun dışında 4-4lük. Zaten stereo bluetooth kulaklık kullanan da görmedim ben hiç etrafımda.

oda çok sade ya görsl olarak c6 gibi olsaydı iyi olurdu sanki

maktama

maktama

Üye
oda çok sade ya görsl olarak c6 gibi olsaydı iyi olurdu sanki
ben de sade olduğu için seviyorum ya:) gereksiz hiçbirşey yok.
c6 cfwler mutlaka bir yerlerinden patlak veriyorlar, yok tuş ışığıydı, yok pil harcamasıydı, yok javasıydı.... Biri düzeltiliyor biri bozuluyor....
blackstarda görsellik isteyene spbMobileShell yüklüyorum. kastırmadan takırtakır çalışıyor.
En önemlisi telefona hardformat çektiğimde yok " hafıza kartına patch klasörü at", yok " rehber senkronizasyonu için formattan sonra şunu yap, bunu yap" vs vs diye zorunlulukları yok. Basıyorum formatı, açıldığında kullanıma hazır şekilde elimde oluyor. bu benim için çok büyük bir rahatlık.
AYrıca sen hatasız istemiştin, gördüğüm en hatasızı bu işte. :oke:

mali_47

Üye
    Konu Sahibi
ben de sade olduğu için seviyorum ya:) gereksiz hiçbirşey yok.
c6 cfwler mutlaka bir yerlerinden patlak veriyorlar, yok tuş ışığıydı, yok pil harcamasıydı, yok javasıydı.... Biri düzeltiliyor biri bozuluyor....
blackstarda görsellik isteyene spbMobileShell yüklüyorum. kastırmadan takırtakır çalışıyor.
En önemlisi telefona hardformat çektiğimde yok " hafıza kartına patch klasörü at", yok " rehber senkronizasyonu için formattan sonra şunu yap, bunu yap" vs vs diye zorunlulukları yok. Basıyorum formatı, açıldığında kullanıma hazır şekilde elimde oluyor. bu benim için çok büyük bir rahatlık.
AYrıca sen hatasız istemiştin, gördüğüm en hatasızı bu işte. :oke:

bende bu fwi kullanıyom shell ile birlikte 40mb da iniyor ram bide tel açıldığında yuklnıyor diyorya bana resmi gelmiyo (: şü shelli fw gömseler olmaz ya:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...