5800 lanet olsun diyenlerden kurtuldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
kullanmayı bilmeyenler yorum yazmasın diyorum alacak olanlarında aklını karıştıracak süper bi telefon hiç bir sorun çıkarmadı 16 gb hafıza kartı taktım canavar gibi çalışıyo şu anda 500 tane müzik var wlanda sorun yok gayet hızlı kamerası güzel navigasyonda güzel bence kullanmayı bilmeyenler yorum yazmasın

Tracy35

Tracy35

Üye
adam olana onsenegiderrrrrrrrrr
Kalin kafalilara duyurulurrrr
Begenmeyen gitsin baba parasiyla begendiklerini alsin,zaten zar zor aliyozzzz...alinana gazozzz...hadee:off:
:islik

--------------- Ekleme ---------------

kusura bakmayin birazcikk sinirlenmisim sicaktan mi nee:hmmm

:bilmm
eee millet babasına Güveniyor Boşver onlar baba barasıyla Gitsin Apple Alsın 1500 Tl yanı 3 adet 5800 parası :D bizde Yokkı Ögle baba alalım :ağlarım: lütfen beyenmiyen Gitsin telefonu Satsın biride yazmış

Arka Kalemi Düşüyor sanki Bu allah yapısı:off: heç bozulmuçak Git Garantiden arka batarya kapagi ORjınaL kalemle Birlikte AL 5Tl Ben aldıM

ramakm86

ramakm86

Üye
eee millet babasına Güveniyor Boşver onlar baba barasıyla Gitsin Apple Alsın 1500 Tl yanı 3 adet 5800 parası :D bizde Yokkı Ögle baba alalım :ağlarım: lütfen beyenmiyen Gitsin telefonu Satsın biride yazmış

Arka Kalemi Düşüyor sanki Bu allah yapısı:off: heç bozulmuçak Git Garantiden arka batarya kapagi ORjınaL kalemle Birlikte AL 5Tl Ben aldıM

:evet: haklisin kardesim.ulan adam icine intel islemci koysa begenmicekler. haa o kapaktan bende aldim 10 lira fistik gibi taktim,hem kamera cekimi de biraz duzeliyor(orjinalindeki mavilik olmuyor) :bann:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
adam olana onsenegiderrrrrrrrrr
Kalin kafalilara duyurulurrrr
Begenmeyen gitsin baba parasiyla begendiklerini alsin,zaten zar zor aliyozzzz...alinana gazozzz...hadee:off:
:islik

kusura bakmayin birazcikk sinirlenmisim sicaktan mi nee:hmmm

:bilmm
çok dogru yazmışın kardeşim baba parasıyla alınan telefondan hava atıyolar yok 5800 kötülüyolar falan fabrikada çalışıyorum 5800 485 liraya aldım 12 saat çalışıyorum anlımın teriyle aldım adam olana bu telefon yeter de artar bile :oke:

OğuzcanAbi

Üye
haha baba parası felan dioz yöneticler gelip burayı dağıtmasın:d:

crayz_frock

crayz_frock

Üye
heyt be ne telefonmuş arkadaş milleti birbirine düşürdü...

bide şu baba parası meselesi yani bu herkesin kendi aile si ile ilgili bir durum yani bu konuda fazla yorum yapmak şu mübarek günlerde sakıncalı olabilr diye düşünüyorum...

nonamex

Üye
100 kişiden 90ının memnun olması geriye kalan 10 kişinin senin gibi KİŞİSEL sorunlu yada şansız olduğunu gösterir ;)

Facebooktan video izlemeyi istemek sorunluluksa, evet sorunluyum.

Bu anket 90 kişinin telefonu sadece mesaj göndermek ve arama için kullandığını, geriye kalanda 10 kişinin telefonun diğer özelliklerini kurcaladığını gösterir.

Herkesin süper(!) dediği bir telefon 500 milyon kişinin üye olduğu bir sitenin video formatını destekleyemiyorsa artık..

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Facebooktan video izlemeyi istemek sorunluluksa, evet sorunluyum.

Bu anket 90 kişinin telefonu sadece mesaj göndermek ve arama için kullandığını, geriye kalanda 10 kişinin telefonun diğer özelliklerini kurcaladığını gösterir.

Herkesin süper(!) dediği bir telefon 500 milyon kişinin üye olduğu bir sitenin video formatını destekleyemiyorsa artık..

Herkes video izlemek için kulanmıyor telefonu.. Yazılımdan anlayan arkadaşlarımızın çoğununda izleyebildiğine bunu çözdüğüne eminim..
90kişi dediğin topluluğun hiçbirşekilde ne yaptığını sen bilemez buna karar veremezsin..Ama şunu facebook gibi sitelere girmedikleri doğru olabilir.ben şahsen işim olmaz face'de..
Bu 5800ın berbat bi telefon olduğunuda göstermez..bu kendi özelliğidir isteyen daha çok verip aradığı özelliklerde telefon alır faceine girer videosunu izler.. bu kadar basittir bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt