ayrilik
Üye
-
Konu Sahibi
-
@n!wa+*R™;2047797' Alıntı:Dostum ben tam 2 kere denedim üst üste bak yamaları aktif hale getiriyorsun senin verdiğin 2 yamayı fakat bu seferde bütün unısıgned uygulamarda "bu dahili bir bileşendir,yüklenemez" gibi bir hata alıyorsun..Yani sys&private gbi özel klasörler gözüküyor fakat sertifika hatası yine aynı kalmış..
ayrilik arkadaşım bu dosya ıle nasıl oynadın hangı programla kendıme ozel hazırlamak ıstıyorumda ıstersen ozelden programın adını verırmısın lutfenn
arakdasım neden bana cevap vermıyorsun anlamadım bı yardımcı olurmusun
kardeşim link öle 3 gündür giriyorum aynı konuya ama icraat yok yenilermisin linki lütfen...
Yine titiz bir şekilde denedim ama hayır..Kesinlikle unısıgned yüklenmiyor patchler aktif duruma getirilse bile bu seferde dahili bir bileşendir,yüklenemez hatası geliyor..Dosyalar düzenlenmiş ama hack olmuyor.Tekrar denedim sorun olmadı. Orjinal firmware dosylarına sadece bu konuda verdiğim dosyala ile değiştirip flash atıyorsun di mi?
[sıze=2]arkadaşım hackli sistem çok iyi herşey için teşekürler
modifiye etmen dahada iyi süper harika
hiç bir riskte yok ben defalarca denedim
ama rica etsem benim istediğim şekilde modifiye edermisin
ve biraz daha herkesin kullanabileceği bir kurulum dosyası olsun..
1.şu 6 ikon ve navigation çıkar (çünkü ana ekranda arama yapmak için tuşlar çıkmıyor)
2.handy taskman türkçe değil ve kendisinde açık olan bir uygulamayı tıklayınca açmıyor
3.telefon açılırken nokıa kendi başlangıcı olsa yani şu el uzatma başlangıcı
4.ovi yine kendi kurulu olsa
5.wlan ayarlarını yapabilirmisin bazen int girilmiyorda.. (bu olmaz sanmıyom ama )
6.tema efekti daha fazla olsa yada şu tema efekti yapan proyu tele yüklesen yani handy t. Gibi kurulu yapabilirmisin
tabi çalışcaksa telefonda çünkü çalışmıyor bazen...yada bunları boşver tema efekti kalsın çok saolasın harbi
çok iyi eline koluna aklına sağlık[/sıze]
kardeşim güzel çalışma olmuş eline ve emeğine sağlık kurdum şuan deniyorum sorun yokki gibi ama bakalım zaman ne göstericek ama gerçekten süper bi çalışma
--------------- Ekleme ---------------
evet kardeşim denedim ve ilk sorunla karşılaştım şöyleki wireless bağlantısı için bağlanmadan önce kablosuz modem koduni girmek için açılan sayısal tuş klavye ekranında bi sorunla karşılaştım ör 7 tuşuna basılı tuttuğumda önce 7 nin harf olarak karekterini sonra 7 tuşunu veya 8 tuşunu önce harf karekterini sonra 8 tuşunu giriyo bu bi hatamıdır yoksa yapılması gerekn bi ayar mı var ve bu bütün tuşlarda böyle buna hiç dikkat ettin mi veya sende de oluyomu bunun haricinde genel olarak iyi
dostum n97 için aynı şekilde bir yazılım hazırlayabilirmisin
bunları yaparken son sürümün yüklü olması gerekli anladığım kadarıyla ben biraz hızlı davrandım 310 101 sürümü üzerine yaptım olmadı fakat bunları yaptıktan sonra tel yazılım güncellemesi pc sitü üzerinden yapmıyo format attım yine düzelmedi ne yapmam gerekiyo yardım lütfen.
dostum n97 için aynı şekilde bir yazılım hazırlayabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?