5800 mesaj yazma sorunu kökten çözüm.

Sponsorlu Bağlantılar

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
    Konu Sahibi
5800 mesaj yazma sorunu kökten çözüm.
Yazma dilini ingilizce yapın t9'u kapatın hiç bir sorun kalmıyor 200 karaktere kadar sorunsuz yazdım sorun çıkartmıo yavaşlama göstermiyor ;) :yuru

• Beğen
Tepkiler: can2855, ishak12, hasooooo ve 4 diğerleri

SIRIK34

Üye
bu telefondaki en büyük sorunumdu eywallah saolasın kardeş

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben hep yazma dilini ingizlce kullanıyordum 5800 kullanmadıgım için yardımcı olamadım.
Bilseydim söylerdim.Yazma dilini ingilizce yaptıgınızda hem sms sayısı normal oluyor hemde rahat yazılıyor.Tabi T9 kullananlar için dezavantaj. :oke:

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim akdşım ;)

borisu

borisu

Üye
Bedava mesaj zamanlarında T9 gibisi yok ama doğrusun, ingilizce kullanıldığında msj sorununa iyi çözüm oluyor.Teşekkürler...

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkdaşım :)

selim6186

selim6186

Üye
teşekkürler

rebelangel

Üye
tesekkurler

scellimx

Üye
nokia destek merkezindeki yetkilide bu sorunu paylaştığımda yazma dili olarak ingilizce kullanın demişti.. ingilizcedede bazı karakterler çıkmıyor orası kötü ama 1 temmuzdan itibaren türkçe karakter zorunluluğu gelecek biz yine kullanamıcaz türkçe karakterleri uğraştıracak ve ingilizceye devam... çözüm lazım türkiyede türkçe kullanalım

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
nokia destek merkezindeki yetkilide bu sorunu paylaştığımda yazma dili olarak ingilizce kullanın demişti.. ingilizcedede bazı karakterler çıkmıyor orası kötü ama 1 temmuzdan itibaren türkçe karakter zorunluluğu gelecek biz yine kullanamıcaz türkçe karakterleri uğraştıracak ve ingilizceye devam... çözüm lazım türkiyede türkçe kullanalım

Evet arkadaşım haklısın türkçe kullanalhm mesaj ayarlarında karakter kodlaması var onun orjinal ayarh tam destek onu kısıtlı destek yapınca türkçe karakterleri rahatça kullanıyorsunuz hic proplem olmuyo normalde türkçe karakter kullanınca mesaj boyutu 2 veya 3 mesaja çıkıyodu bu sorun ortadan kalkıyor n73 ve n95 denendi

intellectus

Üye
kısıtlı destek yapınca zaten türkçe karakterleri kaldırıyor. tam destek kullanımda geniş alfabe sunuyor ve mesaj sayısı 160 karaktere sıgdırabildigimiz bir mesajda katlanabiliyor. kısıtlı olması daha avantajlı. katılıyorum

cosmo61

cosmo61

Üye
arkadaşlar 5800 aldık vede kullanıcaz dimi ama türkçe olmasını istiyorus oda yavas neden kaçış yolu arıyonus ayarlar--telefon--dokunmatik.girişi--yazma.hızını--normalden--hızlıya--alın--bitsin:eheueheue

ayrilik

ayrilik

Üye
Yeni sürümde düzeldi bu sorun. 31.0.101

mucki

Üye
Allah razı olsun kardeş.

emir4ewer

Üye
arkadaslar ş,i,ğ,ç gibi harfleri karsıya atarken sorun var nasl düzelir bu artık kafayı yiycem ... son sürüm yüklü ama deişen bşey yok :S

sertkanline

Üye
kardes Allah razı olsun super bi konuda yardımcı oldun gercekten bu telefonda encok sinirimi bozan mesele buydu bu meselede cozuldugune göre sıkıntı kalmamıs demektir =) tekrardan tesekkurler...

emir4ewer

Üye
türkçe karakterleri karsıya yollarken mesela sıkıldım yazacam s ik il dim yazıyor bu nasıl dzelir ?

cesidayi

Üye
arkadaslar ş,i,ğ,ç gibi harfleri karsıya atarken sorun var nasl düzelir bu artık kafayı yiycem ... son sürüm yüklü ama deişen bşey yok :S

türkçe karakterleri karsıya yollarken mesela sıkıldım yazacam s ik il dim yazıyor bu nasıl dzelir ?

aynen aynı olay bende de var son sürümü yükledim güncelledim telefonu ama bu olay kaldı türkçe karakter olan yerlerde boşluk oluyor =/

gnzose

Üye
5800 da mesaj yazma sorunu mu varmış ki.. ben hiç sorun yaşamıyorum.

Üst Alt