MobilTv izlemek için Nokia C5-03 aldım,izleyemiyorum:( yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

serdar247

Üye
    Konu Sahibi
MobilTv izlemek için Nokia C5-03 aldım,izleyemiyorum:( yardım!
Arkadaşlar işyerinde mobiltv izlemek için yeni çıkan Nokia C5-03 tel aldım,mobil tv ye üye oldum,fakat gelen ayarlara tıkladığımda -telefonunuz desteklenmiyor- diyor.
Telefonu almadan önce eve yakın bi vodafone şubesiyle görüşmüştüm;ben bu telefonu beğendim ama vodafonun sitesinde mobiltv yi destekleyen telefonlarda ismi geçmiyor dedim,yetkili kişi: bu tel daha yeni çıktı ondan yazmamışlardır demişti.Dün o kişiye gittim,müşteri hizmetlerini aradı ve gelen cevap tel desteklenmiyor oldu:(
Keşke, inşaat tuğlasına benzettiğim 5800'ı alsaymışım.
Telden tv izlemenin başka yolu yok mu?
Sbptv programını indirdim,ondada ses var görüntü yok kanallarda.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
telefon piyasaya yeni çıktığı için sanırım operatör henüz onu listesine almamış. Ama müşteri hizmetlerini arayıp bildirirsen en kısa sürede o modele uygun ayarları yapacaklardır. Yeni çıkan telefonlarda birkaç gün yada birkaç hafta böyle sorunlar olabiliyor. benzer sorunu bende c5-00 da yaşamıştım.

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
C6 da listede yok ama c7 c5 n8 c6-01 war. Saçmalık ötesi

ziya09

Üye
bende aldım c5 03 bakalım beklemedeyiz ama şöyle bi çözüm yolu var arkadaşın 5800 dan mobil tv kanallara girip izlediği kanalın adresini benim tele yolladığında o adresi tıklayıp bende izleyebiliyorum bu şekilde tek tek kanalları kaydedebilir ve izleyebilirsin

serdar247

Üye
    Konu Sahibi
rica etsem kanald ve atv nin adresini yazabilirmisiniz?

yassaw

Üye
Arkadaşlar işyerinde mobiltv izlemek için yeni çıkan Nokia C5-03 tel aldım,mobil tv ye üye oldum,fakat gelen ayarlara tıkladığımda -telefonunuz desteklenmiyor- diyor.
Telefonu almadan önce eve yakın bi vodafone şubesiyle görüşmüştüm;ben bu telefonu beğendim ama vodafonun sitesinde mobiltv yi destekleyen telefonlarda ismi geçmiyor dedim,yetkili kişi: bu tel daha yeni çıktı ondan yazmamışlardır demişti.Dün o kişiye gittim,müşteri hizmetlerini aradı ve gelen cevap tel desteklenmiyor oldu:(
Keşke, inşaat tuğlasına benzettiğim 5800'ı alsaymışım.
Telden tv izlemenin başka yolu yok mu?
Sbptv programını indirdim,ondada ses var görüntü yok kanallarda.

Aynı sorunu bende yaşıyorum,vodafone listesinde c5-03 görünmüyor

serdar247

Üye
    Konu Sahibi
Ben vodafone'u aradım neden hala bu cihaz listeye eklenmedi diye,çalışmalarımız devam ediyor,sitemizi takip edin diyorlar.Sizde arayın ki sesimiz yükselsin,onlara kalsa ne zaman eklenicek kimbilir.Anlamadığım şu;bu cihazdan sonra satışa çıkan cihazlar eklendi listeye hala c5-03 ü eklemediler.
Vodafone'a mail atarsanız hemen gün içinde arıyorlar.

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadasım cihazı hacklersen teli 5800 gibi gostermek için yollar var bu şekilde kullana bilirsin mobil tv yi.... mod ve cfw bolumune bak yardım alabilirsin tabi teli hack lemek istersen )

1oyun

1oyun

Üye
live.vodafone.com.tr 'ye girdiğinde oradan MobilTV 'ye girip izleyemiyor musun çünkü benim telefonumda desteklediği halde gelen mesajda desteklemiyor diyor benimde aklıma live.vodafone.com 'a girip izlemek geldi ve oradan çok basit bi şekilde tv 'yi sorunsuz izliyorum

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
1 kaç aya düzelir

ziya09

Üye
live.vodafondan mobiltv ye nasıl giriliyo bulamadım bi türlü

1oyun

1oyun

Üye
live.vodafondan mobiltv ye nasıl giriliyo bulamadım bi türlü
siteye girince Kırmızı Bi buton içinde MOBİL TV yazıyor nasıl göremedin:hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
C5-03 De Eklenir Yakında Bide Benim Telefondan Live.Vodafone.Com Adresine Girdiğimde Çok Tuhaf Oluyor Yani Üst Tarafta Saçma Sapan Yazılar Var Bütün C5-03 Kullanıcılarında Mı Öyle Yoksa Bi Tek Bendemi Öyle...

1oyun

1oyun

Üye
C5-03 De Eklenir Yakında Bide Benim Telefondan Live.Vodafone.Com Adresine Girdiğimde Çok Tuhaf Oluyor Yani Üst Tarafta Saçma Sapan Yazılar Var Bütün C5-03 Kullanıcılarında Mı Öyle Yoksa Bi Tek Bendemi Öyle...
Bende Gayet Düzgün Çıkıyor herşey yerli yerinde TELEFON Samsung F480

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende Gayet Düzgün Çıkıyor herşey yerli yerinde TELEFON Samsung F480

Benim Diğer Telefon Yani Samsung E250 De Düzgün Gösteriyor Ama Nokia C5-03 Te Çok Garip Gösteriyor... :allalla: :allalla: :allalla:

serdar247

Üye
    Konu Sahibi
yoook yaa sıkıldım artık,bi türlü eklemiyor vodafone bu telefonu :(

biztr

Üye
arkadaslar nokıa c5 mobıl tv yı acıyor fakat mobıl tv programını kabul etmıyor
mesela turkcell kullanıyorum turkcell sayfasındakı akıs baglantılarını galerı ye kaydettım
ve tıklıyorum turkcell wap ile baglan ıyorum acılıyor vodafone da denemedım umarım yardımım dokunmustur

bu arada bende nette video izleyemıyorum cozumunu bulan varsa yazabılırmı

dj eşref

Üye
kardes live.vodafone.com dan girip bakabilirsin orda MOBİL TV yazan yere tıkla cıkan kanal seceneklerden izleyebilırsin gene izleyemiyorum dersen sana 1 adres vereyım ordan TV lere bakabılırsın m.kure.tv ama aylık ınternet paketın varsa gır yoksa gırme TL den duser benden soylemesı sırayla takıp et tamam mı MENU/INTERNET/WEB/SECENEKLERDEN YENI YER IMI/BASLIK:TV/HTTP OLAN YERE SU ADRESI YAZ http:m.kure.tv YAZ SECENEKLERDEN KAYDET DE KANALLAR SUNLARDIR DUNYA TV/MEDINE TV/MEKKE TV/MEHTAP TV/SAMANYOLU HABER TV/SAMANYOLU TV/YUMURCAK TV/BURC FM/DUNYA RADYO/SAMANYOLU HABER RADYO