5800 kullanıcıları bi zahmet gelin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary_484

Legendary_484

Üye
Dostum bence hevesin varsa al derim. Ayrıca symbianı kötülemekle meşgul olan arkadaşlarada sormadan edemeyeceğim.
Hiç mi symbianlı nokia telefonunuz olmadımı?
Ben 3 seneye yakındır kullanıyorum. 2 kere servise gönderdim biri benim hatamdı :)
Symbian la servisin ne alakası var

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
pişman olacağımı düşünmüyorum iki hafta içinde alacam bi tane 5800 burda en fazla 250lira zaten ben 210a alacam arkadaştan temiz hem :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Al bencede tek kötü yanı ekranı kötü biraz multitouch yok kötü dediğim o yani ben rahat kullanıyorum symbiana gelirsek gerçekten bu fiyata alınabilir bi telefon buraya gelip 250tl ye android al diyenleri dinleme 250 liralık android telefondan bi hayır gelmez bana kalırsa al yani

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
5800 ı kötüleyenlere şaşıyorum ya bu paraya bu kalitede bi telefon ne bekliyolar acaba mesela blender olarak kullanmak

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Symbian la servisin ne alakası var
2 kere servise yolladım diyorum. Kaldı ki ikinci serviste bordu komple değiştirdiler (telefonum yenilendi teşekkürler nokia :) ) Şu anda gayet memnunum telefonumdan.
Symbian + servis alakasını nasıl çıkardın onuda çözemedim ?

----------Eklendi @ 02:14:22 ---------- Yazıldı @ 02:08:12 ----------

5800 ı kötüleyenlere şaşıyorum ya bu paraya bu kalitede bi telefon ne bekliyolar acaba mesela blender olarak kullanmak
Onlar bu paraya bu özelliklerde telefonu bulmuşlar üstüne utanmadan birde 5800 bize hayatın anlamını anlat derler.
Sanki o fiyat aralığında alınacak başka bir bu özelliklere sahip telefon var ?

karasi49

Üye
yüksek fiyat verip akaçağın diğer telefonlarda kayda değer bir özellik yok. Istediğin tüm özellikleri bu telde buluyorsun zaten boşa israf etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt