agusilememo
Üye
Hangi link ölü?
evet çok iyi olur. ben bitane buldum çok güzel ama türkçe değil. kendim türkçe yapmaya çalıştığım tam istediğim gibi olmadı. sen bi bakabilir misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şuan kullanıyorum ingilizce olarak. sadece türkçe dil eklemek gerekiyor. çok güzel hazırlamışlar.
Teşekkürler, Yeni sürüm hazırlıyorum bir kaç gün içinde yayınlayacağım. İlk sürümdeki hataları gidereceğim. Bu ilk denememdi ufak tefek hatalar illaki çıkabilir. Handy taskman'in dil sorunu çözülecek. Başlagıç animasyonunu sadece bırakmaya çalışırım. (ya da 2 farklı sürüm yapabilirim) Ovi derken? Maps mi yoksa store mi? Tema efekt programı ayarlanabilinir ama çok fazla yer kapladığı için olmaz. Sonradan kurulması daha iyi
Daha açık yazabilir misin? Wireless'e bağlanırken ki şifre girme ekranında herhangi bir sorun yok.
Zamanım olursa evet.
Navifirm ile istediğin sürümü indirip flash atarak orjinal sürümü dönebilirsin.
Backing up CRT...
Detected P-: 9000AAC9
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
Detected P-: 9000AAC9
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
bu hatayı weriyor ne yapmalıyım ?
dostum bak bütün dosyaları şu dizine at iyi bak C:\program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 hepsini hackli dosyada dahil bu yolu izle diğer şekilde jaf dosyaları görmüyo yani yolun yanlış olduğunu söylüyo zaten jafı açtığında sana hangi yola dosyaları atıcanı gösteriyo common files klasörü değil direk yazdığım gibi takip et yani sen kendin bu klasörleri oluştur sonra jafı aç bas flaşa gitsin umarım yardımcı olmuşumdur
Teşekkürler, Yeni sürüm hazırlıyorum bir kaç gün içinde yayınlayacağım. İlk sürümdeki hataları gidereceğim. Bu ilk denememdi ufak tefek hatalar illaki çıkabilir. Handy taskman'in dil sorunu çözülecek. Başlagıç animasyonunu sadece bırakmaya çalışırım. (ya da 2 farklı sürüm yapabilirim) Ovi derken? Maps mi yoksa store mi? Tema efekt programı ayarlanabilinir ama çok fazla yer kapladığı için olmaz. Sonradan kurulması daha iyi
Daha açık yazabilir misin? Wireless'e bağlanırken ki şifre girme ekranında herhangi bir sorun yok.
Zamanım olursa evet.
Navifirm ile istediğin sürümü indirip flash atarak orjinal sürümü dönebilirsin.
Mevcut sorunların düzeltileceği yeni sürüm hazırlıyorum demiştiniz.Daha hazır değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?