5800 music player çok ufak bir sorun ama ben çözemedim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazypaker

crazypaker

Üye
    Konu Sahibi
5800 music player çok ufak bir sorun ama ben çözemedim!!!
arkadaşlar sorun aslında çok ufak ufak ama beni rahatsız ediyor telefonda bulunan bazı mp4 biçimi 1-2 tane video yu music player de gösteriyor üstüne tıklıyorum açılmıyor otomatik olarak bi sonraki müziğe geçiyor music player de gösterdiği videonun yanında pembe renkte nota işareti üstünde çizgi işareti var çalınamaz gibisinden ama problem şuki mp4 biçimi videoyu neden music player de gösteriyor videoda sorun yok görüntüler ve videolar bölümünden rahatça girip izliyorum ama music playerde göstermemesi lazım bi çözüm öneriniz varsa lütfen paylaşırmısınız:ağlarım::ağlarım:

celibar

celibar

Üye
müzik çalar video codeğini desteklemediği için göstermiyor.

crazypaker

crazypaker

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum arkadaşım desteklemediğini bnm canımı sıkan video nun müzik çalarda gösterilmesi video dosyasının müzik playerde ne işi var diyo insan yani anlatmak istediğim müzik çalara giriyorum tüm şarkılara giriyorum liste halinde şarkılarım geliyo karşıma ama bu şarkıların aralarında 1-2 tanede video ismi göüzküyor normalde gözükmemesi lazım problem orda:(

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardım arkadaslar cvp bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar cvp vericek bir hayırsever yokmu yaaa:(:(

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sen paranoyaksın dostum benim x3 tede yapıyor herhalde xm tarzı muzik oynatıcılarda olan bi sorun dosyayı listeden kaldır olsun bitsn yada ttpod gibi bir müzik player kullan s60v5 portalında bulabilirsin

captain78

captain78

Üye
Arkadaşlar ben bi arkadaşta gördüm açılırken değişen takla atan ekran görüntülü temalar var nasıl bulabilirim belki bu msj ın yeri burası değildir şimdiden özür diliyorum lütfen yardım edin

Trackmania

Trackmania

Üye
müzik çalarda video açılmaz...mp3 e dönüştür free 3gp contriver ile.mp3 formatınada dönüşrüte biliyorsun.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş sen bu sorunu kafaya takma.bende de galeride mp3 gözüküyo(sadece 1 tanesi)ama kafaya takmıyom.mp3 çalarda da,galeride de gözüküyor.çok önemli bi sorun degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt