5800 mı ? x6 mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun oynamam diyor arkadas grafik islemci ve islemcinin biraz fazla olmasından baska pek artısı yok c6-01'in
X6'da iyi bir seçenek olacaktır..

Haklıyım tabi adamım.
C7 olmasa C6-01 alırdım.
Ama X6 olmasa yine X6 alırdım

umut681

Üye
Oyun oynamam diyor arkadas grafik islemci ve islemcinin biraz fazla olmasından baska pek artısı yok c6-01'in
X6'da iyi bir seçenek olacaktır..

Nasıl yok allah aşkına.biri symbian 3 digeri v5 biri amoled digeri kapasitf usb on the go özelliği var hd video cekiyor daha sayayım mı?????

Nasıl yok allah aşkına.biri symbian 3 digeri v5 biri amoled digeri kapasitf usb on the go özelliği var hd video cekiyor daha sayayım mı?????

Sayma çünkü saydık bunları adam isime yaramaz diyo umut,bende biliyorum bunları adam asık olmus napalım yani

Kardeş bak x6 alırsan al yada onuda alma androidli birşey al daha yararını görürsün gerçekten söz veriyorum sana

Bu arada geçenlerde gidip tim e sordum x6 8gb kaç para dedim neredeyse tim ve tüm tüccarlara sordum telefon dükkanlarına x6 8gb duyuruldu ama heryerde 16gb olarak satılıyor dedi buna ne cevap vereceksin bana x6 bulursan net haricinde bir tane ayırt tamam mı

Merak etme benim 6630 6 senelik 6 sene diyorum bak bugüne kadar bir adet kasma görmedim multi-tasking süper çalışıyor arka plan 1 oyun açıkken web galeri aynı anda arkada açık kalıyor s60 bazı adamlar hayatını s60 adamış sırtımız yere gelmez

umut681

Üye

Hacı X6'da afedersin boru degil yani

Adam ses istiyo napalım.Bende hoparlör ve kamera için almıstım her yönüyle begeniyorum suan.
Kendisine asık ediyo adamı telefon

Zamanında bende cok beğeniyodum ama 1 milyardı o zaman alamadıkama hala iyi bence ekrandan kurtarıyor ilk kapastfi diye hatrlıyrum nokianın

Hocam sen saka falanmısın ya.
Elimdeki telefonu yok satılmıyo diyosun,netten falanda almadım anladın mı güzel kardesim.
Teknosa,Gold ve Nokia shoplarda var X6 8GB (Tekirdagdayım)Aynı zamanda Trakya iletisim,Teknolink gibi çogu dükkanda da var.
Telefon daha yeni oldugu için gelmemis olabilir.
Telefonu 2 yıl kvk'lı 690 liraya aldım.640'a falanda var kvksiz.

----------Eklendi @ 23:44:01 ---------- Yazıldı @ 23:42:41 ----------

Zamanında bende cok beğeniyodum ama 1 milyardı o zaman alamadıkama hala iyi bence ekrandan kurtarıyor ilk kapastfi diye hatrlıyrum nokianın
Evet öle ilk kapasitif,iphone killer diye geçiyodu İP4 çıkmadan önce
Simdi ki adı iphone 3 killer

Elindeki telefon satılmıyor nerde yazıyor
8 gb x6 burda yok arkadaşım bursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...