5800 modem sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rtmz60

Üye
    Konu Sahibi
5800 modem sorunu
selamınaleyküm arkadaşlar belki defalarca kez bu konu forumda açılmış ve paylaşım yapılmış olabilir kusura kalmayın.mobilden griyorum ve bulamadım ben bir çözüm bu soruna lütfen bilen bri yardım etsin.

Sorun; 5800 xp m var önceden ovi ile tlimi pc bğlayıp net paketim sayesinde ınternete griyordum pc den. Ama şimdi orj cd kaybetdim netten (nokianın sitesinden) ovi yide ındirdim pc suiteyide fakat hiç biriyle olmuyor artık internete bağlan butonu pasif Modem sorunu çıkıyor cdmf mi öyle bişey yazıyordu bu sorunu nasıl asabilirim.

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Aygıtlar ve yazıcılardan telin ismine sağ tıklatıp bağlanmayı dene ben eskisen öle yapıyodum.Ama bluetooth olması lazım pc de

Ocean258

Ocean258

Üye
hocam allah kolaylık versın ya.. su telefondan bı forumdada sorun adı altında acılmıs bı konu gormeyeyım ya.. :/

Kefelon

Üye
ewt bi anda 5800 sorunları artış gösterdi allah sabır versin pc suite yeni srümü uyumsuzluk yapmış olabilir bende yapmıştı n95 bende eski sürüm kullandım

rtmz60

Üye
    Konu Sahibi
eski sürüm de bulamadım baktım ama hep güncel övi. Ve her ne yaptımsa artık pc den giremiyorum internete.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt