5800 kullananlar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kağan arda

Üye
bence mükemmel bi özelliği var telefonu televizyona bağlayıp oyun internet çektiğin vidyoları tv den izleme bu fiyata alınabilecek en güzel telefon.nokia ovi süit ten telofonu güncelleyebilirsin bencede tek sorun kameranın gece çekimi berbat :

kaptannova

Üye
kasa acıklıgıı derken ? (bilmiyorumda :D )
tel alırken v.51inden mi ver dicem nasil istiyecem :D ?

sanki marketten elma domates alıyon... tazesinden ver falan.. :D çıkış tarihine bak... 2010 ekim-kasım falansa v51 dir... çıkış tarihinede kutusundan bakabilirsin....

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
var öyle bana yeni bi tel ver deyipte yanlışlıkla eline 5800 geçip, kullanmasını bilmeyenler.. Sonra 5800 rezaleti fln filan derler.. aldırmayın..

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Yaa bilmeyen ve kullanmayan arkadaşlar yorum yapıp arkadaşları yanış yönlendirmesinler, arkadaşım 5800 bu fiyata şu anda alabileceğin en iyi ve en süper telefon, öyle kasası falanda açık değil onlar eski versiyonda kaldı, 1 yıldan fazla kullanıyorum, telefon iyi kardeşim Allaha şükür bir sıkıntısını görmedim. Birde en çok satan telefonlardan olduğunu unutma
Arkadaşa katılıyorum bir 5800 kullanıcısı olarak

crsonr

Üye
1 aydır 5800 kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sıkıntısını görmedim.. kasası felan açık değil aldıgımda v51 sürüm yüküydü *#0000# den son sürümü yükledim kullanıyorum. şu an piyasada arkadaşların bahsettiği fiyata alabileceğin en kaliteli ve en kullanışlı dokunmatik telefon 5800 dır almanı tavsiye ederim... ilk kullanışta düzenli şarj edersen ortalama 2 - 3 günde biter şarjın iyi forumlar..

çiniçi

Üye
arkadaşlar ekpres kullanan arkadaşlar bana telefon nasıl avi oynatır söylesinler diger bütün sorulara cavap yazarım yardım cı olurum.kafayı yiyecem ya

istosi

Üye
3 hafta önce uzun araştırmalardan sonra 5800 ı aldım.Gerçekten bu fiyata 10 numara telefon.Telefonda olmayan özellik yok.İlk başlarda gps ağırdı.Güncelleme yaptım.Şimdi 3 dk.da uyduya bağlanıyor.Şarjı hiç oynamassan 5 gün gidiyor,çok fazla kurcalarsan 2-3 gün gibi(24 saat açıktır).Çok uygulamalı bir telefon için mükemmel şarj süresi.Dokunmatiği çok güzel ne hassas nede kastırıyor.Ayarı çok iyi.Virelles iyi çalışıyor.Wilan bulmada ve bağlanmada problem yaşamadım.Kamera çekimi bana göre çok güzel.Özellikle fotosu için aldım.Foto çekmeyi severim.Foto makinesinde bütün ayarlar mevcut.Gece çekimi kötü demişler ama ben kapkaranlık oda içinde çekim yaptım flaşıyla şahane çekim yaptım.Daha önceki nokıa lar gibi el titrediğinde bulanık çekme problemi yok.Nede olsa Carl-Zeiss optik koymuşlar.Hiç düşünmeden alınabilecek bir telefon.

amsord0552

amsord0552

Üye
ya dediğiniz bütün sorunlar bende yok (fotograf hariç) n97 yazılımı attım doknmöatiği süper oldu yani 5800 al şaşma

seri1618

seri1618

Üye
o fiyata en iyiy telefon bence sistemini de geliştirdn mi tamam dr

Starsley

5800 kasa açıklığı yok o geride kaldı alalı 4ay olcak en ufak bi problem yok v52 yi yükledikten sonra donmada kasmada olmuyo gps desen herhalde benimki dünya 1.si olur çünkü 30 saniye olmadan konumumu buluyo xD

yasayanceset

Üye
ßence aLma ßen piŞmanım xD

xxpala

xxpala

Üye
almayı düşünüyorsan ben satıyorum 5800 1 senelik tlfon kutusu kullaklıgı faturası duruyo düşünürsen beni ara 05358292929

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt