tlgcn38
Üye
-
Konu Sahibi
-
evde kullanıyorum hiçbir şey olmuyo alışıyo insan valla.580 yeterince kalın zaten bide o koruyucuyu alırsam ne olur bilemem
gps yi açmaya çalışmayın çalısmadıgını görünce sinirlenip sürekli onu yapmakla ugrasıosunuz
okadarcık anten cep gpsi okadar olur normaldir usta.ewde açıyorum sorun yok ama biraz hata payı oluyo
Telefonun sol üst bölümüne doğrudur Gps anten ucuzaten şikayetim yok size tavsiyem gps antenini kapatmayın kullanırken
süper.ewet yanındaki kitapcıkda yazıor baştan sona okudum
düşürdüysen falan gps antenin zarar görmüştür. 1defaya mahsus şebekeden bağlan kontürlü sonra şebeke gpsi kapat ben öyle yaptım ondan sonra çoğu yerde çekmeye başladı.GPS bi türlü uyduyu görmedi ne n drive negarmin nede ovi hi birinde baglanamadı yanında başka bi telle saniyede hatasız görüo
bnden size tawsiye msaj gondermek daha çok şarj yiyo
arkadaşlar ben yaklaşık 3 aydır spb shell isimli yazılımı kullanıyorum herkese tavsiye ediyorum 5800 ı çok seviyordum zaten bu program sayesinde daha da seviyorum..
olmazsa olmaz programlarım
*handy black list
*handy taskman
*spb tv
*spb shell
*opera mini 10
*youtube (kesinlikle tek bir takılma olmadan youtube izleyin)
*n drive
*garmin
*free un rar
*adobe reader
*quick office
*explorer (dosya yöneticisi) zip dosyaları açma özelliği de var
*el feneri
bunlar 5800 ı vazgeçilmez yapmaya yeter de artar.kimse lagaluga etmesin 460tl ye daha iyisi yok herkese iyi 5800lar...
Ben orj. yok biliyodumEminönünden aldım 5e ama tabiki orj değildir
--------------- Ekleme ---------------
başka tavsiyeleri olan?
--------------- Ekleme ---------------
v51i kurabilen kursun buda tavsiytemdir. hatta kavacıkta olan varsa geliyim benim tel.a da kursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?