5800 Kulaklık Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kulaklık Sorunu
Arkadaşlar Yaklaşık 2 ay önce aldım teli ama kulaklığı bilmediğim bi nedenden dolayı bozuldu...Sağ Tarafı çalışıyor ama soldan ses gelmiyor...Garanti kapsamına girer mi sizce?

laveled

laveled

Üye
aynı sorun bendede vardı hatta kulaklıkla kumandasının takıldığı yere bastırınca ses geliyodu. telefonunmu servise yolladım ve bana yeni bir kulaklık verdiler.1 ay kullandıktan sonra oda bozuldu.şimdi yine yolladım servise yeni bi tane daha verirler büyük ihtimal.keşke son partta dağıtılan kulaklıktan verseler ÖNEMLİ BİR NOT:kulaklıkla beraber telefonda gidiyor bilginize.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hayret! Kullanici hatasi dememisler :)

laveled

laveled

Üye
:D ama kesinlikle kullanıcı hatası yok yani. am kulaklıklar çok dandik son partta verilen kulaklıklar süpermiş.

Lacrymosa

Üye
Nokia'nın kulıkları dünyanın saçma ve iğrenç kulaklıklarından birisidir. Yeni kulaklık diyorsunuz, merak ettim link var mı elinizde o kulaklara ait? Bakalım bu sefer kulağa oturan kulaklık yapmışlar mı?

laveled

laveled

Üye

laveled

laveled

Üye
götür tabi arkadaşım en doğal hakkın

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
    Konu Sahibi
götür tabi arkadaşım en doğal hakkın
Peki Paketin İçinde Ne Olması Gerekiyor Telefon,Kutu,Kulaklık,Garanti Belgesi Değil mi?Cd sidir şarj aletidir bunları gerek var mı?

laveled

laveled

Üye
sadece kulaklık ve telefon

rnld_7

rnld_7

Üye
ben dha telefonu dün akşam aldım ve sadece kulaklığın bı tarafndan ses gelıor ılk dınlememde farkına vardm ne yapmam gerekır servıs telefonu da ıstıorsa 10 tl verp dha ıı bı kulaklk mı alaym cunku sesı de ıı degıl

laveled

laveled

Üye
ver servise arkadaşım ama telefonunuda alabilirler

realdjferdy

realdjferdy

Üye
valla yanında gelende son partta gelende var bende ama son partın sesi oldukça iyi fakat biraz çin malı dandiklere benziyor:D

Hschan

Üye
mrb hocam bende aynı dertten muzdarbim. bnde kvk ya götürmeyi düşünüyorum ama nekadar sürede geri veriyolar ? bide genelde tel bi servise gittimi bidaha çıkması zor oluyo tereddütteyim ?

fenomen's

Üye
ben de aynı sorunu yaşadım ve 5800 ı aldığım yere gidip garanti kapsamına girip girmediğini sordum. kulaklık varanti kapsamında değilmiş.

laveled

laveled

Üye
ben de aynı sorunu yaşadım ve 5800 ı aldığım yere gidip garanti kapsamına girip girmediğini sordum. kulaklık varanti kapsamında değilmiş.
ya arkadaşım garanti kapsamında ben 2 kez yolladım kulaklık nedeniyle

kartal158

kartal158

Üye
bnmki son parttaki kulaklık müthiş yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt