Telefon Tavsiyesi 5800 Mı ? Yoksa samsung Monte mi ? Lütfen yardım :S

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Görünen o ki herkes artık Monte'nin farkında ve bişeyler eklemek isterim:
1- Monte'nin son güncellemesi ile sonunda Qwerty klavye geldi öncelikle bundan sonra Monte'de Q klavye yok diyenlere cahil gözüyle bakıcam artık.
2- 5800'ın güçlü bir hoperlörü var bu bir gerçek zaten müzik telefonu, aylar önce kuzenle karşılaştırma yaptığımızda 5800 gerçekten daha iyiydi ama ne hikmetse Monte'nin güncelleştirmelerini yaptıktan sonra dün kuzenle yaptığımız karşılaştırmada Monte'nin 5800 ile aynı hoperlör gücüne ulaştığını gördüm kuzenle sürekli karşılaştırıyoruz bu iki telefonu ki kuzendeki son versiyon V52 olmasına rağmen menüde hafif bir kasma var gerçekten tuhaf.
Düz kamera denilen Monte'nin kamerası otofokuslu flaşlı 5800'dan daha iyi bunu benim de mantığım almıyor ama gerçek bu.
3- Monte'nin önündeki kameranın 5800'ınkinden daha iyi olduğunu da başka bir 5800 kullanıcısı söyledi.
Son olarak 5800 her telefon gibi aac-mp3-mp4-3gp gibi formatları destekler ve divx vb. formatları oynatamaz.(belki program yüklenirse divx de oynatabilir)
4- Monte'nin dokunmatik ekranı konusunda zaten herkes bilgi sahibi.
Daha ne artık 5800 XPress Music mi S5620 Monte mi diye sormayınız cevap belli Samsun S5620 Monte ;)

12afat12

Üye
sağlamlık açısındam ve özellik açısından 5800 ama montedede emoled ekran var yanii küçümsenecek bşiy deill

baranselona

baranselona

Üye
sağlamlık açısındam ve özellik açısından 5800 ama montedede emoled ekran var yanii küçümsenecek bşiy deill

1- montede amoled ekran yok kapasitif ekran var ve tft-(lcd diyede geçiyo kullanma kılavuzunda)

sağlamlık açısından monte önde 5800 kullanıcılarının sıkıntıları var halaa

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/5800-kasa-oynamasi-412774.html

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-5800-sensoru-hakkinda-2-321201.html

yani 5800 a vermeye değmez okadar para veripte sürekli hatalarını görmezden gelecek sürekli reset atacak-donacak-kasacak vb.... değmez o telefona.. monte daha iyi:oke:

srn.1392

Üye
Hayır monte alma o çok iğrenç bi telefon 5800 al kalite çok iyi

silver021

silver021

Üye
monte yada wave 723 alinabilir o fiyat araliklarinda. 5800 neki ya kalas gibi özelliksiz biçimsiz bi telefon.

halil2727

halil2727

Üye
aklını peynir ekmekle yemediysen monte almazsın bi kere akıllı telefon degil dokunmatik iyi fakat yavas ses çok kötü ekran çözünürlügü yine öyle sadece biraz kibar :evet:

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
ne için kullancaksan ona göre yönlendirelim

Emre-45

Emre-45

Üye
İkisinide kullandım kibarlık dersen monte al. İşletim sistemi, tema,oyun,program dersen 5800.

hoss

hoss

Üye
monte

yuja

Üye
5800 tabikide satıışlar da bunu gösteriyo

toprak123

toprak123

Üye
satışlar bunu gösteriyo demişsin ama ben şahsi fikrime göre söyliim herkesn elinde olan bi telefonu almak istemem ego ya biniyorum millete bakınıyorum en az 3 kişide 5800 var 5800in ekranı yana yatıyo monteninkide yatıyomu demiş arkadaş yatıyo koçm hatta daha güzel yatıyo arkadaşmda 5800 var güya wi-fi özelliği vr modemin dibine sokuyoruz zor algılıyo sonra bi süreden sonra (1-2 hafta)5800 da donmaları görüceksin ekranı yana yatırmak bile ayrı bir uğraş sonra samsungun çıkardığı yeni smartphone ların sesleri acaip iyi arkadaşın çin malı telefonu var bunu herkes bilirki çin malları şarkılarda resmen kendilerini yırtarlar çin malıyla kapışıo hoperlör o derece iyi ve çok daha kaliteli zaten dokunmatik uygulamalar falan montede herşeyi yapabilirsin başka birşeyde kimse monteyi navigasyonundan ötürü kötülemeye kalkmasın biile programını attıktan snra mükemmel oluyo bide arkadaş bilmeden yorum yapmş 5800 da navigasyon beleş demiş arkadaşımda niye beleş deil onu anlamadım merak ettim nokianın benim arkadaşıma garezimi var die :D ve 5800 takoz gibi tıpkı nokianın çoğu telefonu gibi pantolona koy donun düşer :D bak sana söyliim monte mükemmel tasarımıyla 5800ın canını okur ve montede hd video izleyebiliosun ve arkadaşın biri yine çok güzel resim çekio demiş niye benim dayımınki ve arkadaşlarımınkiler öyle güzel resim çekmiyo onuda anlamş deilim ve arkadaşn yorumlarına bakacak olrsan iphone alma 5800 al derim ama arkadaştan ödünç aldığın pembe gözlüğü çkarp dünyaya bakarsan monte alıcağını bilirsin sonuç olarak fok balıkları çok yalnız ve monte almanı öneririm :D:D:D

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
Sonuna kadar Monteee

karakartal158

Üye
5800

Üst Alt