5800 mesaj yazma sorunu kökten çözüm.

Sponsorlu Bağlantılar

osnakli

osnakli

Üye
aynen aynı olay bende de var son sürümü yükledim güncelledim telefonu ama bu olay kaldı türkçe karakter olan yerlerde boşluk oluyor =/
arkdaşlar 1 temmuz itibariyle türkçe karakterler(ş,ı,ğ) sms kareakteri olarak kabul edildi.1 temmuzdan önce satılan telefonlar ya da güncellenmesi 1 temmuzdan önce yapılmış telefonalrda bu sıkıntı var.şöyle anlatayım.1 temmuzdan sonra arkdaşıma aldığım telefona yazdığım türkçe karakterler sorunsuz çıkıyor.ama bende eski model bi nokia var ona yazdığım aynı mesaj da ş yerine s ı yerine i çıkıyor.telefonlarınızı güncelletirseniz sorun kalmadığını göreceksinz

cesidayi

Üye
teşekkürler osnakli :oke:

Sehzade

Üye
ellerine saglık bnm gibi gunde 300 sms atan icin baya yardımcı olacak:D

hüseyin5252

Üye
ya arkadaşlar bn 5800 ın versıonunu guncelledım 40.0.005 versıonunu yukledım mesaj yazarken tam ekran olmuyo acaba nasıl duzeltecegım ya yardımınız ıçın sımdıden tesekkurler

cepyusuf

Üye
kardeş çok sağolasın beni büyük bi dertten kurtardın

tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
slm kardes ler bişy sorcam .. turkce karakterde msj atınca i , ü , ş karsıtarfa ayrık olarak gıdıyor sorun ne sızce

The Jocker

Üye
Ben t9 kullnıyorum ben ne yapıcam?

007mustafa

007mustafa

Üye
ya bnde bu telden almayı düşünüorum tavsiye edermisiniz:hmmm

g.yndmr

Üye
saolasın kardeşşş sürekli donuyordu...

msndeyim

msndeyim

Üye
arkdaşlar 1 temmuz itibariyle türkçe karakterler(ş,ı,ğ) sms kareakteri olarak kabul edildi.1 temmuzdan önce satılan telefonlar ya da güncellenmesi 1 temmuzdan önce yapılmış telefonalrda bu sıkıntı var.şöyle anlatayım.1 temmuzdan sonra arkdaşıma aldığım telefona yazdığım türkçe karakterler sorunsuz çıkıyor.ama bende eski model bi nokia var ona yazdığım aynı mesaj da ş yerine s ı yerine i çıkıyor.telefonlarınızı güncelletirseniz sorun kalmadığını göreceksinz

ben 1 temmuzdan önce aldım şu an için problem yok. Galiba düzeltilmiş.

frowell

frowell

Üye
v50 yapın geçsin..

emrah23

Üye
beyler 5800 hızlı mesaj atma yok neden varr sa nasıl atıyoruz ya attık mı hanı dırek ekrana gelen hızlı mesaj onu dıyorum cwp beklıyorum

Üst Alt