5800 lanet olsun diyenlerden kurtuldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalender900

Üye
    Konu Sahibi
5800 lanet olsun diyenlerden kurtuldum
Yazık kardeşim.Bir telefonla bu kadar uğraşılmaz ki.Aslan gibi telefon.

emree17

emree17

Üye
ne aslanı dostum rezil bi tel sözüm meclisten içeri b** qibi

M3L!H

M3L!H

Üye
Ben ilk aldığımda gerçekten çok memnundum, ama daha sonra'dan farkettim. Telefonumun arka kapağı ile kasası ve diğer yanlarında ki tuşların rengi farklı ve çok uyumsuzlar. Ayrıca üretim hatasıylada karşılaştım. Telefon her 3 dk da bir kendini yeniden baslatiyordu. Garantiden hallettim. Bu seferde arka kapağında ki kalemi düşüyor. Artık taşımaktan bıktım. Başkaları memnun olabilir kendi tercihleri ama ben memnun değilim telefonumdan açıkcası..

OğuzcanAbi

Üye
:disko::disko:

ramakm86

ramakm86

Üye
adam olana onsenegiderrrrrrrrrr
Kalin kafalilara duyurulurrrr
Begenmeyen gitsin baba parasiyla begendiklerini alsin,zaten zar zor aliyozzzz...alinana gazozzz...hadee:off:
:islik

--------------- Ekleme ---------------

kusura bakmayin birazcikk sinirlenmisim sicaktan mi nee:hmmm

:bilmm

aryscat

aryscat

Üye
Son güncellemeyle telefon dahada hoşuma gitmeye başladı. Telefonu değerlendirirken fiyatınıda göz önünde bulundurursak daha iyisi yok...

empa35

empa35

Üye
bence süperr telefonnnn:d

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
iyi ki 5800 almışım istediğim kadar internete giriyorum hiç bir sıkıntım yok telefonla
bence 5800 beğenmeyenler gitsin daha iyisini alsınlar bu fiyata bundan iyisi yoktur diyorum sadece

Esendağlı

Esendağlı

Üye
5800 bu fiyatlara alınacak en iyi telefondur.hiçde öyle tu kaka yapılacak bir cihaz değildir.

OğuzcanAbi

Üye
ha ha konu olay olmuo hepimiz ceza almayalım:d: bide 5800 karşıtları gelirse forum karışır

kalender900

Üye
    Konu Sahibi
Çok doğru.Baba parasıyla telefon alırlar.Sonra millete caka satarlar.Hadi oradan.

M3L!H

M3L!H

Üye
Çok doğru.Baba parasıyla telefon alırlar.Sonra millete caka satarlar.Hadi oradan.
Millet istediği gibi baba parasından telefon alabilir. Bundan kime ne?? Kimi çalışır emeğiyle alır, buna saygım sonsuzdur ama kimi baba parası harcar. Kişinin kendisine ve ailesine bağlı bir durum bu. Kime Ne?? :megafon:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Ya bırakın bu baba parası muhabbetini. Millet ekmek parası zor buluyor :nono:

ne aslanı dostum rezil bi tel sözüm meclisten içeri b** qibi

Kardeşim madem ne kullanıyorsun telefonu lütfen sözlerinize dikkat edin.:off: Sözünün eri tükürdüğünü yalamaz...

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Ya bırakın bu baba parası muhabbetini. Millet ekmek parası zor buluyor :nono:

Kardeşim madem ne kullanıyorsun telefonu lütfen sözlerinize dikkat edin.:off: Sözünün eri tükürdüğünü yalamaz...

:oke::evet::evet::evet::evet::evet::evet:

nonamex

Üye
Bakın bakalım 5800dan ne kadarımız memnun görsüno telefonu beğenmeyenler ;)
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-5800-kullanicilari-memnuniyet-anketi-383403.html

Telefonla İlgili Birçok Öneri-Ayar: sizde katılın dahada büyüsün konu herşeyi toplayalım ayarları özellikleri..
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ine-tavsiyeleri-buyrun-arkadaslar-382232.html

Hahaha hay allahım adama hala gelmiş anket koyuyor :vur

100 kişiden 90 nının bir telefonu beğenmesi, geriye kalan 10 kişininde o telefonu beğeneceği anlamına gelmiyor hala anlayamıyor musun ?

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Hahaha hay allahım adama hala gelmiş anket koyuyor :vur

100 kişiden 90 nının bir telefonu beğenmesi, geriye kalan 10 kişininde o telefonu beğeneceği anlamına gelmiyor hala anlayamıyor musun ?

100 kişiden 90ının memnun olması geriye kalan 10 kişinin senin gibi KİŞİSEL sorunlu yada şansız olduğunu gösterir ;)

OğuzcanAbi

Üye
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt