5800 Mobi Tv Desteklemiyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allytkn

allytkn

Üye
    Konu Sahibi
5800 Mobi Tv Desteklemiyor...
Arkdaşlar benim 5800 xm telefonumla vodafone mabil tv ye üye olduğumda, vodafone live sitesinden sorunsuzca seyrediyodum. fakat ben bu vodafone mabil tv uygulamasını kullanmak için mesaj attığımda Telefonunuz Mabil tv uygulamasını desteklemiyor diye geri dönüş yaptılar. Fakat ben vodafonun sitesine girdiğimde mabşl tv uygulaması destekleyen modeller kısmında 5800 var. Müşteri hizmetlerine durumu bildirdiğimde sanki başlarından savar gibi "hemen mabil tv ayarlarınızı yolluyorum" değip kapattılar... Ne yapmam lazım.

gazel14

gazel14

Üye
Kardeşim sana bir önerim var Eğer telefonunda önemli yazılımlar ve geri bırakamayağın program vs gibi şeyler yoksa telefona bir format at derim. ama format attıktan sonra kesin telefon yazılımlarından öenli olanları hemen yükle.

Format atmak için ise telefonu hempten kapatıp Yeşil+kırmzı tuş+fotoğraf tuşu+açmakapatma tuşuna telefon açılına kadar bas ve açılınca istedeğin ayarları yababilrsin ama yelfonu yapamayacağına inanmıyorsan sakın deneme

:oke: ByGazel14 :oke:

allytkn

allytkn

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sana bir önerim var Eğer telefonunda önemli yazılımlar ve geri bırakamayağın program vs gibi şeyler yoksa telefona bir format at derim. ama format attıktan sonra kesin telefon yazılımlarından öenli olanları hemen yükle.

Format atmak için ise telefonu hempten kapatıp Yeşil+kırmzı tuş+fotoğraf tuşu+açmakapatma tuşuna telefon açılına kadar bas ve açılınca istedeğin ayarları yababilrsin ama yelfonu yapamayacağına inanmıyorsan sakın deneme

:oke: ByGazel14 :oke:

Kardeş dediğin gibi format attım zaten ama olmuyo :vur

adurann

Üye
aynı durum benim de başıma geldi format da attım. 2 defa müşteri hizmetlerini aradım. msjla uygulama istedim olmuyor.... vodafone liveden de bağlanamıyorum. bir kez daha deneyip paketi iptal edicem ;)

hotbord_34

Üye
bende aradım bu gun bende 5800 var bana mobil tv ayarlarını yolladı birde mtv yaz 3636 yolla dedi bende yolladım geçersiz mesaj yazan bir mesaj geldi

xxdama

xxdama

Üye
Karde dediin gibi format attm zaten ama olmuyo :vur

Arkadaş yanlış söylemiş. Sırayla kırmızı yeşil kamera açma kapama tuşuna basılı tut. Ve şuda war. Birine basayım derken diğerinden elin kayabilir. Dikkatlice yap.

--
Via MebApp.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt