1. sen 5800 da olmayan özellikleri varmış gibi göster bilmeden konuş sonrada sen 5800 ın kötü yanlarını söylüyosun de

5800 da 640 mhz işlemci hızı var dedikten sonra neyi nekadar bildiğin ortaya çıkmıştı zaten hele bide n8 deki symbian 3 ile 5800 daki işletim sistemini aynı kefeye koyduktan sonra tescillenmiş oldu neyi nekadar bildiğin
2.5800 da kasanın gıcırdaması yok mu

elime aldığğım her 5800 da çıkıyodu yoksa bana hep en dandiklerimi geliyo
3. samsung S5620 monte cihazı route66 programını tam destekler elimdeki cihaza yüklediğim gibi ve sesli navigasyon vb.. tam türkçe olarak yapabilmektedir gerçek bir GPS cihazı olarakta kullanılabilir bilmeden yorum yapmışsın yine
4.5800 la montenin arasında okadar fark var diyosun ben sana montenin üstün olduğu onlarca şey saydım sen ise sadece 3-4 tane şeyi yazıp duruyosun ayrıca java oyun desteklemenin işlemciyle ne alakası var anlayamadım......
5.

üst konuya cevap vermiycekmiş körü körüne mesajlar yazılıyomuş sanki çok biliyomuşsunda insanların yorumlarını beğenmiyosun

cihazı kullananlar bile senin yanlış bildiğini insanlara yanlış şeyler söylediğini söyleyince bıraktın öyle mi
6.dvd kalitesini nokia diyomuş

o n8 in reklamlarında falan olmasın... nokia 5800 30p video çekecek ve DVD kalitesinde sende 30p ile çekilmiş videoyu DVD kalitesinde izliyorum diycen ne diyeyim nokianın her söylediğine inanacaksan....
7. tabi canım ben ne anlarım sen anlarsın 5800 da 640 mhz işlemci var diyosun n8 in işletim sistemiyle aynı diyosun sonrada gelmiş sen ne anlarsın diyosun iyiymiş wallaa
8. ben senin sözlerini çarpıtmıyorum sen çarpık cümleler kuruyorsun.....
9.wifi ile görüntülü görüşmeyi 5800 da yaptın mı hiç youtube videolarını bile takılarak oynatıyo kalitesiz kimbilir karşıdaki kullanıcının görüntüsünü nasıl oynatır.....
10.5800 ın çok müzik formatı desteklemesi çok iyi oynattığı anlamına gelmez mp4 ümde bütün müzik formatlarını destekliyo ama bugüne kadar hiç mp3 ten başka müzik türü atmadım ayrıca montede hiç müzik dinledinmi kulaklık performansı muhteşem 11 tane eqolayzır ayarı var ve yanında verdikleri kulaklıkta çok kaliteli 5800 ınki gibi dandik değil yani(sen şimdi 5800 ın yanında verdikleri kulaklıkta müthiş dersin)
11. sesli navigasyon konusunda yukarda yarum yaptım hem we-travel hemde route66 programlarını çalıştırdığı için sesli navigasyon ve bir GPS cihazının yaptığı herşeyi tam olarak yapar öğrendin şimdi değilmi- ışık sensörü demişsin yakınlık sensörü demişsin ışık sensörü telefonun enerjisinin daha az gitmesi için ışık olan yerlerde fazla olmayan yerlerde az yanmasını sağlar ama ne yazikki 5800 şarzı 2 günden fazla dayanamıyor demekki doğru gitmeyen bişeyler var değilmi

yakınlık sensörü demişsin telefonu kulağıma götürüyorum kapanıyor sonra kulağımdan çekiyorum 10 sn sonra aydınlatıyor görende çok önemli bir özellik zannedecek montedede arama yapıdığında ekran fonksyonları otomatik olarak kapanıyor...
zaten üst konudaki arkadaşta 5800 kullanan biri daha olarak sana söylemesi gereken şeyi söylemiş araştır öyle yorum yap körükörüne yorumlar yapma madem bilmosun ozaman bilmediğin cihazı kötülemeye çalışma ....
iyi akşamlar