5800 kullanıcıları bi zahmet gelin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullanıcıları bi zahmet gelin
Yakın bi zamanda 5800 almayı planlıyorum görüşlerinizi almak isterim daha yenisini al filan demeyin çünkü 230liram var öğrenciyim :) neyse kullananların görüşlerini belirtirseler mutlu olurum :) şuan ki telefonum n73 bu arada :)

ca_sus

Üye
kardeş bende kullanıyorum 5800 ama 2 seneye yakın zamandır güzel telefon ama yinede alma derim tercih senin c5 03 bence daha iyi aynı aşağı yukarı aynı özelliklere sahip

Mert045

Mert045

Üye
230 tl varsa al ama daha yüksek bütçen varsa alma derim.

anılbaran

anılbaran

Üye
5800 al derim . Cfw de atarsın sonra. Ama c5 e yok c6 cfw . Cfw ne diye sorcan biliyom ama alınca anlatırım paşam :)

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
ben lise ikiye gidiyorum bütçem buna yetiyor gönül isterdiki güzel bi android almayı ama bu kadara yetiyor gücüm neyse alma diyen kardeşlerim neden ki cokmu kötü ? :/ anılbaran kardeşim cfw nedir bilmiyorum malesef :) nasip olur alırsam yardım edersin artık :) eyvallah konunun üzerinde durduğunuz için sağolun :)

Mert045

Mert045

Üye
Kötü değil ama paran varsada alınacak telefon değil. Artık eskidi.anlatabildim mi

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardeş ama telefon bana çok samimi geliyor nedendir bilmem :D 5800 aşkı var galiba bende :P :)

Mert045

Mert045

Üye
olabilir ya ilk zamanlar bendede vardı :)

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında heves meselesi gibi bu şuana kadar aldığım hiç bir telefonu satmadim evde duruyor ilk telefonum 7610 6aya yakın kullandım sonra 6630 aldım onuda epey kullandım şimdi n73 var nasip ederse 5800 da alıcam :) symbian ailesi kurdum böyle :)

Mert045

Mert045

Üye
:) iyi yapmışsın. Çocuklarına göster gelecekte.

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
symbian müzesi açarız böyle :p :D

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Fazla beklentin yoksa lise bitene kadar işini görür kardeşim.

slymns68

Üye
kardeş telefonun temizini bulursan kaçırma derim bende var çok memnunum ekrana bir jelatin at tertemiz kullan parana göre çok kullanıslı ve güzel bir telefon

Symbianize

Symbianize

Üye
Al al güzel telefon şuan bende var 2.5 yıldır arıza yapmadı 3 kere suya 1500 1600 kerede yere düştü

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
Fazla beklentin yoksa lise bitene kadar işini görür kardeşim.

fazla bi beklentim yok ya sadece internet ve müzik başka bişey yapmıyorum zaten

kardeş telefonun temizini bulursan kaçırma derim bende var çok memnunum ekrana bir jelatin at tertemiz kullan parana göre çok kullanıslı ve güzel bir telefon

jelatin nasıl çekilirki ekran koruyucu filanmı ? :)

Al al güzel telefon şuan bende var 2.5 yıldır arıza yapmadı 3 kere suya 1500 1600 kerede yere düştü

bu fiyata temiz bulursam alacam :) çok hoş telefon :)

mrsmoothy

Üye
Tavsiye etmem bendede var 5800 Dokunmatiği berbat :S Sanki 5800 değilde 3310 kullanıoz :D Ayrıca Bence Telefonda Yavaş O Aşk bendede vardı ilk çıktığı zamanlarda 500tl'ye Almıstım Ama 1 yıl Geçmeden Tel'den Soğudum

Legendary_484

Legendary_484

Üye
güzel kardeşim anlıyorum da bana kalırsa yeme içme az daha ekle 350 olsun mesela seni idare edecek bi android al hem 0 kafan rahat olur... Sonuçta hergün telefon almayacaksın aldımı bi kere alınıyor...

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Al pişman olmazsın bu fiyata bu kalitede telefon nerde bulacan yanlız 230 a biraz zor bulursun :-)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum bence hevesin varsa al derim. Ayrıca symbianı kötülemekle meşgul olan arkadaşlarada sormadan edemeyeceğim.
Hiç mi symbianlı nokia telefonunuz olmadımı?
Ben 3 seneye yakındır kullanıyorum. 2 kere servise gönderdim biri benim hatamdı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt