5800 kullananlar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullananlar içeri
5800 almayı düsünüyorum arkadaslar bazıları kötü bazıları iyi diyor
kötü yanı varsa nelerdir bunlar ? pişman edecek bi telmidir ?:hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
1 kasa açıklıgı var 2 kamerası 3.2 mp gibi çekmiyor 3 alıcaksan versiyonu v51 al sonra yükseltmek için prodct kodunu değiştirmen lazım ve son olarak 4 dokunmatigi biraz yavaş

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
kasa acıklıgıı derken ? (bilmiyorumda :D )
tel alırken v.51inden mi ver dicem nasil istiyecem :D ?

volkan1497

volkan1497

Üye
Artık kasa açıklığı kalmadı kamerası gündüz açık ortamda güzel çekiyor ama gece berbat.Alacağın muhtemelen V51 olur zaten olmasa da yükseltmek çok zor değil.son olarak dokunmatiğine zamanla alışıyorsun problem çıkartmıyor.Yani al ben memnunum...

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
Artık kasa açıklığı kalmadı kamerası gündüz açık ortamda güzel çekiyor ama gece berbat.Alacağın muhtemelen V51 olur zaten olmasa da yükseltmek çok zor değil.son olarak dokunmatiğine zamanla alışıyorsun problem çıkartmıyor.Yani al ben memnunum...

Sağol... o fiyata daha iyisi yokdur herhalde zaten dimi Alırısız ins :) zaten geceleri foto cekmek alışkanlıgım degildir :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kasa acikLigi eski versiyonLarda degiLmiydi yaw.bazi arkadasLar birakmamis bu huyLarini :D

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
kasa açıklıgı ne oluyor :P

Dtn

Üye
ya bazılarının sağ üstünde bir aralık oluyor,karanlıkta ışık sızıyor dışarı filan,ekrana toz giriyor buna bağlı olarak.ama şimdiki serilerde olmaması lazım,yine de alırken bi bak sağ üstüne.
telefon gerçekten güzel.ilk çıktığında mevcut olan hatalarından dolayı internette o kadar çok kötü yorum var,ben de almakta çok tereddüt etmiştim ama anlatıldığı kadar kötü değil,hatta çoğu anlatılanlar artık yalan olmuş.bazen donuyor,bazen de kendisini resetliyor ama çok sık değil.bunlar dışında hata denecek birşeyi neredeyse yok :oke:

mirach61

mirach61

Üye
dostum arkadaşların dediği doğru bu arada v51 almana da gerek yok prodct falan istemiyor.*#0000# den wireless ile hemen güncellersin dostum.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
dostum arkadaşların dediği doğru bu arada v51 almana da gerek yok prodct falan istemiyor.*#0000# den wireless ile hemen güncellersin dostum.

JafLa yukLese bisy farkeder mi ? ben jafLa yukLemisTim

AlpReis

AlpReis

Üye
Yaa bilmeyen ve kullanmayan arkadaşlar yorum yapıp arkadaşları yanış yönlendirmesinler, arkadaşım 5800 bu fiyata şu anda alabileceğin en iyi ve en süper telefon, öyle kasası falanda açık değil onlar eski versiyonda kaldı, 1 yıldan fazla kullanıyorum, telefon iyi kardeşim Allaha şükür bir sıkıntısını görmedim. Birde en çok satan telefonlardan olduğunu unutma

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bu fiyaTa 5800'dan usTun TLfnu birak kapisTirabiLeceginz bi TLfn biLe yok

Kingmortall

Kingmortall

Üye
e250 gibi oldu yolda 10 kişiden mutlaka 1 2 kişide 5800 var :ehe

crayz_frock

crayz_frock

Üye
daah 7 gün önce aldım şu anda piyasada v40 sürümler var

aldım ve güncelledim produst felan bunlar hikaye al ve keyfine bakk süper telefon ...

şarjıda dedikleir gibi 2-3 değil bende resmen 4-5 gitti yani ... o kadar inetrnet ve müzik dinellemem rtağmen....

kasa açıklığıda neymiş ya hiç sorun oluşturmuyo kasa açıklığı... bırtakın artık bu saçmalığı...

JayJayyy

Üye
5800 harika bir tlf.

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yorumlarınız için 1-2 güne alırım :):)

antonio_17

antonio_17

Üye
bende almayı düşünüorum :)

furkan196641

Üye
kasa açıklığını ilk defa duydum... 2 ay önce aldım ama canavar gibi bi sorunum yok :) ben memnunum 5800'ımdan :)

male0707

Üye
Şimdi bütün bu problemler SORUN DEĞİL......Google'ye 5800 Painkiller Sürüm diye yazıp, arayın lütfen... Denilenleri yaptığınızda HİİİİİİÇ bir problem KALMIYOR
(TARAFIMDAN DENENDİ)
(By_UzMaN)
(vebilgisayar.tr.gg)

dede250

Üye
bence al kardeşim harika bi telefon ben çok beğendim. sana ve almak isteyenlere tavsiye ediyorum. Bambaşka bişey bu herşey var içinde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt